Hírek

2015. július 22.
Vadfőző verseny
Július 11-én, szombaton került sor az idei vadfőző versenyre Kupuszinán, szokásosan a helyi Fácán Vadászegyesület szervezésében.
2015. július 8.
Megkezdődött a földtagosítás Kupuszinán
Július 8-án, szerdán gyakorlatilag is megkezdődött a komasszáció Kupuszinán. Első lépésként a földtulajdonosok egyeztetik tulajdonjogukat a kataszterben lévő adatokkal.
2015. július 8.
Focitorna Kupuszinán
Július 4-én, szombaton 10.00 órakor Buják Toni által barátságos focitornát szerveztek Kupuszinán. Négy csapat vett részt a kispályás tornán, kettő zombori, egy apatini és egy kupuszinai csapat.
2015. július 8.
Győzelem stafétafutásban
Június 20-án és 21-én sor került a fiatalabb juniorok országos bajnokságára, amely Sremska Mitrovicán volt megrendezve. Természetesen Szabó Attila is részt vett az eseményen.
2015. július 8.
Újítás a kupuszinai vízgyárban
A kupuszinai víztisztítónál üzembe helyezésre került az a berendezés, amelynek a funkciója a víz fertőtlenítésére szolgáló klór előállítása. 
2015. július 8.
Földtagosítás
A kupuszinai kataszteri községben kezdetét vette a földek tagosítása (komasszáció), amely egy 3 éves folyamat lesz. Magába foglalja a falu területén lévő háztelkek és kertek átmérését, valamint a határban lévő szántóföldek kimérését és kiosztását.
2015. június 30.
Vadfőző verseny lesz július 11-én
A Fácán Vadászegyesület vadpaprikás-főző versenyt szervez július 11-én a Vadászháznál.
2015. június 30.
Megtartották az idei halfőző versenyt

A Süllő sporthorgász egyesület az apatini halászesték keretein belül idén is megrendezte a kupuszinai halfőző versenyt.


2015. június 30.
Elballagtak a nyolcadikosok

Május 29-én tartották a ballagást, az idén 16 nyolcadikos diák volt. Az utolsó osztályfőnöki órát a búcsúztató műsor követte a kultúrotthonban, ahol átadták a dícsérő okleveleket és könyvjutalmakat. A ballagó diákoknak szóló szentmise után a bankett kövekezett.

2015. május 29.
Vasárnap elsőáldozás
Május 31-én, vasárnap 10 órakor kerül sor az idei elsőáldozásra Kupuszinán, a Szent Anna templomban. Zsúnyi Tibor plébános számára ez lesz az első alkalom, hogy elsőáldozást tart.

Utolsó hozzászólások

· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...