Hírek

2014. augusztus 14.
Részvétel a bulgáriai Balkan Folklor Fest-en
Nyolcadik alkalommal szervezték meg a Balkan Folklor Fest-et a bulgáriai Kitten és Primorsko városokban, amelyen a kupuszinai József Attila általános iskola tanulói is rendszeres résztvevők.
2014. augusztus 14.
90 éves a kupuszinai Önkéntes Tűzoltó Testület
Kilencvenedik születésnapját ünnepelte 2014. július 19-én a kupuszinai ÖTT. Az ünnepség alaklmából megszervezésre került a 4 falu, Szilágyi, Doroszló, Gombos és Kupuszina baráti találkozója.
2014. július 7.
Akcióban a kupuszinai ÖTT
2014. 07. 04-én kigyulladt a búzatarló Kupuszina határában "Lukovics" határrészen. A Helyi közösség és a Kupuszinai Önkéntes Tűzoltó Testület közös akcióban vett részt a tűzoltásban.
2014. július 7.
Halfőző verseny
A Süllő sporthorgász egyesület az apatini halászesték keretein belül idén is megrendezte a kupuszinai halfőző versenyt.
2014. július 7.
Díjesőben a kupuszinai műkedvelők
Több rangos díjban részesült és jeles eseményen vett részt a kupuszinai Petőfi Sándor Művelődési Egyesület képviselete és csoportjainak tagjai.
2014. július 7.
Óvodások évzáró műsora és cseresznyeszedés oviskézzel
Június 8-án 17 órai kezdettel óvodás évzáró műsort tekinthettünk meg a kupuszinai Petőfi Sándor Művelődési Egyesület színháztermében.
2014. július 7.
Kupuszinai sikerek a Nemzetközi Táncfesztiválon
Június 8-án Belgrádban Nemzetközi Táncfesztiválon vettek részt a zombori Ronda táncklub kupuszinai tanoncai. Az összesen 160 résztvevő klasszikus és modern táncokkal lépett a közönség és a zsűri elé, születési év szerinti kategóriákba rendeződve.
2014. július 7.
Kupuszinaiak a Durindón és a Gyöngyösbokrétán
A Durindó és a Gyöngyösbokréta, a vajdasági magyar népzenei együttesek, szólisták és néptánccsoportok hagyományőrző szemléjének házigazdája idén Muzslya volt.
2014. június 5.
Ballag már a vén diák...
Május 30-án tartották meg a kupuszinai József Attila általános iskola 8. osztályos tanulóinak ballagási ünnepségét. A tíz végzős diák számára 16:30-kor szólalt meg a csengő az utolsó osztályfőnöki órára.
2014. június 5.
Országos ezüst birkózásban
Novics Dávid, a kupuszinai József Attila általános iskola hatodik osztályos tanulója május 31-én részt vett a Szabadkán megtartott országos szintű birkózóversenyen. A 46 kilogrammos súlycsoportban tízen versenyeztek, köztük Dávid is. A kupuszinai birkózó második helyezést ért el a nívós versenyen, és máris készül egy újabb megmérettetésre, amelyre keményen edz heti három alkalommal.

Utolsó hozzászólások

· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...