Hírek

2015. augusztus 20.
Ideiglenes munkások a Helyi közösségben
Az apatini község két munkást biztosít kommunális munkálatok elvégzésére, meghatározott időre, vagyis három hónapra. Tanácshatározat alapján választották Tadián Istvánt és Turkály Krisztiánt. Ők segítik majd a Helyi közösség munkáját.
2015. augusztus 20.
Munkálatok az ipari parkban
A tavalyi évben a kupuszinai ipari park parkolójának bővítése történt. Idén ennek a területnek a végleges, felső réteg lebetonozására kerül sor. A munkálatok a tervek szerint augusztus folyamán kezdődnek majd el.
2015. augusztus 20.
Nagy sikert aratott a Tanyaszínház Kupuszinán

A vándortársulat idén Gárdonyi Géza A Bor című népdrámáját mutatja be. A rendezője László Sándor.

A Tanyaszínház július 20. és augusztus 15. között mutatja be A bort 25 helyszínen. A hivatalos premiert a nyári színház székhelyén, az észak-bácskai Kavillón tartották július 25-én. Idén immár negyedik éve a világhálón élő közvetítése is lesz a darabnak.

2015. augusztus 2.
Búcsú 2015
Lezajlott az idei búcsú is. A falu apraja-nagyja készült az ünnepségre. Karácsony, húsvét, pünkösd után a templombúcsú Kupuszina legnagyobb ünnepe. A faluból elszármazottak ilyenkor hazalátogatnak együtt ünnepelni rokonokkal, barátokkal. 
2015. július 22.
Jézus-Barát Gyalogtúra Kupuszinán
A Jézus-Barát Gyalogtúra 2003-ban szerveződött meg első ízben, plébánosok és lelkes pap- és szerzetesnövendékek jóvoltából. Céljuk volt igényes kikapcsolódás és lelki fejlődés biztosítása kamasz gyerekeknek. Különösen azoknak, akiknek társadalmi helyzetük miatt nem volt lehetőségük tengeren nyaralni, vagy drága táborokban részt venni.
2015. július 22.
Vadfőző verseny
Július 11-én, szombaton került sor az idei vadfőző versenyre Kupuszinán, szokásosan a helyi Fácán Vadászegyesület szervezésében.
2015. július 8.
Megkezdődött a földtagosítás Kupuszinán
Július 8-án, szerdán gyakorlatilag is megkezdődött a komasszáció Kupuszinán. Első lépésként a földtulajdonosok egyeztetik tulajdonjogukat a kataszterben lévő adatokkal.
2015. július 8.
Focitorna Kupuszinán
Július 4-én, szombaton 10.00 órakor Buják Toni által barátságos focitornát szerveztek Kupuszinán. Négy csapat vett részt a kispályás tornán, kettő zombori, egy apatini és egy kupuszinai csapat.
2015. július 8.
Győzelem stafétafutásban
Június 20-án és 21-én sor került a fiatalabb juniorok országos bajnokságára, amely Sremska Mitrovicán volt megrendezve. Természetesen Szabó Attila is részt vett az eseményen.
2015. július 8.
Újítás a kupuszinai vízgyárban
A kupuszinai víztisztítónál üzembe helyezésre került az a berendezés, amelynek a funkciója a víz fertőtlenítésére szolgáló klór előállítása. 

Utolsó hozzászólások

· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...