Hírek

2014. október 5.
Munkálatok Kupuszinán
Pár éve elkészültek a sárlerázók a zombori bekötőút mentén, idén pedig sorra került a többi faluba vezető út is ebből a szempontból (Szigetvár felőli út, Fehérföld felőli út, Petőfi Sándor utca vége, Apatini út vagyis Székesi út egy része, Ady Endre utca vége, Kossuth Lajos utca vége).
2014. október 5.
Kishegyesiek előadása Kupuszinán
A kishegyesi művelődési egyesület szeptember 21-én 19 órától 1848-as eseményeket, vagyis a kishegyesi csatát mutatta be Kupuszinán Levelek címmel.
2014. október 5.
Folytatódnak a munkálatok az ipari parkban
Szeptember 8-án megkezdődött a kupuszinai ipari parkban tervezett parkoló kiszélesítése, ami a mázsaház mellett terül majd el. A kivitelezés jogát a Jugokop nevű cég nyerte Šabac-ról.
2014. október 5.
16 elsős az idén
Szeptember 1-jén, hétfőn reggel megszóltalt az iskolacsengő a kupuszinai József Attila általános iskolában is. Csíkos Sándor iskolaigazgató beszéde után az 5. osztályos magyar diákok és a 2., 3. és 4. osztályos szerb diákok kultúrműsorral köszöntötték az elsősöket.
2014. október 5.
Međugorje-i zarándoklat
Augusztus 31-én 12 kupuszinai hívő indult útnak sokadszor a boszniai Međugorje-ba, Vujevity Anna szervezésében. A csapat másnap érkezett meg a zarándokhelyre, őket Zelić Mihály bezdáni plébános kísérte el.
2014. október 5.
Vadfőző verseny
Augusztus 24-én került sor az idei vadfőző versenyre Kupuszinán, a helyi Fácán Vadászegyesület szervezésében. 37 bográcsban főtt a vadpaprikás, amelyhez a vadászegyesület biztosította a vaddisznóhúst, salátát, kenyeret és tüzifát.
2014. október 5.
Novics Dávid Macedóniában remekelt
Novics Dávid kupuszinai birkózó augusztus 9-én a macedóniai Prilepbe utazott a Nemzetközi Szabadfogású Birkózóversenyre, amelyen bolgár, macedón, magyar, német és szerb versenyzők indultak. Dávid számára újdonság a szabadfogású birkózás, mivel ő kötöttfogást edz a zombori Radnički birkózó klubban. Ennek ellenére ezüstérmet szerzett a 46 kilogrammos súlycsoportban.
2014. október 5.
XI. Játék Határok Nélkül
A hagyományos kupuszinai nyári játékokra augusztus 17-én került sor a Horgászotthonnál. Ezúttal is a szokásos hét csapat mérte össze egymással ügyességét, gyorsaságát egy vízi és hat szárazföldi játékban.
2014. augusztus 14.
Kupuszinaiak a Vasvári Rétesfesztiválon
Augusztus 9-én tartották meg a XI. Vasvári Rétesfesztivált, melynek célja a lassan feledésbe merülő ízek megmentése és az évezredes tradíció megőrzése. Ennek érdekében találkoztak a fenséges ízű sütemények nagymesterei. A nagyszabású magyarországi fesztiválon egy héttagú kupuszinai csapat is résztvett.
2014. augusztus 14.
Az idei búcsú
Lezajlott az idei búcsú is. A falu apraja-nagyja készült az ünnepségre. Erre az alkalomra a falunkból elszármazottak is hazalátogattak.

Utolsó hozzászólások

· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...