Hírek

2014. december 22.
21. nyugdíjas bál
A kupuszinai Nyugdíjas Egyesület és az Újvidéki Rádió "Éjszakai Mulató" című műsorának stábja Erzsébet és Katalin neve napja valamint az "Éjszakai Mulató" műsor 11. születésnapja alkalmából szervezett bálat Kupuszinán.
2014. december 22.
Beszélgetés Pacal Andreával
Riport a fiatal versmondóval
2014. december 22.
Kupuszinaiak a lakiteleki Ki Mit Tud? versenyen
A Bács-Kiskun Megyei Kisiskolák Közművelődési Egyesülete és a lakiteleki Népfőiskola Alapítvány november 12-13-án megrendezte évi szokásos Ki Mit Tud? vetélkedőjét. A kupuszinai József Attila általános iskolából 33 diák utazott a versenyre, 8 kísérővel.
2014. december 22.
Két kupuszinai dobogós az országos birkózó versenyen
November 1-jén szabadfogású birkózó versenyt tartottak Zomborban, a fiatalabb pionirok számára. Az országos szintű versenyen két kupuszinai birkózó tanonc is részt vett, Novics Dávid és Csíkos Gergő. Mindketten a dobogó harmadik fokára szóló eredményt értek el.
2014. november 25.
Pályázatot nyert a sportegyesület
Pályázaton nyertünk 100.000 Ft összegű vissza nem térítendő támogatást a Bethlen Gábor Zrt. alapjából. A meghirdetett pályázat "A magyar kultúráért és oktatásért -Vajdasági regionális pályázati felhívás" keretein belül zajlott. Pályázatunk címe "Határon átívelő sportkultúra elősegítése rendezett sportpályákon" -meséli Dujmovics Viktor.
2014. november 11.
Tarolt a Magyar Összefogás az apatini községben
Az október 26-ai magyar nemzeti tanácsi választásokon a Magyar Összefogás kapta a legtöbb szavazatot, a 35 helyből 31-et szereztek meg.
2014. november 11.
Napsugaras ősz
Október 29-én 17 órától sokadik alkalommal volt látható a Napsugaras ősz című műsor a kupuszinai kultúrotthonban, a helyi nyugdíjas klub szervezésében.
2014. november 11.
Dzsúdó és szambó aranyérmek
Október 18-án tartották meg Beocsinban a nemzetközi dzsúdó turnét, amelyen 34 klub 350 versenyzője vett részt. A kupuszinai Maros Natália a zombori "Bačka" dzsúdó klub ifjú tagjaként volt jelen a nivós bajnokságon. Natália a 38 kilogrammos súlycsoportban két ellenfelét küldte a padlóra, ezzel aranyérmet szerzett.
2014. november 11.
"Mostanában csak úgy dudorászok"
Csizmadia Anna kupuszinai népdalénekesnő a Junior Prima Díj egyik kitüntetettje. Ezt a kitüntetést a kiemelkedő teljesítményt nyújtó harminc év alatti fiatalok számára hozták létre. Népművészet és közművelődés kategóriában 10-en részesülhettek ebben a díjban.
2014. november 11.
Szabó Attila újra versenyzik
Szabó Attila, miután tavasszal lesérült edzés közben, hónapokig pihenni kényszerült. Augusztusban azonban megpróbálkozott a 4x100 méteres stafétával az Újvidéken megrendezett vajdasági szintű futóversenyen, ahonnan ezüstéremmel tért haza.

Utolsó hozzászólások

· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...