Hírek

2014. október 5.
XI. Játék Határok Nélkül
A hagyományos kupuszinai nyári játékokra augusztus 17-én került sor a Horgászotthonnál. Ezúttal is a szokásos hét csapat mérte össze egymással ügyességét, gyorsaságát egy vízi és hat szárazföldi játékban.
2014. augusztus 14.
Kupuszinaiak a Vasvári Rétesfesztiválon
Augusztus 9-én tartották meg a XI. Vasvári Rétesfesztivált, melynek célja a lassan feledésbe merülő ízek megmentése és az évezredes tradíció megőrzése. Ennek érdekében találkoztak a fenséges ízű sütemények nagymesterei. A nagyszabású magyarországi fesztiválon egy héttagú kupuszinai csapat is résztvett.
2014. augusztus 14.
Az idei búcsú
Lezajlott az idei búcsú is. A falu apraja-nagyja készült az ünnepségre. Erre az alkalomra a falunkból elszármazottak is hazalátogattak.
2014. augusztus 14.
Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Az Európa Jövője Egyesület idén 13. alkalommal szervezte meg Kecskeméten a nemzetközi gyermek és ifjúsági találkozót július 6. és 13. között. Az ez évi mottó a Kreatív sokszínűség. 20 országból 40 csoport vett részt a rendezvényen, köztük a kupuszinai József Attila általános iskola diákjai is.
2014. augusztus 14.
Részvétel a bulgáriai Balkan Folklor Fest-en
Nyolcadik alkalommal szervezték meg a Balkan Folklor Fest-et a bulgáriai Kitten és Primorsko városokban, amelyen a kupuszinai József Attila általános iskola tanulói is rendszeres résztvevők.
2014. augusztus 14.
90 éves a kupuszinai Önkéntes Tűzoltó Testület
Kilencvenedik születésnapját ünnepelte 2014. július 19-én a kupuszinai ÖTT. Az ünnepség alaklmából megszervezésre került a 4 falu, Szilágyi, Doroszló, Gombos és Kupuszina baráti találkozója.
2014. július 7.
Akcióban a kupuszinai ÖTT
2014. 07. 04-én kigyulladt a búzatarló Kupuszina határában "Lukovics" határrészen. A Helyi közösség és a Kupuszinai Önkéntes Tűzoltó Testület közös akcióban vett részt a tűzoltásban.
2014. július 7.
Halfőző verseny
A Süllő sporthorgász egyesület az apatini halászesték keretein belül idén is megrendezte a kupuszinai halfőző versenyt.
2014. július 7.
Díjesőben a kupuszinai műkedvelők
Több rangos díjban részesült és jeles eseményen vett részt a kupuszinai Petőfi Sándor Művelődési Egyesület képviselete és csoportjainak tagjai.
2014. július 7.
Óvodások évzáró műsora és cseresznyeszedés oviskézzel
Június 8-án 17 órai kezdettel óvodás évzáró műsort tekinthettünk meg a kupuszinai Petőfi Sándor Művelődési Egyesület színháztermében.

Utolsó hozzászólások

· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...