Hírek

2014. december 22.
Ezüstérem a kolbásztöltő versenyen
November 29-én negyedik alkalommal szervezték meg Adorjánon a kolbász-és hurka töltő fesztivált, melyen 68 csapat vett részt, köztük egy négytagú kupuszinai csapat: Búbos Tibor, Guzsvány Zoltán, Rekettye Róbert és Szurap Zoltán.
2014. december 22.
Csizmadia Annáé a Vajdasági Magyar Művészeti Díj
A Vajdasági Magyar Művészeti Díj bírálóbizottsága november 26-án megtartott értekezletén egyhangúlag úgy döntött, hogy a 2013. évi Vajdasági Magyar Művészeti Díjat Csizmadia Anna bácskertesi népdalénekesnek ítéli oda a népdaléneklésben elért kiváló művészeti teljesítményéért és a vajdasági népművészet és népdalkincs hiteles és folyamatos tolmácsolásáért és széles körű megismertetéséért – áll a bírálóbizottság közleményében, amelynek tagjai: Ózer Ágnes (elnök), Gazsó Hargita, Hugyik Richárd.
2014. december 22.
21. nyugdíjas bál
A kupuszinai Nyugdíjas Egyesület és az Újvidéki Rádió "Éjszakai Mulató" című műsorának stábja Erzsébet és Katalin neve napja valamint az "Éjszakai Mulató" műsor 11. születésnapja alkalmából szervezett bálat Kupuszinán.
2014. december 22.
Beszélgetés Pacal Andreával
Riport a fiatal versmondóval
2014. december 22.
Kupuszinaiak a lakiteleki Ki Mit Tud? versenyen
A Bács-Kiskun Megyei Kisiskolák Közművelődési Egyesülete és a lakiteleki Népfőiskola Alapítvány november 12-13-án megrendezte évi szokásos Ki Mit Tud? vetélkedőjét. A kupuszinai József Attila általános iskolából 33 diák utazott a versenyre, 8 kísérővel.
2014. december 22.
Két kupuszinai dobogós az országos birkózó versenyen
November 1-jén szabadfogású birkózó versenyt tartottak Zomborban, a fiatalabb pionirok számára. Az országos szintű versenyen két kupuszinai birkózó tanonc is részt vett, Novics Dávid és Csíkos Gergő. Mindketten a dobogó harmadik fokára szóló eredményt értek el.
2014. november 25.
Pályázatot nyert a sportegyesület
Pályázaton nyertünk 100.000 Ft összegű vissza nem térítendő támogatást a Bethlen Gábor Zrt. alapjából. A meghirdetett pályázat "A magyar kultúráért és oktatásért -Vajdasági regionális pályázati felhívás" keretein belül zajlott. Pályázatunk címe "Határon átívelő sportkultúra elősegítése rendezett sportpályákon" -meséli Dujmovics Viktor.
2014. november 11.
Tarolt a Magyar Összefogás az apatini községben
Az október 26-ai magyar nemzeti tanácsi választásokon a Magyar Összefogás kapta a legtöbb szavazatot, a 35 helyből 31-et szereztek meg.
2014. november 11.
Napsugaras ősz
Október 29-én 17 órától sokadik alkalommal volt látható a Napsugaras ősz című műsor a kupuszinai kultúrotthonban, a helyi nyugdíjas klub szervezésében.
2014. november 11.
Dzsúdó és szambó aranyérmek
Október 18-án tartották meg Beocsinban a nemzetközi dzsúdó turnét, amelyen 34 klub 350 versenyzője vett részt. A kupuszinai Maros Natália a zombori "Bačka" dzsúdó klub ifjú tagjaként volt jelen a nivós bajnokságon. Natália a 38 kilogrammos súlycsoportban két ellenfelét küldte a padlóra, ezzel aranyérmet szerzett.

Utolsó hozzászólások

· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...