Hírek

2015. január 14.
Kupuszinán fejeződik a Négyesfogat
47. alkalommal indult útnak a Négyesfogat. A négy falu: Doroszló, Gombos, Kupuszina és Szilágyi művelődési egyesületeinek fiataljai háromórás előadással készültek, melyet először Doroszlón mutattak be január 9-én.
2015. január 14.
Íjászverseny Kupuszinán
Január 13-án a Bácsér Szabad Íjász Egyesület szervezésében e-mail íjászverseny került megrendezésre a kupuszinai tűzoltó egyesület tekepályáján.
2015. január 14.
Beszámoló a Helyi Közösség tavaly elvégzett munkáiról
A pénzügyi nehézségek ellenére sikerült több korábban elkezdett munkálatot folytatni, vagy új beruházásokat elvégezni. Felszereltek egy víztisztító berendezést az artézi kúton, leaszfaltozták a gyógyszertár előtti parkolót, újabb sárlerázó szakaszok kerültek a földesutakra, kimélyítették az utcai elvezető árkokat, és folytatták az ipari park kiépítését.
2015. január 14.
Elkezdődött a tekeszezon
Kupuszinán kezdetét vette a hagyományos téli tekeverseny sorozat. Elsőnek a tavankúti Önkéntes Tűzoltó Testület játszott barátságos versenyt Kupuszina önkéntes tűzoltói ellen.
2015. január 14.
Az általános iskolások karácsonyi műsora
Érdekes élmény volt a néző számára az a tény, hogy három nyelvű műsort láthatott december 22-én a kupuszinai kultúrotthonban.
2015. január 14.
Karácsonyi műsor
December 21-én került sor a hagyományos karácsonyváró ünnepi műsorra a kupuszinai kultúrotthonban, amelyre ezúttal is rengeteg volt az érdeklődő. A 18 órakor kezdődő műsor az óvodások műsorával kezdődött, majd Tibor atya mondott karácsonyi köszöntőt.
2014. december 22.
Októberi díjat kapott a Helyi Közösség
Az idei évben is az APTINI KÖZSÉG NAPJA alkalmából 15 szervezetnek oszották ki az Októberi díjat. A díjazottak között volt a kupuszinai Helyi közösség is a sokéves falu szervezés és rendezésben elért eredményeiért.
2014. december 22.
Az idén is eljött a Mikulás Kupuszinára
2014-ben sem feledkezett meg a Mikulás a kupuszinai gyerekekről, december 5-én érkezett falunkba krampuszaival.
2014. december 22.
Ezüstérem a kolbásztöltő versenyen
November 29-én negyedik alkalommal szervezték meg Adorjánon a kolbász-és hurka töltő fesztivált, melyen 68 csapat vett részt, köztük egy négytagú kupuszinai csapat: Búbos Tibor, Guzsvány Zoltán, Rekettye Róbert és Szurap Zoltán.
2014. december 22.
Csizmadia Annáé a Vajdasági Magyar Művészeti Díj
A Vajdasági Magyar Művészeti Díj bírálóbizottsága november 26-án megtartott értekezletén egyhangúlag úgy döntött, hogy a 2013. évi Vajdasági Magyar Művészeti Díjat Csizmadia Anna bácskertesi népdalénekesnek ítéli oda a népdaléneklésben elért kiváló művészeti teljesítményéért és a vajdasági népművészet és népdalkincs hiteles és folyamatos tolmácsolásáért és széles körű megismertetéséért – áll a bírálóbizottság közleményében, amelynek tagjai: Ózer Ágnes (elnök), Gazsó Hargita, Hugyik Richárd.

Utolsó hozzászólások

· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Láttuk őket a Polgárok Házában, Budapesten. Nagyon ...
· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...