Hírek

2013. július 10.
Aktív sportélet
A FK Partizan Kupusina Labdarúgó Klub a helyi szponzorok segítségével, azok anyagi támogatásából megvásárolta a munkaakcióhoz szükséges anyagot és bemeszelte, kerámialapokkal látta el a sportpályán lévő épület fürdőszobáját valamint a vízvezetéket is megszereltették.
2013. július 10.
Halfőző verseny
Idén június 29-én került sor Kupuszinán a hagyományos halfőző versenyre, amit a helyi Süllő Sporthorgász Egyesület szervezett meg, az Apatini Halászestek keretein belül.
2013. július 10.
Nemzetközi barátságos labdarúgómérkőzés
Július 6-án, szombaton a kupuszinai Partizan Sportegyesület nemzetközi barátságos labdarúgómérkőzést szervezett a helyi futballpályán.
2013. július 10.
Atlétikai táborban az ígéretes kupuszinai sportoló
A zombori Maraton Atlétikai Klub tagja, Szabó Attila három éremmel és az eredményeiért járó ajándékkal, egy atlétikai táborral indította a nyarát.
2013. július 10.
Kispályás veterán labdarúgótorna volt Kupuszinán
Június 30-án, vasárnap 16 órai kezdettel kispályás labdarúgótornára került sor a kupuszinai labdarúgópálya területén, amit a falusi Partizan sportegyesület szervezett.
2013. július 10.
Előadás pályázati lehetőségekről
Június 21-én, 17 órától a kupuszinai VMSZ Ifjúsági Fórum szervezésében előadásra került sor, melynek témája a pályázati lehetőségek, forrás lehetőségek a civil szervezetek számára volt
2013. július 10.
Határokon átívelő népművészet
Június 22-e a népművészet jegyében telt el Bácskertesen — A helyi Népfőiskolai Tagozat, a pélmonostori Baranyai Júlia Népfőiskola és a bajai székhelyű Bácskai Népfőiskola Társaság szervezésében Határokon átívelő népművészeti találkozó címmel hagyományőrző rendezvényt tartottak.
2013. július 10.
Megújul templomunk orgonája
A kupuszinai Szent Anna templom orgonája 1905-ben készült Angszel József által, a pécsi orgonagyárban. A gyár által készített közel 2500 orgona közül a falunké a 474. példány. A hosszú évek során végeztek kisebb javításokat az orgonán, és fel is hangolták azt, de idén sor került egy teljes generálozásra, amit az apatini község finanszíroz, de a hívek hozzájárulására is szükség van.
2013. június 15.
Megjelent a "Kupuszini hírmondó"
Pénteken megjelent Kupuszina falu-újsága, a "Kupuszini hírmondó" első száma.
2013. június 15.
Határokon átívelő találkozó június 22-én
Június 22-én egésznapos folklór-rendezvény lesz falunkban szerbiai, magyarországi, és horvátországi résztvevőkkel, kirakodóvásárral, a szabadkai Juhász zenekar és Csizmadia Anna koncertjével.

Utolsó hozzászólások

· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...