Hírek

2013. december 15.
Huszadik nyugdíjas bál
Idén november 16-án lett megtarva a vajdaságszerte és határokon túl is híres kupuszinai nyugdíjas bál, amelyre 24 helységből érkeztek vendégek: Vajdaság különböző részeiről, Magyarországról és Horvátországból is.
2013. december 15.
Maros Natália két aranyéremmel gazdagabb
A még csak kilenc éves kupuszinai kislány újabb két dzsúdóversenyen remekelt a közelmúltban.
2013. december 15.
Napsugaras ősz
November 12-én falunk kicsinyei két órás összeállítással köszöntötték a nagymamákat, nagypapákat, idősebb rokonokat, szomszédokat. Az előadás 6 órakor kezdődött, a színházterem ülőhelyei ismét megteltek.
2013. december 15.
Mágnás Miska a szabadkai Népszínház előadásában
A szabadkai Népszínház Magyar Társulata november 25-én Kupuszinán adta elő a Mágnás Miska című operettet, Mezei Zoltán rendezésében.
2013. december 15.
Magyarországi vendégszereplések
A kupuszinai Petőfi Sándor Művelődési Egyesület színjátszó csoportja november 9-én és 10-én Magyarországon vendészerepelt: szombaton Ádándon, vasárnap pedig Hercegszántón.
2013. december 15.
Maros Natália sikerei
Maros Natália, a kupuszinai József Attila általános iskola negyedik osztályos tanulója nagyjából öt éve tagja a zombori Bačka dzsúdó klubnak, ahol heti öt napot edz. Az idei ősz folyamán kiemelkedő sikereket ért el az általa űzött sportban.
2013. december 15.
A Barangolások Nyugat–Bácskában bemutatója
Október 30-án, dr Silling István nyugalmazott egyetemi tanár, nyelvész, nyelvjáráskutató és néprajzkutató bemutatta legújabb könyvét a kupuszinai József Attila általános iskolában.
2013. november 5.
Nem fogyasztható az artézi víz
Október 17-e óta nem folyik víz az artézi kúton. A vízszolgáltatás lezárására a Tartományi Egészségvédelmi Felügyelőség október 14.-i végzése alapján került sor, melyben megtiltotta az artézi víz használatát.
2013. november 5.
Siker Újvidéken és Zentán is
Szeptember 25-én az újvidéki Karađorđe stadionban megrendezték a 13. "Open Novi Sad" elnevezésű vajdasági szintű atlétikai bajnokságot, idősebb pionirok számára. A bajnokságon 21 klubból 400 atléta vett részt, köztük a kupuszinai Szabó Attila is, aki kitűnő eredményeket ért el.
2013. november 5.
Kupuszinaiak a vörösmarti falunapon
Október 5-én tizennegyedik alkalommal került sor a horvátországi Vörösmart falunapjára, amelyen a kupuszinai néptánccsoport is részt vett, már nem először.

Utolsó hozzászólások

· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...