Hírek

2014. február 6.
Téli tekebajnokság
A kupuszinai Önkéntes Tűzoltó Testület idén is megszervezte a hagyományos téli tekebajnokságot, amely február 3-án kezdődött és egy hétig tart.
2014. február 6.
Közönséget, közösséget teremteni
A kupuszinai Molnár József öntevékeny színész, rendező. A Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség által alapított életműdíjat, Magyar Életfa díjat vett át január 17-én Zentán, a magyar kultúra napja alkalmából tartott központi ünnepségen. A rangos díj kapcsán a műkedvelő színjátszásról, mint közösségi ügyről is beszélgettünk.
2014. február 6.
Képkiállítás az iskolában
Január 26-án a kupuszinai József Attila általános iskola a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet segítségével Hidak – Korok – Budapest című kiállítást szervezett, amelyet Nikowitz Oszkár, Magyarország belgrádi nagykövete nyitott meg 11 óra 15 perckor az iskola épületében.
2014. február 6.
Molnár József életműdíjat kapott
Január 17-én tartották meg az idei Magyar Kultúra Napjának délvidéki központi ünnepségét, a zentai Művelődési Ház színháztermében, ahol a Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség legrangosabb elismeréseinek: a Magyar Életfa díjnak, Aranyplakettnek és Plakettnek ünnepélyes átadására került sor.
2014. február 6.
Jól sikerült a sportbál
Január 24-én sor került a kupuszinai Partizan sportegyesület által szervezett bálra, 120 személy részvételével. Az eseménynek számos támogatója volt, Kupuszináról és Apatinból.
2014. január 16.
Négyesfogat
Idén negyvenhatodik alkalommal indult útnak a négy település: Kupuszina, Szilágyi, Doroszló és Gombos közös művelődési rendezvénysorozata, a négyesfogat, több, mint ötven fellépővel.
2014. január 16.
A huszonegyedik érem
Novics Dávid, a kupuszinai József Attila általános iskola hatodik osztályos tanulója nemrég szerezte meg huszadik érmét a birkózás terén, de máris megvan a következő.
2014. január 16.
A Rákóczi Szövetség ajándéka
A Rákóczi Szövetség idén már másodszor örvendezteti meg a határon túl élő magyarul tanulókat.
2014. január 16.
Karácsonyi műsorok
December 22-én, 18 órai kezdettel sor került az idei karácsonyi műsorra falunk kultúrotthonában.
2014. január 16.
Egy szinttel feljebb a dzsúdóban és ezüstérem országos szinten
Maros Natália elért dzsúdóeredményeinek köszönhetően lehetőséget nyert a zöld övre való levizsgázásra, ami sikerült is.

Utolsó hozzászólások

· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...