Hírek

2014. július 7.
Díjesőben a kupuszinai műkedvelők
Több rangos díjban részesült és jeles eseményen vett részt a kupuszinai Petőfi Sándor Művelődési Egyesület képviselete és csoportjainak tagjai.
2014. július 7.
Óvodások évzáró műsora és cseresznyeszedés oviskézzel
Június 8-án 17 órai kezdettel óvodás évzáró műsort tekinthettünk meg a kupuszinai Petőfi Sándor Művelődési Egyesület színháztermében.
2014. július 7.
Kupuszinai sikerek a Nemzetközi Táncfesztiválon
Június 8-án Belgrádban Nemzetközi Táncfesztiválon vettek részt a zombori Ronda táncklub kupuszinai tanoncai. Az összesen 160 résztvevő klasszikus és modern táncokkal lépett a közönség és a zsűri elé, születési év szerinti kategóriákba rendeződve.
2014. július 7.
Kupuszinaiak a Durindón és a Gyöngyösbokrétán
A Durindó és a Gyöngyösbokréta, a vajdasági magyar népzenei együttesek, szólisták és néptánccsoportok hagyományőrző szemléjének házigazdája idén Muzslya volt.
2014. június 5.
Ballag már a vén diák...
Május 30-án tartották meg a kupuszinai József Attila általános iskola 8. osztályos tanulóinak ballagási ünnepségét. A tíz végzős diák számára 16:30-kor szólalt meg a csengő az utolsó osztályfőnöki órára.
2014. június 5.
Országos ezüst birkózásban
Novics Dávid, a kupuszinai József Attila általános iskola hatodik osztályos tanulója május 31-én részt vett a Szabadkán megtartott országos szintű birkózóversenyen. A 46 kilogrammos súlycsoportban tízen versenyeztek, köztük Dávid is. A kupuszinai birkózó második helyezést ért el a nívós versenyen, és máris készül egy újabb megmérettetésre, amelyre keményen edz heti három alkalommal.
2014. június 5.
Bérmálkozás
Kupuszinán május 18-án 10 órakor került sor a bérmálkozásra a Szent Anna templomban. Az eseményre összesen 53 bérmálozó gyűlt össze, az ötödik osztályból 18-an, a hatodikból szintén, a hetedik osztályból pedig 17-en.
2014. június 5.
Munkálatok a falun kívül
A kupuszinai helyi közösség és az apatini Útkarbantartó Igazgatóság (Direkcija za puteve) karbantartási munkálatokat végzett a Duna-Tisza csatorna felé vezető úton, az útpatkát javították.
2014. június 5.
Magyar iskolák találkozója
Május 7-e és 11-e között Kupuszinán zajlott a XV. Kárpát-medencei Magyar Iskolák Találkozója programsorozat. Több mint negyven általános iskolást látott vendégül a helyi József Attila Általános Iskola.
2014. június 5.
A József Attila Általános Iskola hírei
Kupuszinaiak a Szólj, síp, szólj vetélkedőn * Kárpát-medencei Magyar Iskolák Találkozója * Anyák napi-évzáró műsor

Utolsó hozzászólások

· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...