Hírek

2013. november 5.
Nem fogyasztható az artézi víz
Október 17-e óta nem folyik víz az artézi kúton. A vízszolgáltatás lezárására a Tartományi Egészségvédelmi Felügyelőség október 14.-i végzése alapján került sor, melyben megtiltotta az artézi víz használatát.
2013. november 5.
Siker Újvidéken és Zentán is
Szeptember 25-én az újvidéki Karađorđe stadionban megrendezték a 13. "Open Novi Sad" elnevezésű vajdasági szintű atlétikai bajnokságot, idősebb pionirok számára. A bajnokságon 21 klubból 400 atléta vett részt, köztük a kupuszinai Szabó Attila is, aki kitűnő eredményeket ért el.
2013. november 5.
Kupuszinaiak a vörösmarti falunapon
Október 5-én tizennegyedik alkalommal került sor a horvátországi Vörösmart falunapjára, amelyen a kupuszinai néptánccsoport is részt vett, már nem először.
2013. november 5.
Diákkirándulások
Szeptember végén a kupuszinai József Attila általános iskola ötödikes, hatodikos és hetedikes diákjai, osztályfőnökeik és igazgatójuk kíséretében, magyarországi támogatásnak köszönhetően kétnapos kiránduláson vettek részt.
2013. november 5.
A falutűz 123. évfordulója
Október 2-án a kupuszinai önkéntes tűzoltó testület megemlékezett a falutűz 123. évfordulójáról. 15 órakor volt a gyülekezés a tűzoltó otthon előtt, majd zenés felvonulás következett a tűzoltók védőszentjének, Szent Flóriánnak szobráig.
2013. november 5.
Vendégek Kárpátaljáról
A kupuszinai népfőiskolai tagozat szeptember utolsó hétvégéjén vendégül látta kárpátaljai barátait, akikkel a lakiteleki népfőiskolán ismerkedett meg.
2013. november 5.
Szüreti bál
A Kupuszinán hagyományos szüretbál idén szeptember 28-án volt megtartva a kultúrotthon termében. A bíró ezúttal Tumbász Dávid volt, a bíróné pedig Buják Judit.
2013. november 5.
Pozitív előrelépések a helyi sportegyesületben
A Tartományi Sport és Ifjúsági Minisztérium Titkársága az éves szintű büdzséjének egy részét sportegyesületeknek ossza szét pályázat útján. Csíkos János segítségével az FK Partizan Kupusina pályázata sikeres elbírálásnak örvend. A megnyert összeget elöregedett sportfelszerelések felújítására költik.
2013. szeptember 29.
Attila folytatja a sportsikerek aratását
Szeptember 22-én Vajdaság szintű atlétikai versenyre került sor az újvidéki Karađorđe stadionban, amelyen Szabó Attila, a zombori Maraton atlétikai klub kupuszinai tagja három aranyérmet szerzett, idősebb pionirként. A 100 méteres távon 11, 77 másodperc alatt ért célba, a 300 méteresen 37, 91 másodperc alatt és a stafétafutáson, 4x100 méteres távon is elsőként végzett.
2013. szeptember 29.
Sikersorozat
A kupuszinai Petőfi Sándor Művelődési Egyesület Sturcz József Színjátszó Csoportja márciusban mutatta be Eisemann Mihály és Szilágyi László klasszikusát, az Én és a kisöcsém zenés vígjátékot. Azóta több alkalommal játszották hazai színpadon, de a fesztiváli bemutatkozások és a vendégszereplések száma is a produkció sikerét igazolta.

Utolsó hozzászólások

· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...