Hírek

2013. március 20.
Én és a kisöcsém - a színjátszók bemutatója
A Petőfi Sándor Művelődési Egyesület Sturcz József amatőr színjátszó csoportja március 9-én, szombaton teltház előtt, fergeteges sikerrel bemutatta Molnár József rendezésében az Én és a kisöcsém című színdarabot.
2013. március 20.
A kupuszinai népviseletről
A viselet egy közösségnek a külön ruhája, ami a közösséghez való tartozást jelenti és jelképezi. Aki azt viseli, az annak a közösségnek a szerves részét képezi, és ezáltal annak a törvényeit elfogadja.
2013. március 20.
Bácskertes: megemlékezés 1848/49 történelmi eseményeiről
Bácskertesen március 15-e alkalmából megkoszorúzták Petőfi Sándor mellszobrát. Az időjárási viszonyok miatt azonban a szabadtéri művelődési rendezvényt a Kultúrotthonban tartották meg.
2013. március 14.
Folyamatban a gazdaságok újrabejegyzése
A múlt héten a Helyi közösségbe megérkeztek a földművesgazdaságok újrabejegyzéséhez szükséges űrlapok. Azoknak, akik még nem vették fel őket, a napokban ki lesznek kézbesítve.
2013. március 14.
Megalakult az új Tanács
Hétfőn, március 11-én megtartotta első, alakuló ülését az új összetételű helyi tanács.
2013. március 14.
Szabó Attila ezüstérme
Szabó Attila, a kupuszinai József Attila általános iskola 8. osztályos tanulója újabb szép eredményt ért el. Február 24-én, az Újvidéken megszervezett Vajdaság szintű fedettpályás atlétikai versenyen 2. helyezést ért el.
2013. március 14.
Molnár V. József magyar lélekkutató előadása Kupuszinán
A kupuszinai Népfőiskola tagozat szervezésében Molnár V. József két előadást tartott, február 27-én a magyar ősképekről, 28-án pedig a gyermekrajzokról mesélt.
2013. március 14.
Előadás a mellrák megelőzéséről
A kupuszinai Helyi Közösség szervezésében február 26-án, kedden előadást tartottak a mellrák megelőzéséről és korai felismeréséről.
2013. március 3.
A Csizmadia család a Muzsikás családok házi muzsikája rendezvényen
A szabadkai Lányi Ernő Iparos Művelődési Egyesület immár negyedik alkalommal rendezte meg vasárnap a Muzsikás családok házi muzsikája elnevezésű rendezvényét. Idén Vajdaság több településéről és Magyarországról olyan családok vettek részt a műsorban, amelyek tagjai együtt is muzsikálnak, énekelnek otthon vagy közönség előtt.
2013. március 3.
Végetért az Alvég-Fölvég tekebajnokság
Február 24-én, vasárnap a kupuszinai Önkéntes Tűzoltó Testület Alvég-Fölvég tekebajnokságot szervezett. Mindkét falurésznek női és férfi csapata is volt, a csapatokban pedig tíz személy vett részt. A férfiaknál a fölvégi csapat, a nőknél pedig az alvégi csapat győzedelmeskedett.

Utolsó hozzászólások

· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...