Hírek

2013. július 10.
Kispályás veterán labdarúgótorna volt Kupuszinán
Június 30-án, vasárnap 16 órai kezdettel kispályás labdarúgótornára került sor a kupuszinai labdarúgópálya területén, amit a falusi Partizan sportegyesület szervezett.
2013. július 10.
Előadás pályázati lehetőségekről
Június 21-én, 17 órától a kupuszinai VMSZ Ifjúsági Fórum szervezésében előadásra került sor, melynek témája a pályázati lehetőségek, forrás lehetőségek a civil szervezetek számára volt
2013. július 10.
Határokon átívelő népművészet
Június 22-e a népművészet jegyében telt el Bácskertesen — A helyi Népfőiskolai Tagozat, a pélmonostori Baranyai Júlia Népfőiskola és a bajai székhelyű Bácskai Népfőiskola Társaság szervezésében Határokon átívelő népművészeti találkozó címmel hagyományőrző rendezvényt tartottak.
2013. július 10.
Megújul templomunk orgonája
A kupuszinai Szent Anna templom orgonája 1905-ben készült Angszel József által, a pécsi orgonagyárban. A gyár által készített közel 2500 orgona közül a falunké a 474. példány. A hosszú évek során végeztek kisebb javításokat az orgonán, és fel is hangolták azt, de idén sor került egy teljes generálozásra, amit az apatini község finanszíroz, de a hívek hozzájárulására is szükség van.
2013. június 15.
Megjelent a "Kupuszini hírmondó"
Pénteken megjelent Kupuszina falu-újsága, a "Kupuszini hírmondó" első száma.
2013. június 15.
Határokon átívelő találkozó június 22-én
Június 22-én egésznapos folklór-rendezvény lesz falunkban szerbiai, magyarországi, és horvátországi résztvevőkkel, kirakodóvásárral, a szabadkai Juhász zenekar és Csizmadia Anna koncertjével.
2013. június 15.
Pap Gábor előadása Kupuszinán
Pap Gábor , művészettörténész, Budapesten született 1939-ben. Az ELTE BTK magyar-művészettörténet szakán végzett; 1962-1963 között a Képzőművészeti Alapnál lebonyolítási előadóként dolgozott, ezután az MTV képzőművészeti rovatvezetője, illetve szerkesztő, riporter, forgatókönyvíró, filmrendező, műsorvezető és dramaturg volt.
2013. június 15.
Évzáró műsor
Június 9-én, vasárnap 17 órakor került sor az idei évzáró műsorra, a kupuszinai óvodások szereplésével.
2013. június 15.
Megújuló sportélet
Az "FK Partizan" kupuszinai labdarúgó klub a tavasz folyamán történő újjászerveződésekor új vezetőséget választott azzal a céllal, hogy falunk sportéletét szervezetté, programszerűvé és a fiatalok számára vonzóvá tegye. Ezzel számítva az ifjú sportolni vágyók aktív részvételére.
2013. június 6.
Szabó Attila ismét remekelt
A József Attila általános iskola végzős diákja, Szabó Attila, a ballagást követő napon, június 1-jén részt vett az ötödik rövidpályás vajdasági futóversenyen, amit Cservenkán tartottak meg.

Utolsó hozzászólások

· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...