Hírek

2013. május 13.
Kupuszinai iskolások kirándulása Baján
Baján, a kiscsávolyi iskolában, április 20-án, szombaton megtartották a Szent György-napi Vigasságok rendezvényt. A Bácskai Népfőiskola Társaság (Baja), a Baranyai Júlia Népfőiskola (Pélmonostor) és a Bácskertesi Népfőiskola (Kupuszina) határokon átívelő találkozója volt ez.
2013. május 1.
Majális
A munka ünnepe a nemzetközi munkásmozgalmak által kiharcolt, minden év május 1-jén tartandó ünnepség, hivatalos állami szabadnap, mely a munkások által elért gazdasági és szociális vívmányokat hivatott megünnepelni.
2013. május 1.
Megalakultak a bizottságok Kupuszinán
A kupuszinai Helyi Közösségben a múlt hét folyamán megalakult a békítő, szervező-tanácsadó, szociális, kommunális, környezetvédelmi és az információs bizottság.
2013. május 1.
Körzeti verseny magyar nyelvből
Nemrég tartották a felsős általános iskolások nyugat-bácskai körzeti versenyét magyar nyelvből. Az eseménynek a kupuszinai József Attila Általános Iskola adott otthont.
2013. május 1.
Cipőgyár nyílik Kupuszinán
Kupuszinán megalakult a KOPELLI nevű cég, amelynek igazgatója Mile Međedović. Az üzem május közepén indul majd be a régi iskola hátsó termében, amelyet az iskolától ingyen kaptak meg. 20 munkást foglalkoztat majd, egy műszakban.
2013. április 24.
Szabó Attila két aranyérmet is szerzett
A József Attila általános iskola 8. osztályos tanulója, Szabó Attila április 20-án, szombaton részt vett az Atlétikai Találkozón, Zentán, ahol két aranyéremmel lett gazdagabb.
2013. április 24.
Az Önkéntes Tűzoltó Testület évi közgyűlése
Április 21-én, vasárnap délután a kupuszinai Önkéntes Tűzoltó Testület megtartotta ezévi közgyűlését.
2013. április 24.
Novics Dávid ezüstérme a nemzetközi birkózó versenyen
Novics Dávid, a kupuszinai József Attila általános iskola tanulója március 31-én, vasárnap Szarajevóban járt a nemzetközi birkózó versenyen, ahonnan egy ezüstéremmel tért haza.
2013. április 24.
Véget ért a Vajdasági Magyar Amatőr Színjátszók 18. Találkozója
Az ünnepélyes Díjkiosztó Gálaműsor április 14-én, vasárnap 18 órakor lett megtartva.
2013. április 4.
A Vajdasági Magyar Amatőr Színjátszók XVIII. Találkozója műsora
A Találkozó nem tréfamester! szlogennel tartják Kupuszinán április 5- től 14- ig a Vajdasági Magyar Amatőr Színjátszók XVIII. Találkozóját a Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség és a helyi Petőfi Sándor Művelődési Egyesület szervezésében, a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet partnerségével.

Utolsó hozzászólások

· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...