Hírek

2013. február 21.
Szabó Attila országos bronzérmes
Szabó Attila, a kupuszinai József Attila általános iskola 8. osztályos tanulója, február 17-én, az Újvidéken megszervezett fedettpályás országos bajnokságon 3. helyezést ért el.
2013. február 21.
Választási eredmények
Vasárnap, február 17-én három községben tartottak tartományi parlamenti pótválasztásokat, Apatinban, Szenttamáson és Nagybecskereken. Apatin községben helyi közösségi választás is volt.
2013. február 21.
Molnár Misel a község legjobb ifi sportolója
A kupuszinai birkózó, Molnár Misel február 1-jén, pénteken elnyerte Apatin község legjobb ifi sportolója díját. A szokás szerint minden évben megszervezett díjátadás az apatini kultúrotthonban volt megtartva az apatin község sporttörténelméről szóló előadás keretein belül.
2013. február 21.
Kupuszina és Hercegszántó testvértelepülések lettek
2006-ban a két falu vezetősége elkezdte a régi jó kapcsolatokat újra szorosabbá fűzni. Egymás kultúr és más rendezvényeire ellátogattak. Mostanra érettnek látják a helyzetet, hogy a két település kapcsolatát hivatalos formában is, szerződéssel, pecséttel testvértelepüléssé alakítsák. Az aláírásra Hercegszántón került sor egy díszülés keretein belül.
2013. január 30.
Napkollektorok Kupuszinán?
Az APROELEKTRO DOO belgrádi céggel a kupuszinai Helyi Közösség a tavalyi évben aláírta a szándéknyilatkozatot, miszerint a két fél azon dolgozik, hogy a kupuszinai ipari park végén a fácános erdő melletti részén mintegy 3 hektáron napkollektorokból áramot állítsanak elő 1 megawatt kapacitással. 25-én, pénteken osztrák szakértői csoport érkezett Kupuszinára, akiket Apatin község polgármestere is fogadott.
2013. január 30.
Kupuszinai részvétel a hercegszántói Kolbásztöltő versenyen
A kupuszinai Fácán Vadászegyesület tagjai a nyáron vendégül látták a Vadfőző versenyen a hercegszántói önkormányzat csapatát, minek viszonzásául most ők mentek Hercegszántóra Kolbásztöltő versenyre, hogy bizonyítsák, nem csak paprikást, kolbászt is jól tudnak készíteni.
2013. január 30.
A kupuszinai civil szervezetek idei tervei
A kupuszinai civil szervezetek január 8-án, kedden gyűlést tartottak, amelyen összehangolták a 2013-as évre vonatkozó terveiket.
2013. január 30.
Toldi István a Magyar Kultúra Lovagja
A Falvak Kultúrájáért Alapítvány küldetése a kulturálisan hátrányos helyzetű települések életminőségének fejlesztése, a kulturális örökség ápolása, valamint az egyenrangú kultúrák együttműködésének elősegítése. A négy földrészen együttműködő társakkal rendelkező alapítvány fő működési területét Kárpát-medencében határozta meg, amelyen belül az elmúlt 15 évben a kultúra főbb ágaiban eredményesen tevékenykedett.
2013. január 30.
Kupuszinaiak az Őseink Zenéje rendezvényen

A szenttamási Arany János Művelődési Egyesület és a Citerazenebarátok Klubja volt az idén a szervezője a 11. Őseink Zenéje rendezvénynek, amely a magyar népzenét játszó zenekarok fesztiválja volt. A rendezvényt a sportcsarnokban tartották meg.

A budapesti Juhász Családi Zenekar volt a vendég a rendezvényen. Színpadra lépett még az adai Kócos és az óbecsei Fokos zenekar, valamint a kupuszinai Petőfi Sándor Művelődési Egyesület néptánccsoportja és fúvószenekara.

2013. január 14.
Farsangi bál február 9-én
A kupuszinai Petőfi Sándor Művelődési Egyesület farsangi bálat szervez 2013. február 9-én 20 órai kezdettel a régi iskola épületében.

Utolsó hozzászólások

· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...