Hírek

2013. március 14.
Szabó Attila ezüstérme
Szabó Attila, a kupuszinai József Attila általános iskola 8. osztályos tanulója újabb szép eredményt ért el. Február 24-én, az Újvidéken megszervezett Vajdaság szintű fedettpályás atlétikai versenyen 2. helyezést ért el.
2013. március 14.
Molnár V. József magyar lélekkutató előadása Kupuszinán
A kupuszinai Népfőiskola tagozat szervezésében Molnár V. József két előadást tartott, február 27-én a magyar ősképekről, 28-án pedig a gyermekrajzokról mesélt.
2013. március 14.
Előadás a mellrák megelőzéséről
A kupuszinai Helyi Közösség szervezésében február 26-án, kedden előadást tartottak a mellrák megelőzéséről és korai felismeréséről.
2013. március 3.
A Csizmadia család a Muzsikás családok házi muzsikája rendezvényen
A szabadkai Lányi Ernő Iparos Művelődési Egyesület immár negyedik alkalommal rendezte meg vasárnap a Muzsikás családok házi muzsikája elnevezésű rendezvényét. Idén Vajdaság több településéről és Magyarországról olyan családok vettek részt a műsorban, amelyek tagjai együtt is muzsikálnak, énekelnek otthon vagy közönség előtt.
2013. március 3.
Végetért az Alvég-Fölvég tekebajnokság
Február 24-én, vasárnap a kupuszinai Önkéntes Tűzoltó Testület Alvég-Fölvég tekebajnokságot szervezett. Mindkét falurésznek női és férfi csapata is volt, a csapatokban pedig tíz személy vett részt. A férfiaknál a fölvégi csapat, a nőknél pedig az alvégi csapat győzedelmeskedett.
2013. március 3.
Megjavítják a templom orgonáját
A kupuszinai Római Katolikus Egyházközség tavaly ősszel kérvényt nyújtott be Apatin község felé, amely a kupuszinai Szent Anna templom orgonájának javítási költségeit foglalta magába. Ez az előszámla alapján 1.000.000 dinárba kerül.
2013. március 3.
Mezőgazdasági előadás
A kupuszinai Helyi Közösség és a zombori Agroinstitut már több éve közösen előadásokat szerveznek a falunkban, így került sor a február 20-án, szerdán, a könyvtárteremben megtartott előadásra is.
2013. február 21.
Végetért az egyéni tekebajnokság
A kupuszinai Önkéntes Tűzoltó Testület egyéni tekeversenyt szervezett, amely február 20-án, szerdán ért véget.
2013. február 21.
Szabó Attila országos bronzérmes
Szabó Attila, a kupuszinai József Attila általános iskola 8. osztályos tanulója, február 17-én, az Újvidéken megszervezett fedettpályás országos bajnokságon 3. helyezést ért el.
2013. február 21.
Választási eredmények
Vasárnap, február 17-én három községben tartottak tartományi parlamenti pótválasztásokat, Apatinban, Szenttamáson és Nagybecskereken. Apatin községben helyi közösségi választás is volt.

Utolsó hozzászólások

· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...