Hírek

2012. július 3.
Vízellátási gondok

Az elmúlt napokban a polgárok bosszúságára a vízellátás akadozik, rendszertelen időközönként szünetel, különösen az esti órákban.

2012. július 3.
Tilos a tűzgyújtás a határban
Szerbia Belügyminisztériuma rendeletet hozott, amellyel kötelezővé teszi minden mezőgazdasági termelőnek és minden személynek, aki részt vesz az aratásban az alábbiakat:
2012. július 3.
Aranyérem az országos birkózó versenyen
Kupuszinai lakosunk, Molnár Misel, a zombori műszaki középiskola tanulója, kiváló eredményeket ért el birkózásban, a junior és kadet kategóriában is. Mindössze négy hónapja kezdte el az edzéseket a zombori Radnički Sport Klubban, Frgić Igor edzőjével. A heti öt edzés meghozta gyümölcsét. Részt vett a vajdasági birkózó versenyen Zrenjaninban, ahol harmadik helyezést ért el, az 50 kg-os kategóriában.
2012. július 3.
Apatini halászesték
A július 4.-től július 8.-ig terjedő időszakban 49. alkalommal is megszervezik a hagyományos apatini halászestéket. A megnyitón gazdag program várja az érdeklődőket, tüzijátékkal és Dženan Lončarević koncertjével. Csütörtökön fellép a Kerber&Smak, pénteken pedig a Duna-parton megszervezik a Cyclone on the Beach nevű bulit. Szombaton fellép a "Legende" zenekar, vasárnap pedig a halászestéket a Riblja Čorba zenekar koncertje zárja majd.
2012. június 19.
Bazi nagy kupuszinai évforduló!
Körülbelül egy éve annak, hogy a Fikusz ifjúsági szervezet megszervezte a "Bazi nagy kupuszinai lagzi" elnevezésű bulit, ahol eljátszották egy ifjú pár egybekelését, vacsora és élőzene kíséretében. Idén, június 23-án, a Művelődési Egyesület színháztermében, ennek a viccből megkötött házasságnak az évfordulóját szeretnék a szervezők megünnepelni, ezért minden mulatni vágyót szeretettel várnak.
2012. június 19.
Lezajlott a kisérettségi
Június 18-án anyanyelvből, 19-én pedig matematikából bizonyíthatott a József Attila általános iskola 14 végzős diákja. A matematikai tesztelésen a diákok 25 százalékban kaptak olyan feladatot, amely szerepel a feladatgyűjteményben, 25 százalékban olyat, amely részben ismert és 50 százalékban ismeretlen feladatokkal találkoztak, amelyhez az általános iskolában szerzett tudásukat kellett alkalmazniuk.
2012. június 19.
Kispályás labdarúgótornát szerveznek

A kupuszinai Partizan Sportegyesület kispályás labdarúgótornát szervez július 8-tól, felnőtt és ifjúsági csapatok részére.

2012. június 16.
Készülnek a versenyre
A Szerbiai Tűzoltók Szövetsége négyévente megszervezi a Tűzoltók Országos Versenyét. Az első verseny 2008-ban volt megtartva Bajina Bašta-n, ebben az évben pedig Zrenjaninban kerül megszervezésre a második országos verseny 2012. június 29. és július 1. között. A kupuszinai Önkéntes Tűzoltó Testület felnőtt csapata is részt vesz ezen a nagyszabású megmérettetésen, és nagy erőkkel, szorgalommal készülnek és gyakorolnak.
2012. június 16.
Szemétszedési akció
Kupuszinán, június 9-én, szombaton szemétgyűjtő akciót szerveztek, melyen bárki részt vehetett. Az akció a Tisztítsuk meg Szerbiát! program keretein belül lett megszervezve. Egy csapat a zombori, egy pedig az apatini bekötőút végétől indult a szemétszedéssel, a benzinkútnál találkoztak, onnan pedig a Belgrádi utcán keresztül haladva a bungalók felé vették az irányt.
2012. június 16.
Felhívás községi instruktorok jelentkezésére

A Köztársasági Statisztikai Intézet, a 2011-es mezőgazdasági összeírásról szóló törvény (a SZK Hivatalos Közlönye, 104/09. és 24/211.sz.) alapján közzéteszi a következő nyilvános felhívást a községi instruktorjelöltek jelentkezésére. A Köztársasági Statisztikai Intézet 2012. október 1-jétől december 15-éig fogja lefolytatni a mezőgazdasági összeírást a Szerb Köztársaság területén.

Utolsó hozzászólások

· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Láttuk őket a Polgárok Házában, Budapesten. Nagyon ...
· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...