Hírek

2013. december 16.
Az őszi bajnokság vége
A Tartományi Titkárságra benyújtott győztes pályázatnak köszönhetően a FK Partizan Kupusina Labdarúgó Klub megvásárolta a szükségesnek vélt sportfelszerelést. Szintén a pályázaton nyert pénzből vásárolták meg a védőhálók egyikét, míg a másik védőháló összegének felét a Fikusz ajánlotta fel.
2013. december 15.
Kupuszinán járt a Mikulás
December 5-én szokásához hűen körbejárta Kupuszina utcáit a Mikulás, krampuszai kíséretében, vígan csilingelve.
2013. december 15.
Látogatás a Budapesti Operettszínházban
A kupuszinai Petőfi Sándor Művelődési Egyesület egy a Budapesti Operettszínházba szóló látogatást szervezett, mégpedig a Marica grófnő című operettre.
2013. december 15.
Huszadik érem
November 30-án ötödik alkalommal került megrendezésre a "Trofej Sokola" nemzetközi birkózóverseny Zomborban, ahonnan Novics Dávid újabb éremmel tért haza.
2013. december 15.
Vendégségben Vasváron
November 22-én a Kupuszinai Népfőiskolai Tagozat által falunkból nyolcan látogathattak el a magyarországi Vasvárra. Vasvár Magyarország nyugati részén, Vas megyében található kisváros 4326 fős lakossággal.
2013. december 15.
Huszadik nyugdíjas bál
Idén november 16-án lett megtarva a vajdaságszerte és határokon túl is híres kupuszinai nyugdíjas bál, amelyre 24 helységből érkeztek vendégek: Vajdaság különböző részeiről, Magyarországról és Horvátországból is.
2013. december 15.
Maros Natália két aranyéremmel gazdagabb
A még csak kilenc éves kupuszinai kislány újabb két dzsúdóversenyen remekelt a közelmúltban.
2013. december 15.
Napsugaras ősz
November 12-én falunk kicsinyei két órás összeállítással köszöntötték a nagymamákat, nagypapákat, idősebb rokonokat, szomszédokat. Az előadás 6 órakor kezdődött, a színházterem ülőhelyei ismét megteltek.
2013. december 15.
Mágnás Miska a szabadkai Népszínház előadásában
A szabadkai Népszínház Magyar Társulata november 25-én Kupuszinán adta elő a Mágnás Miska című operettet, Mezei Zoltán rendezésében.
2013. december 15.
Magyarországi vendégszereplések
A kupuszinai Petőfi Sándor Művelődési Egyesület színjátszó csoportja november 9-én és 10-én Magyarországon vendészerepelt: szombaton Ádándon, vasárnap pedig Hercegszántón.