Hírek

2015. március 31.
A Süllő Sporthorgász Egyesület évi közgyűlése
A kupuszinai Süllő Sporthorgász Egyesület március 15-én megtartotta évi közgyűlését a horgászotthonban, amelyen minden tag részt vett.
2015. március 31.
Kupuszinaiak a gunarasi tűzoltó továbbképzésen
Március 14-én Gunarason tűzoltó továbbképzésre került sor Bajtai Balázs, a Délvidéki Önkéntes Tűzoltóhálózat elnökének szervezésében. Az eseményen tizenhét vajdasági faluból hetvenkét önkéntes tűzoltó vett részt, köztük Kupuszináról Csizmadia István, az ÖTT elnöke és Rekettye Róbert, az ÖTT titkára.
2015. március 31.
Novics Dávid újabb aranyérme
Novics Dávid, kupuszinai birkózó március 8-án részt vett a Szabadkán megtartott országos szintű kötött fogású birkózó versenyen (Szerbia kupa - első forduló), ahova Szerbia egész területéről érkeztek versenyzők.
2015. március 31.
Kupuszinán némán koszorúztak
Az országos gyásznap miatt Nyugat-Bácskában is zömmel koszorúzásra korlátozódott a március 15-ei ünnepség.
2015. március 31.
Bagolybirodalom
Csizmadia István, a kupuszinai Önkéntes Tűzoltó Testület elnöke érdekes dologról számolt be. A háza előtt álló tuják már évek óta baglyok tömkelegének adnak otthont. Öt vagy hat éve már annak, hogy István úgy döntött, kivágja a megkorosodott, már nem olyan mutatós fenyőket, amikoris néhány "lakóra" lett figyelmes, akik ijedten kukucskáltak ki az ágak közül.
2015. február 28.
Mezőgazdasági előadás
Február 26-án a Vajdasági Magyar Szövetség szervezésében tájékoztató előadásra került sor Kupuszinán. A kultúregyesület könyvtártermében megtartott előadás témája a következő volt: “A 2015-ös évi Köztársasági és Tartományi mezőgazdasági támogatásokkal kapcsolatos információk”.
2015. február 28.
Az egyéni tekeverseny eredménye
Február 23-án ért véget az egyéni tekebajnokság Kupuszinán
2015. február 28.
Az iskolások maszkabálja
A kupuszinai József Attila általános iskola nyolcadik osztálya február 15-én megszervezte az idei iskolás maszkabált a helyi kultúrotthonban. A bál 14 órakor kezdődött, amikoris Kupuszina apraja különféle ötletes jelmezben özönlött a helyszínre, sőt Szilágyiról is érkeztek résztvevők.
2015. február 28.
A Female lett a legjobb jelmez a Farsangi bálon
A Petőfi Sándor Művelődési Egyesület február 14-én tartotta meg idei Farsangi bálját az öreg iskola termében. Százötven vendég érkezett különféle érdekes jelmezben, igaz kicsit kevesebben maszkíroztak ki, mint tavaly, de így is volt mit látni.
2015. február 28.
Az utcák közötti és civil szervezetek közötti tekeverseny eredményei
Az utcák közötti tekeversenyen hét csapat vett részt, három női és négy férfi.

Utolsó hozzászólások

· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...