Hírek

2016. február 18.
Négyesfogat
Január 8-án érkezett falunkba a négy település: Doroszló, Gombos, Kupuszina és Szilágyi közös művelődési rendezvénysorozata, a Négyesfogat. 
2016. február 18.
Kupuszinai népdalénekesek a Fölszállott a páván
A 2015-ös Fölszállott a páva népzenei és néptánc-tehetségkutató verseny májusi válogatóján továbbjutott kupuszinai népdalkettes, vagyis a Bukrok a nyár folyamán részt vett az egyhetes előkészítő táborozáson Balatonakarattyán.
2016. január 7.
Sportbál január 30-án
A kupuszinai Partizan sportegyesület Sportbálat szervez január 30-án, 20 órai kezdettel a régi iskola nagytermében.
2016. január 7.
Pénteken Négyesfogat
2016. január 7.
Magyar Életfa díj, Plakett, Aranyplakett – megszületett a döntés
Balog Pál Magyar Életfa díjban részesült.2016. január 7.
Tehetségek "bukorban"
Csizmadia Anna népdalénekes legutóbbi kategóriagyőzelme után ismét kupuszinai illetőségű sikert ünnepelhetünk. A Bukrok nevű népdalénekes-páros, Csernai Panna és Koleszár Judit a Fölszállott a páva nevű Kárpát-medencei népzenei tehetségkutató gyerekkorú népművészeti talentumokat felvonultató műsorának középdöntőjéig jutott.
2015. december 30.
Közszemlén a szántóföldek minőségi osztályozásáról szóló tanulmány
A Helyi Közösség értesíti a lakosságot, hogy a komasszációs folyamat keretein belül elkészült a tanulmány a szántóföldek minőségi osztályozásáról (Elaborat komesacione procene zemljista u KO Kupusina), amely nyilvános áttekintésre van bocsájtva 2016. január 31-ig.
2015. december 30.
Rendszeres kupuszinai látogatók a Szent Erzsébet fürdőben
A kupuszinai Nyugdíjas Egyesület hetente szervez utazást a helyi üdülni, pihenni, gyógyulni vágyó idősek számára. Az úticél a magyarországi Mórahalom ismert uszodája: a Szent Erzsébet gyógyfürdő, ahol októberben és novemberben az ötven éven felülieknek és a gyerekeknek kedvezményes áron kínálják a belépőjegyet.
2015. december 30.
Dr. Silling István a Magyar Művészeti Akadémia kitüntetettje

A Magyar Művészeti Akadémia november 5-én, a köztestület születésnapján tartotta meg idei második rendes közgyűlését. A Pesti Vigadó Dísztermében megejtett eseményen átadták a köztestület tagozati díjait.


2015. december 30.
Megszavazva a helyi illeték
Apatin községben, így Kupuszinán is november 15-től 22-ig tartott a pótadóról szóló szavazás. A Petőfi Sándor Művelődési Egyesület színháztermének ajtaja minden nap nyitva állt a szavazók előtt, reggel 8-tól este 8-ig. A nyolc napig tartó szavazás alatt minden rendben volt, a szavazó helyen tartózkodó úrnaőrökön kívül aktivisták is segítették a szavazás menetét.

Utolsó hozzászólások

· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...