Hírek

2015. december 30.
A tánciskola záróünnepsége
Október elején újra kezdetét vette a Tót Zsaklina által vezetett tánctanfolyam, amelyen idén 71 lelkes kupuszinai gyerek vett részt. A klasszikus és latin táncokat tanulni vágyó iskolások heti két alkalommal próbáltak a József Attila általános iskolában, kis és nagy csoportra osztódva.
2015. december 30.
30 éves az ádándi népdalkör
November 15-én ünnepelte harmincadik évfordulóját testvérfalunk, Ádánd népdalköre. Az eseményre kupuszinai vendégek is érkeztek. Az ünnepi műsoron fellépett a néptánccsoport és a Krajcárka népdalkórus is.
2015. november 26.
Megszavazva az új helyi illeték
November 15. és 22. között szavazhattak a kupuszinai polgárok az új helyi illetékre. Az eredmények alapján a szavazópolgárok 53%-a szavazott mellette, és 12% ellene.
2015. november 26.
A Bukrok énekegyüttes sikere
A Fölszállott a páva harmadik elődöntőjét november 20-án tartották. A két kupuszinai lány, Koleszár Judit és Csernai Panna, vagyis a Bukrok énekegyüttes kupuszinai szerelmes dalokat adtak elő.
2015. november 26.
Árkolás az Ady Endre utcában
A tavalyi árkolások folyamán derült ki, hogy az Ady Endre utcában levő Gréda park sarkánál problémás az esővíz elvezetés. Nagyobb csapadék esetén három irányból (az iskola felől, a Gosszé irányából és Budzsák felől) odazúdul a víz és összegyülemlik a kis park sarkán, mint egy teknőben.
2015. november 26.
Szüretbál Kupuszinán
Kupuszinán október 11-én került sor a hagyományos szüreti mulatságra, a Petőfi Sándor Művelődési Egyesület színháztermében. 
2015. november 26.
Nikola Tesla volt a gyerekhét témája
Október 5-től kezdődött a gyerekhét, amely a kupuszinai József Attila általános iskolában gazdag programmal zajlott. 
2015. november 26.
Kupuszinaiak a vörösmarti falunapon
A kupuszinai Petőfi Sándor Művelődési Egyesület néptánccsoportja és zenekarja október 3-án részt vett a horvátországi Vörösmart falunapján és 10. jubiláris bormaratonján. 
2015. november 26.
Falunk leégésének 125. évfordulója
1890. október 2-án, csütörtök délután fél négykor óriási kárt okozó tűz keletkezett Kupuszinán, amelyre minden év e napján megemlékezik a helyi Önkéntes Tűzoltó Testület. Emiatt szólalnak meg minden csütörtök délután fél négykor a kupuszinai Szent Anna templom harangjai.
2015. október 4.
Almaszüret
Kupuszinán nagyban folyik az almaszüret, valamint annak nagybani eladása. Folyamatosan vásárolják, szállítják úgy az étkezési almát, mint az ipari almát, melynek nagy része külföldre megy.

Utolsó hozzászólások

· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...