Hírek

2015. szeptember 30.
Ünnepélyes tanévnyitó Kupuszinán
Ünnepélyes keretek között tartotta tanévnyitóját a kupuszinai József Attila és a bezdáni Testvériség-egység Általános Iskola. 
2015. szeptember 6.
Kupuszinaiak a vasvári Rétesfesztiválon
A Vasvári Rétes Fesztivál során a lassan feledésbe merülő ízek megmentésére és az évezredes tradíció megőrzése érdekében Vasváron, a Kultúra Magyar Városában találkoztak a fenséges ízű sütemények nagymesterei augusztus 15-én, amelyen a kupuszinaiak is részt vettek.
2015. szeptember 6.
Végetért az idei nyári tábor
Az idei táborban mintegy 70 gyerek vett részt, az általános 1. osztályosoktól egészen a közép 1. osztályosokig. A táborosok családoknál voltak elszállásolva.
2015. szeptember 6.
Kupuszinaiak is részt vettek a Szent István-napi ünnepségen Zomborban
Minden év augusztus 20-án, Szent István napján, a magyarság Szent István királyra és a keresztény magyar állam megalapítására emlékezik.
2015. augusztus 20.
Kiosztották a Külhoni Magyarságért Díjakat
Külhoni Magyarságért Díjat kapott a kupuszinai Sturcz József Amatőr Színjátszó Csoport
2015. augusztus 20.
Tizenkettedik Nyári játékok
A hagyományos kupuszinai Nyári játékokra augusztus 16-án került sor a Horgászotthonnál. A csapatok összemérték egymással ügyességüket, gyorsaságukat vízi és szárazföldi játékokban.
2015. augusztus 20.
Nyári tábor Kupuszinán

A kupuszinai József Attila általános iskola már évek óta szervez táborokat, amelyek különböző jellegűek szoktak lenni. 

Az idei tábor augusztus 17.-22.-ig tart majd. A gyerekek Ágasegyházáról, Vasvárról és a környékről (Zombor, Militics, Telecska, Kanizsa) érkeztek. Ezen kívül meglátogatta a tábort egy Németországban és egy Spanyolországban élő lány is. 

2015. augusztus 20.
Új buszmegállók Kupuszinán
A faluban öt buszmegálló teljes renoválása zajlik majd augusztus folyamán. A Helyi közösség az apatini község büdzséjéből erre a célra jóváhagyott összeget kap, amely 1 millió dinárt tesz ki.
2015. augusztus 20.
Újra próbálnak a János vitéz szereplői
A kupuszinai Sturcz József Amatőr Színjátszó Csoport idei színdarabja Petőfi Sándor: János vitéz című daljátéka volt, Molnár József rendezésében. Az utolsó fellépésük valamikor áprilisban volt.
2015. augusztus 20.
Ideiglenes munkások a Helyi közösségben
Az apatini község két munkást biztosít kommunális munkálatok elvégzésére, meghatározott időre, vagyis három hónapra. Tanácshatározat alapján választották Tadián Istvánt és Turkály Krisztiánt. Ők segítik majd a Helyi közösség munkáját.

Utolsó hozzászólások

· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...