Hírek

2015. június 30.
Vadfőző verseny lesz július 11-én
A Fácán Vadászegyesület vadpaprikás-főző versenyt szervez július 11-én a Vadászháznál.
2015. június 30.
Megtartották az idei halfőző versenyt

A Süllő sporthorgász egyesület az apatini halászesték keretein belül idén is megrendezte a kupuszinai halfőző versenyt.


2015. június 30.
Elballagtak a nyolcadikosok

Május 29-én tartották a ballagást, az idén 16 nyolcadikos diák volt. Az utolsó osztályfőnöki órát a búcsúztató műsor követte a kultúrotthonban, ahol átadták a dícsérő okleveleket és könyvjutalmakat. A ballagó diákoknak szóló szentmise után a bankett kövekezett.

2015. május 29.
Vasárnap elsőáldozás
Május 31-én, vasárnap 10 órakor kerül sor az idei elsőáldozásra Kupuszinán, a Szent Anna templomban. Zsúnyi Tibor plébános számára ez lesz az első alkalom, hogy elsőáldozást tart.
2015. május 29.
Kupuszinaiak a lakiteleki labdarúgó tornán
Az elmúlt héten kétnapos labdarúgó tornán vettek részt Lakiteleken a kupuszinai általános iskolások, amelyet a Népfőiskola Alapítvány és a Bács-Kiskun Megyei Kisiskolák Közművelődési Egyesülete szervezett, Fenyvesi Kupa címmel.
2015. május 29.
Egy ifjú kupuszinai méhész

A méhészet egy mezőgazdasági ágazat, amely azon kevés tevékenység közé tartozik, ahol az ember nem csak kihasználja, hanem segíti a természetet. Gyarapítja és elősegíti mindazon fajok termesztését, amelyeknek beporzásra van szükségük.

Kupuszinán és környékén kedvezőek a feltételek különböző fajta mézek előállítására, amely feltételekkel már régóta él az Antalovics család.

Zoltán, a legfiatalabb Antalovics méhész mesélt eme érdekes és összetett tevékenységről.

2015. május 29.
Munkálatok májusban
A kupuszinai helyi közösség négy munkálatot látott elő május hónapra, melyek mindegyikét a prigrevicai Džimi Commerce vállalat végzi el.
2015. május 29.
Két ifjú kupuszinai tehetség a Fölszállott a páván
A Fölszállott a páva népzene- és néptáncvetélkedőre február 15-ig jelentkezhettek 6 és 14 év közötti fiatalok az autentikus magyar népzene, néptánc és népdal bármely tájegységhez és a magyarországi nemzetiségek helyi hagyományaihoz kötődő produkciókkal.
2015. május 29.
Atlétikai éremeső
A kupuszinai Szabó Attila az elmúlt egy hónapban hét érmet szerzett altétikából. Mindegyiknél középiskoláját, a zombori Veljko Petrović gimnáziumot képviselte.
2015. május 29.
Szemétgyűjtési akció
2015. április 25-én, szombat reggel 08.00 órakor gyülekeztek az önkéntesek arra a már-már hagyományos akcióra, mely során falunk környékét megtisztítjuk az elszórt hulladéktól.

Utolsó hozzászólások

· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...