Hírek

2015. július 22.
Jézus-Barát Gyalogtúra Kupuszinán
A Jézus-Barát Gyalogtúra 2003-ban szerveződött meg első ízben, plébánosok és lelkes pap- és szerzetesnövendékek jóvoltából. Céljuk volt igényes kikapcsolódás és lelki fejlődés biztosítása kamasz gyerekeknek. Különösen azoknak, akiknek társadalmi helyzetük miatt nem volt lehetőségük tengeren nyaralni, vagy drága táborokban részt venni.
2015. július 22.
Vadfőző verseny
Július 11-én, szombaton került sor az idei vadfőző versenyre Kupuszinán, szokásosan a helyi Fácán Vadászegyesület szervezésében.
2015. július 8.
Megkezdődött a földtagosítás Kupuszinán
Július 8-án, szerdán gyakorlatilag is megkezdődött a komasszáció Kupuszinán. Első lépésként a földtulajdonosok egyeztetik tulajdonjogukat a kataszterben lévő adatokkal.
2015. július 8.
Focitorna Kupuszinán
Július 4-én, szombaton 10.00 órakor Buják Toni által barátságos focitornát szerveztek Kupuszinán. Négy csapat vett részt a kispályás tornán, kettő zombori, egy apatini és egy kupuszinai csapat.
2015. július 8.
Győzelem stafétafutásban
Június 20-án és 21-én sor került a fiatalabb juniorok országos bajnokságára, amely Sremska Mitrovicán volt megrendezve. Természetesen Szabó Attila is részt vett az eseményen.
2015. július 8.
Újítás a kupuszinai vízgyárban
A kupuszinai víztisztítónál üzembe helyezésre került az a berendezés, amelynek a funkciója a víz fertőtlenítésére szolgáló klór előállítása. 
2015. július 8.
Földtagosítás
A kupuszinai kataszteri községben kezdetét vette a földek tagosítása (komasszáció), amely egy 3 éves folyamat lesz. Magába foglalja a falu területén lévő háztelkek és kertek átmérését, valamint a határban lévő szántóföldek kimérését és kiosztását.
2015. június 30.
Vadfőző verseny lesz július 11-én
A Fácán Vadászegyesület vadpaprikás-főző versenyt szervez július 11-én a Vadászháznál.
2015. június 30.
Megtartották az idei halfőző versenyt

A Süllő sporthorgász egyesület az apatini halászesték keretein belül idén is megrendezte a kupuszinai halfőző versenyt.


2015. június 30.
Elballagtak a nyolcadikosok

Május 29-én tartották a ballagást, az idén 16 nyolcadikos diák volt. Az utolsó osztályfőnöki órát a búcsúztató műsor követte a kultúrotthonban, ahol átadták a dícsérő okleveleket és könyvjutalmakat. A ballagó diákoknak szóló szentmise után a bankett kövekezett.

Utolsó hozzászólások

· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...