Hírek

2016. szeptember 25.
Szent István napi ünnepség Zomborban
Augusztus 19-én harmadszor tartották meg Zomborban a Nyugat-bácskai Szent István- ünnepet, a Dunatáj-Egyesülés régiófejlesztési civil ernyőszervezet szervezésében.
2016. szeptember 25.
Almaszüret
Kupuszinán megkezdődött az almaszüret, valamint annak nagybani eladása. Csütörtökön megkezdték az alma felvásárlását, a sárga delices, mutzu, gála és red chief fajtákat szállítja a cselarevói Vija Product cég.
2016. szeptember 25.
Kupuszinaiak a IV. Palóc Világtalálkozón
Augusztus 5-től 7-ig negyedik alkalommal rendezték meg a Palóc Világtalálkozót a magyarországi Bátonyterenyén, amelyre a kupuszinaiakat is szeretettel várták. Egy negyven fős csapat utazott a helyszínre, azaz a Váci Erzsébet által vezetett néptánc csoport és annak fúvós zenekara, Guzsvány Lénárd vezetésével. 
2016. szeptember 25.
Felvég-Alvég focimeccs
Augusztus 21-én 16 órától került sor a Felvég-Alvég labdarúgó mérkőzésre Kupuszinán, a Partizan Sportegyesület szervezésében.
2016. szeptember 25.
13. Játék Határok Nélkül
A kupuszinai Játék Határok Nélkül nevű hagyományos rendezvényre augusztus 14-én került sor a Süllő Sporthorgász Egyesület szervezésében. 
2016. augusztus 21.
Civil szervezetek ünnepe- Nyári Játékok Kupuszinán
Kupuszinán 13. alkalommal szervezték meg a Nyári Játékok nevű tömeges rendezvényt, a falu civil szervezeteinek, egyesületeinek ünnepi versenyét.
2016. augusztus 21.
Ismét díjazottak a kupuszinai hagyományőrzők
A palóc eredettel rendelkező falu, Kupuszina hagyományőrző csoportja rendszeres részvevője a magyarországi, bátorterenyei Palóc Világtalálkozónak. Az idei IV. alkalommal kitüntetésben részesült a kupuszinai PETŐFI SÁNDOR MŰVELŐDÉSI EGYESÜLET.
2016. augusztus 21.
Amikor az ellenfél önmagunk
Július 24-én, vasárnap, Cservenkán a helyi Target íjászklub szervezésében íjászmegmérettetést tartottak. Az íjászversenyt az országos íjászszövetség is jegyezte, ami annyit jelent, hogy a versenyzők illetve a klubok eredményeit rögzítik és azt a későbbiekben rangsorolják. 
2016. augusztus 21.
Önkéntes Tűzoltó Testületek Baráti Találkozója
Július 24-én tartották meg Doroszló, Gombos, Kupuszina és Szilágyi Önkéntes Tűzoltó Testületeinek Baráti Találkozóját, melynek idén Doroszló volt a házigazdája.
2016. augusztus 21.
Vadfőző verseny
A kupuszinai Fácán Vadászegyesület július 24-én tartotta meg a hagyományos vadfőző versenyét, amelyre több, mint háromszázan jelezték résztvenni akarásukat. Negyven bogrács alatt gyújtottak tüzet, egy-egy bogrács maximum tíz személynek elegendő ételt tartalmazott.

Utolsó hozzászólások

· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...