Hírek

2016. augusztus 21.
Civil szervezetek ünnepe- Nyári Játékok Kupuszinán
Kupuszinán 13. alkalommal szervezték meg a Nyári Játékok nevű tömeges rendezvényt, a falu civil szervezeteinek, egyesületeinek ünnepi versenyét.
2016. augusztus 21.
Ismét díjazottak a kupuszinai hagyományőrzők
A palóc eredettel rendelkező falu, Kupuszina hagyományőrző csoportja rendszeres részvevője a magyarországi, bátorterenyei Palóc Világtalálkozónak. Az idei IV. alkalommal kitüntetésben részesült a kupuszinai PETŐFI SÁNDOR MŰVELŐDÉSI EGYESÜLET.
2016. augusztus 21.
Amikor az ellenfél önmagunk
Július 24-én, vasárnap, Cservenkán a helyi Target íjászklub szervezésében íjászmegmérettetést tartottak. Az íjászversenyt az országos íjászszövetség is jegyezte, ami annyit jelent, hogy a versenyzők illetve a klubok eredményeit rögzítik és azt a későbbiekben rangsorolják. 
2016. augusztus 21.
Önkéntes Tűzoltó Testületek Baráti Találkozója
Július 24-én tartották meg Doroszló, Gombos, Kupuszina és Szilágyi Önkéntes Tűzoltó Testületeinek Baráti Találkozóját, melynek idén Doroszló volt a házigazdája.
2016. augusztus 21.
Vadfőző verseny
A kupuszinai Fácán Vadászegyesület július 24-én tartotta meg a hagyományos vadfőző versenyét, amelyre több, mint háromszázan jelezték résztvenni akarásukat. Negyven bogrács alatt gyújtottak tüzet, egy-egy bogrács maximum tíz személynek elegendő ételt tartalmazott.
2016. július 31.
Tűzeset volt Kupuszinán
Július 15-én, a délutáni órákban tűz ütött ki Kupuszinán, a Kossuth Lajos utcában. Nem hivatalos információk szerint a tüzet egy kigyulladt gépjármű okozta.
2016. július 31.
Novics Dávid a dobogó csúcsán
Július 3-án tartották Zomborban az országos szintű szabadfogású birkózó versenyt, melyen természetesen a kupuszinai Novics Dávid is részt vett, a zombori Radnicki klub tagjaként. 
2016. július 31.
Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperón
Az Európa Jövője Egyesület idén 14. alkalommal szervezte meg Kecskeméten a nemzetközi gyermek és ifjúsági találkozót július 3. és 10. között. A rendezvény egyik legfontosabb célja, hogy megismertessék Európa sokszínűségét a gyerekekkel.
2016. július 31.
A kupuszinai ÖTT az országos tűzoltó fesztiválon
A kupuszinai Önkéntes Tűzoltó Testület részt vett a július 8-tól 10-ig, Zlatiboron megtartott országos szintű tűzoltó fesztiválon. 
2016. július 31.
Novics Dávid dobogóra került a nemzetközi versenyen
A belgrádi „Crvena Zvezda” birkózó klub volt a házigazdája a június 12-én megtartott „President cup” nemzetközi birkózó bajnokságnak. Szerbia egyik legnagyobb szabású és legmagasabb létszámú versenyén mintegy négyszáz birkózó vett részt tizennégy országból, köztük a zombori Radnički klubot képviselő kupuszinai fiú, Novics Dávid.

Utolsó hozzászólások

· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...