Hírek

2016. október 16.
Íjászverseny Bajsán
Október 9-én Bajsán a helyi közösség és a Káliz íjászklub szervezésében íjászversenyt tartottak. A versenyre Vajdaság egész területéről érkeztek íjászok. Újvidékről, Kishegyesről, Feketicsről, Moholról, Kanizsáról, Cservenkáról, Moravicáról és Kupuszináról is jelentkeztek megmérkőzni vágyók
2016. október 16.
Kupuszinaiak a vörösmarti falunapon és bormaratonon
Október elsején került sor a 16. Falunapra és a 11. Bormaratonra a horvátországi Vörösmarton, amelyen a kupuszinai Petőfi Sándor Művelődési Egyesület néptánccsoportja és fúvós zenekara is részt vett.
2016. október 16.
Szüretbál
A Kupuszinán tradícionális szüretbál szeptember 25-én volt megtartva a kultúrotthon termében. A bíró Pálinkás Ákos volt, a bíróné pedig Csíkos Enikő.
2016. október 16.
A kupuszinai Partizan remekel a bajnokságon
Augusztus 28-ától tart a községek közötti labdarúgó bajnokság, amelyen Apatin, Hódság és Zombor község tizenegy csapata vesz részt. Az eddig legjobban szereplő csapat a kupuszinai Partizan Sportegyesületé, amelynek az elmúlt években nem volt szerencséje remekelni ezen a versenysorozaton.
2016. október 16.
A falutűz 126. évfordulója
Október 2-án a kupuszinai Önkéntes Tűzoltó Testület megemlékezett a falutűz 126. évfordulójáról.
2016. szeptember 25.
Szent István napi ünnepség Zomborban
Augusztus 19-én harmadszor tartották meg Zomborban a Nyugat-bácskai Szent István- ünnepet, a Dunatáj-Egyesülés régiófejlesztési civil ernyőszervezet szervezésében.
2016. szeptember 25.
Almaszüret
Kupuszinán megkezdődött az almaszüret, valamint annak nagybani eladása. Csütörtökön megkezdték az alma felvásárlását, a sárga delices, mutzu, gála és red chief fajtákat szállítja a cselarevói Vija Product cég.
2016. szeptember 25.
Kupuszinaiak a IV. Palóc Világtalálkozón
Augusztus 5-től 7-ig negyedik alkalommal rendezték meg a Palóc Világtalálkozót a magyarországi Bátonyterenyén, amelyre a kupuszinaiakat is szeretettel várták. Egy negyven fős csapat utazott a helyszínre, azaz a Váci Erzsébet által vezetett néptánc csoport és annak fúvós zenekara, Guzsvány Lénárd vezetésével. 
2016. szeptember 25.
Felvég-Alvég focimeccs
Augusztus 21-én 16 órától került sor a Felvég-Alvég labdarúgó mérkőzésre Kupuszinán, a Partizan Sportegyesület szervezésében.
2016. szeptember 25.
13. Játék Határok Nélkül
A kupuszinai Játék Határok Nélkül nevű hagyományos rendezvényre augusztus 14-én került sor a Süllő Sporthorgász Egyesület szervezésében. 

Utolsó hozzászólások

· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...