Hírek

2016. november 30.
A Tánciskola záróműsora Kupuszinán
A kupuszinai József Attila Általános Iskola nyolcadikosai évente megszervezik a Tánciskolát. Demeter Tót Zsaklina tanítja meg gyerekeknek, fiataloknak a klasszikus-, a latin- és a gyerektáncokat. 
2016. november 30.
A Magyar Szórvány Napja
A Kárpát-medencei magyar közösségekben az idén másodízben rendezték meg a magyar szórvány napját. Az idei ünnephez a vajdasági magyarság is csatlakozott a Magyar Nemzeti Tanács és a Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség révén.
2016. november 30.
Nyugat Bácska Kollégium
A lakiteleki Népfőiskolán a kezdetek óta szerveznek Kárpát-medencei magyar értékeket feltáró összejöveteleket, kollégiumokat, konferenciákat.
2016. november 30.
Fúvós Zenekarok X. Fesztiválja-Kupuszina
Október 29- én Kupuszinán tartották a Fúvós Zenekarok X. Nemzetközi Fesztiválját. A helyi Petőfi Sándor Művelődési Egyesület által szervezett rendezvény felvonulással kezdődött, majd a részvevő csoportok, a kupuszinai Fúvós Zenekar, a szondi mazsorett- csoport, a Lakitelekről és Szabadkáról érkezett Fúvós Zenekarok hangversenyt adtak a Duna utcai téren.
2016. november 30.
Két kenu a természetvédők számára- GYUSZI-KUPUSZINA
A Szekeres László Alapítvány támogatásának köszönhetően két darab kenuval gazdagodott a GYUSZI nevet viselő, kupuszinai székhelyű, regionális jellegű, környezet és szellemi örökségvédő civil szervezet. Buják János elnök elmondta, vízi természetjárás céljából kérték az eszközöket.
2016. október 16.
Íjászverseny Bajsán
Október 9-én Bajsán a helyi közösség és a Káliz íjászklub szervezésében íjászversenyt tartottak. A versenyre Vajdaság egész területéről érkeztek íjászok. Újvidékről, Kishegyesről, Feketicsről, Moholról, Kanizsáról, Cservenkáról, Moravicáról és Kupuszináról is jelentkeztek megmérkőzni vágyók
2016. október 16.
Kupuszinaiak a vörösmarti falunapon és bormaratonon
Október elsején került sor a 16. Falunapra és a 11. Bormaratonra a horvátországi Vörösmarton, amelyen a kupuszinai Petőfi Sándor Művelődési Egyesület néptánccsoportja és fúvós zenekara is részt vett.
2016. október 16.
Szüretbál
A Kupuszinán tradícionális szüretbál szeptember 25-én volt megtartva a kultúrotthon termében. A bíró Pálinkás Ákos volt, a bíróné pedig Csíkos Enikő.
2016. október 16.
A kupuszinai Partizan remekel a bajnokságon
Augusztus 28-ától tart a községek közötti labdarúgó bajnokság, amelyen Apatin, Hódság és Zombor község tizenegy csapata vesz részt. Az eddig legjobban szereplő csapat a kupuszinai Partizan Sportegyesületé, amelynek az elmúlt években nem volt szerencséje remekelni ezen a versenysorozaton.
2016. október 16.
A falutűz 126. évfordulója
Október 2-án a kupuszinai Önkéntes Tűzoltó Testület megemlékezett a falutűz 126. évfordulójáról.

Utolsó hozzászólások

· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...