Hírek

2016. április 26.
Közszemlén az új határutak és csatornarendszer tervezete
A Helyi közösség értesíti a földtulajdonosokat, hogy a Helyi közösségben közszemlére van téve az új határutak és kanális rendszer tervezete.
2016. április 11.
Bemutató Kupuszinán: Van, aki forrón szereti
Ki ne látta volna, s ha már látta, ki ne emlékezne a Van, aki forrón szereti című amerikai filmvígjátékra és főszereplőire, Marilyn Monroe-ra, Tony Curtisre és Jack Lemmonra? Az Amerikai Filmintézet másfél évtizede minden idők legjobb amerikai vígjátékának kiáltotta ki Billy Wilder filmalkotását.
2016. április 11.
Az almatermelés az első helyen
Bácskertest, vagy ahogy a helyiek inkább nevezik falujukat, Kupuszinát mindig is szorgalmas emberek lakták. Az egykori Jugoszlávia nagyvárosainak lakosai szívesen fogyasztották a kupuszinai vöröshagymát, babura paprikát, káposztát, karfiolt, az utóbbi évtizedben pedig az almáról jut eszébe sokaknak ez az Apatin községhez tartozó, a legutóbbi népszámlálási adatok szerint 1911 lelket számláló település.
2016. április 11.
Tehetségek közt a legtehetségesebbek
A szabadkai városházán zajlott pénteken a Vajdasági Tehetségsegítő Tanács IV. Vajdasági Tehetségnapja, amelyen sor került a legkiemelkedőbb tehetséges fiatalok díjazására. 
2016. április 11.
Kupuszinai óvodások fellépése
Idén ünnepelte a hódsági Poletarac óvoda nyolcvanadik évfordulóját, amely alkalomból március 21-én és 22-én ünnepi műsort szervezett. 
2016. március 14.
Novics Dávid tarolt Nagybecskereken
Március 6-án került sor az I. Szerbia kupa birkózó versenyre Nagybecskereken, amelyen a kupuszinai Novics Dávid is részt vett, mint idős pionir, az 56 kilogrammos kategóriában. Tíz versenyzőt számlált a csoport, Dávidnak négy ellenfele volt, akiket sorban padlóra küldött. Novics, a zombori Radnicki birkózó klub tagja ezzel aranyérmet szerzett.
2016. március 14.
Maros Natália három nemzetközi versenyen lett dobogós
A kupuszinai Maros Natália részt vett a közelmúltban megtartott három nemzetközi dzsúdó turnén. Február 7-én Újvidékről tért haza ezüst éremmel, 14-én Temerinben szerzett bronz érmet, 28-án pedig Szenttamáson került sor a nívós versenyre, amelyen aranyérem illette.
2016. március 14.
Mindenki akar tenni, dolgozni valamit
Kupuszina a virágjairól is híres – Bujákék húsz éve foglalkoznak virágtermesztéssel
2016. március 14.
Palócország örökös mesemondója
Toldi István a Falvak Kultúrájáért Alapítvány idei vajdasági kitüntetettje
2016. március 14.
Befejeződött a tekebajnokság
Kupuszinán január 11-én kezdetét vette az Önkéntes Tűzoltó Testület által szervezett hagyományos tekebajnokság. Először a civil szervezetek versengtek egymással január 24-ig, ahol a Helyi Közösség csapata győzött, majd az utcák között folyt a „harc” február 1-jétől 14-ig, amelyen a Kossuth Lajos utca csapata minősült a legjobbnak.

Utolsó hozzászólások

· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...