"FIKUSZ" címkék a bejegyzésekben

2015. augusztus 20.
Tizenkettedik Nyári játékok
A hagyományos kupuszinai Nyári játékokra augusztus 16-án került sor a Horgászotthonnál. A csapatok összemérték egymással ügyességüket, gyorsaságukat vízi és szárazföldi játékokban.
2014. október 5.
XI. Játék Határok Nélkül
A hagyományos kupuszinai nyári játékokra augusztus 17-én került sor a Horgászotthonnál. Ezúttal is a szokásos hét csapat mérte össze egymással ügyességét, gyorsaságát egy vízi és hat szárazföldi játékban.
2013. szeptember 29.
A kupuszinai ifjúsági szervezetről
A FIKUSZ (Független Ifjúság kupuszinai Szervezete) egy kupuszinai civil szervezet, megalakulásának ötlete 1999-ben született meg, az akkori fiatalok által, akik szerettek volna tenni valamit a falunkért, illetve a fiatalok szórakoztatásáért.
2013. január 30.
A kupuszinai civil szervezetek idei tervei
A kupuszinai civil szervezetek január 8-án, kedden gyűlést tartottak, amelyen összehangolták a 2013-as évre vonatkozó terveiket.
2013. január 6.
Karácsonyi jótékonykodás
A karácsony közeledtével a kupuszinai FIKUSZ (Független Ifjúsági Kupuszinai Szervezet) jótékonysági gyűjtést szervezett. A kultúrotthonba várták az adakozni szándékozókat, akik zsákszám hordták a gyerek- és felnőttruhát, játékot. Az összegyűlt adományokat a Vöröskereszt zombori szervezete továbbította a rászorulókhoz.

A kupuszinai Helyi Közösség is szervezett jótékonysági gyűjtést gyümölcs- és zöldségfélékből, a zombori gyermekotthon (árvaház) részére.

2012. december 20.
Kupuszina: Ifjúság kezdeményezte jótékonykodás
Karácsonyi jótékonysági gyűjtést szervezett a hét végén a kupuszinai FIKUSZ (Független Ifjúsági Kupuszinai Szervezet). A kultúrotthonba várták az adakozni szándékozókat, akik zsákszám hordták a gyerek- és a felnőttruhát, játékot. Az összegyűlt adományokat a Vöröskereszt zombori szervezete továbbítja a rászorulókhoz.
2012. augusztus 15.
9. Nyári Játékok Kupuszinán

Augusztus 12-én, vasárnap sor került az immár hagyományos Nyári Játékok megszervezésére a Süllő Sporthorgász Egyesület jóvoltából. Idén is jelen voltak ádándi vendégeink. A játékokon hét csapat vett részt, és mindegyik vitt magával egy játékot.

2012. június 19.
Bazi nagy kupuszinai évforduló!
Körülbelül egy éve annak, hogy a Fikusz ifjúsági szervezet megszervezte a "Bazi nagy kupuszinai lagzi" elnevezésű bulit, ahol eljátszották egy ifjú pár egybekelését, vacsora és élőzene kíséretében. Idén, június 23-án, a Művelődési Egyesület színháztermében, ennek a viccből megkötött házasságnak az évfordulóját szeretnék a szervezők megünnepelni, ezért minden mulatni vágyót szeretettel várnak.
2012. április 10.
Húsvéti buli
Szombaton, a FIKUSZ ifjúsági szervezet bulit szervezett húsvét alkalmából. A szórakozni vágyó fiatalok szép számban összegyűltek, körülbelül 300 személy. A zombori Panther lemezlovas változatos zenéjével fergeteges hangulatot teremtett.
2012. február 16.
Az idei rendezvények tervei
Kupuszinán, február 2-án a civil szervezetek gyűlést tartottak, ahol beszámoltak a 2012-es évi terveikről. Február 18-án farsangi bálat szervez a Petőfi Sándor Művelődési Egyesület. Március 10-én a Fikusz ifjúsági szervezet fiataloknak bulit szervez, 17-ére munkaakciót terveznek, a nyugdíjasotthon tatarozását célozták meg, 11-én a színjátszók premier előadását láthatja a közönség, 15-ére megemlékezés lesz a 48-as forradalomról, a hónap végefelé pedig az amatőr színjátszók szemlén vesznek részt Tordán, a Fácán vadászegyesület pedig vadszámlálást fog tartani. Április 7-én Fikusz buli, 22-én a Partizán Sport Egyesület szervezésében Alvég-Felvég torna.
Oldalak: 1 | 2 | következő>>>

Utolsó hozzászólások

· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
...fergeteges hangulat az V.Palóc Világtalálkozón...https://www.youtube.com/watch?v=yJTuDFd4Dtc ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Az V. Palóc Világtalálkozón találkozunk! <3 <3 ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Láttuk őket a Polgárok Házában, Budapesten. Nagyon ...
· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...

Vajdaság MA | Délvidéki hírportál


Vajdaság MA | Délvidéki hírportál