"Négyesfogat" címkék a bejegyzésekben

2017. január 31.
Együtt, vidámságban- Célba ért a Négyesfogat
Január 21-én tartották, az idei házigazdáknál, a SZILÁGYI József Attila Művelődési Egyesületben a Négyesfogat záróműsorát. A jelenetekben, táncban, zenében, vidámságban bővelkedő esten sor került a műsorszámokat megörökítő fényképalbumok és dvd- felvételek átadására.
2016. február 18.
Négyesfogat
Január 8-án érkezett falunkba a négy település: Doroszló, Gombos, Kupuszina és Szilágyi közös művelődési rendezvénysorozata, a Négyesfogat. 
2015. február 5.
Doroszlón kezdtek
Ezúttal is remekelt a Négyesfogat

2015. január 28.
Kupuszinán ért véget az idei Négyesfogat
A négy falu: Doroszló, Gombos, Kupuszina és Szilágyi idei kultúrális mini körútjának utolsó állomása Kupuszina volt január 16-án. A Petőfi Sándor Művelődési Egyesület színházterme ezúttal is zsúfolásig telt nézőkkel.
2015. január 14.
Kupuszinán fejeződik a Négyesfogat
47. alkalommal indult útnak a Négyesfogat. A négy falu: Doroszló, Gombos, Kupuszina és Szilágyi művelődési egyesületeinek fiataljai háromórás előadással készültek, melyet először Doroszlón mutattak be január 9-én.
2014. január 16.
Négyesfogat
Idén negyvenhatodik alkalommal indult útnak a négy település: Kupuszina, Szilágyi, Doroszló és Gombos közös művelődési rendezvénysorozata, a négyesfogat, több, mint ötven fellépővel.
2013. január 14.
A Négyesfogat Kupuszinán
Útjára indult a négy település közös művelődési rendezvénysorozata, a Négyesfogat, melynek idén Szilágyi a házigazdája. Első állomása január 5-én, szombaton Doroszló volt, 6-án, vasárnap pedig Kupuszinán léptek fel. A vasárnapi előadás este 6 órakor kezdődött, teltházzal.
2012. január 10.
Megérkezett a Négyesfogat

Vasárnap Kupuszinára érkezett az idei Négyesfogat. Első állomása január 7-én, szombaton Szilágyi volt, 8-án, vasárnap pedig Kupuszinán lépett fel a közel 100 fős társaság. A vasárnapi előadás este 6 órakor kezdődött, teltházzal. Színes és színvonalas műsorral mutatkoztak be a szilágyiak, a doroszlóiak, a gombosiak és a kupuszinaiak is, verssel, énekekkel, jelenetekkel, nép- és moderntáncokkal szórakoztatták a közönséget.

2012. január 5.
Útjára indul a Négyesfogat
A négy település: Gombos, Doroszló, Bácskertes (Kupuszina) és Szilágyi közös művelődési rendezvénysorozata, a Négyesfogat idei első két állomásához érkezik  a hosszú próbafolyamatok után most hétvégén. 7- én a Szilágyin, 8- án pedig Kupuszinán lép fel a közel száz fős szereplőgárda. Ebben az évben Móricz Zsigmond munkássága adja majd az apropót.
2011. november 1.
Négyesfogat 2012

November 2- án este az idei házigazdáknál, a doroszlói Móricz Zsigmond Magyar Művelődési Egyesületben tartottak egyeztető megbeszélést a Nyugat-bácskai Négyesfogat- Bácskertes (Kupuszina), Gombos, Doroszló és Szilágyi közös művelődési rendezvényének szervezői.

Oldalak: 1 | 2 | 3 | következő>>>

Utolsó hozzászólások

· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
...fergeteges hangulat az V.Palóc Világtalálkozón...https://www.youtube.com/watch?v=yJTuDFd4Dtc ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Az V. Palóc Világtalálkozón találkozunk! <3 <3 ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Láttuk őket a Polgárok Házában, Budapesten. Nagyon ...
· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...

Vajdaság MA | Délvidéki hírportál


Vajdaság MA | Délvidéki hírportál