"halfőző verseny" címkék a bejegyzésekben:

2014. július 7.
Halfőző verseny
A Süllő sporthorgász egyesület az apatini halászesték keretein belül idén is megrendezte a kupuszinai halfőző versenyt.
2013. július 10.
Halfőző verseny
Idén június 29-én került sor Kupuszinán a hagyományos halfőző versenyre, amit a helyi Süllő Sporthorgász Egyesület szervezett meg, az Apatini Halászestek keretein belül.
2012. július 3.
Halfőző verseny

Az apatini turisztikai szervezet anyagi támogatásával és a kupuszinai Süllő Sporthorgász Egyesület szervezésében június 29-én lezajlott a halfőző verseny. Az apatini turisztikai szervezet biztosította a 30 versenyzőnek a halat és a tüzifát, a többi hozzávalót pedig mindenki magának vitte. A főzés egy óráig tartott, sípszóval kezdődött, és azzal is fejeződött be. Egyéni verseny volt, tehát a szakácson kívül senki más nem szólhatott bele a főzésbe.

2011. július 8.
Halfőző verseny

Június 29-én tartották meg a hagyományos halfőző versenyt a  Süllő Sporthorgászegyesület szervezésében. Helyszíne a kupuszinai Horgászotthon volt, ahol huszonöt bogrács halat főztek a versenyzők, és még több tíz bogrács főtt társaságoknak és vendégeknek.

2009. június 15.
Halfőző verseny június 28-án
A Süllő sporthorgászegyesület szervezésében az idei halfőző versenyt június 28-án, vasárnap 16,00 órai kezdettel tartják a Horgászotthonnál. A rendezvényre az apatini Halászesték keretein belül kerül sor. A szervezők biztosítják a halat, tésztát, fűszert és tűzifát huszonöt versenyzőnek. A versenyzők használhatnak saját fűszereket is. A részvételi díj egy bográcsra (hat személy) 600 dinár. A verseny győztese részt vehet az apatini Halászesték halfőző versenyének fináléján. Jelentkezni Váci Péternél lehet (786-182), legkésőbb június 25-ig.
2008. június 14.
Halfőző verseny 29-én
A hagyományos halfőző versenyt az idén június 29-én, vasárnap délután 17 órai kezdettel tartják. A szervező a Süllő Sporthorgász Egyesület, a helyszín a kupuszinai horgászotthon (pecabungaló). Jelentkezni, valamint további információkat kapni Váci Péternél lehet, a 025/786-182 telefonszámon.
2007. július 8.
Halfőző verseny

Múlt vasárnap rendezték meg az immár hagyományos halfőző versenyt Kupuszinán, a Horgászotthonban. A verseny az Apatini halászesték keretein belül zajlik, a győztes részt vehet Apatinban az Aranybográcsért folyó "küzdelemben".

A rendezvény minden évben sok versenyzőt és látogatót vonz. Számtalan bográcsban főtt a halpaprikás. Az Az első helyet Kulity István szerezte meg, a második Csizmár Gábor, a harmadik a 14 éves Cservenkovics Dávid lett.

2007. június 21.
Halfőző verseny július 1-én
A Süllő sporthorgászegyesület szervezésében az idei halfőző versenyt július 1-én (vasárnap) tartják a Horgászotthonban, 17,00 órai kezdettel. Ezt a rendezvényt az apatini Halászesték keretein belül szervezik meg minden évben. Az idén huszonöt versenyzőt fogadnak, a szervezők biztosítják a halat, kenyeret, tésztát és tűzifát. A versenyzőknek kell biztosítani a bográcsot és a fűszereket. A rezervációs díj hat személy részére 300 dinár. Jelentkezni Váci Péternél lehet a 786-182 telefonszámon, legkésőbb június 29-ig.
2006. július 5.
Halászléfőző verseny, 2006

Az idén is volt halászléfőző verseny, melyet az apatini Halászesték keretein belül szerveznek meg minden évben. A rendezvényt július 3-án tartották, ezúttal a faluban, a régi iskola épületében, mivel a Horgászotthon még mindig víz alatt áll. Összesen huszonöt versenyző indult, akiknek előre meghatározott szabályok alapján kellett a halászlét elkészíteni.

Oldalak: 1 | 2 | következő>>>