"előadás" címkék a bejegyzésekben

2015. február 28.
Mezőgazdasági előadás
Február 26-án a Vajdasági Magyar Szövetség szervezésében tájékoztató előadásra került sor Kupuszinán. A kultúregyesület könyvtártermében megtartott előadás témája a következő volt: “A 2015-ös évi Köztársasági és Tartományi mezőgazdasági támogatásokkal kapcsolatos információk”.
2013. június 15.
Pap Gábor előadása Kupuszinán
Pap Gábor , művészettörténész, Budapesten született 1939-ben. Az ELTE BTK magyar-művészettörténet szakán végzett; 1962-1963 között a Képzőművészeti Alapnál lebonyolítási előadóként dolgozott, ezután az MTV képzőművészeti rovatvezetője, illetve szerkesztő, riporter, forgatókönyvíró, filmrendező, műsorvezető és dramaturg volt.
2013. március 14.
Előadás a mellrák megelőzéséről
A kupuszinai Helyi Közösség szervezésében február 26-án, kedden előadást tartottak a mellrák megelőzéséről és korai felismeréséről.
2013. március 3.
Mezőgazdasági előadás
A kupuszinai Helyi Közösség és a zombori Agroinstitut már több éve közösen előadásokat szerveznek a falunkban, így került sor a február 20-án, szerdán, a könyvtárteremben megtartott előadásra is.
2012. július 18.
Előadás az Európai Unióról
Kupuszinán, július 14-én, szombaton a VMSZ Ifjúsági Fórum helyi szervezete ismertető előadást szervezett az Európai Unióról, amit a kultúregyesület könyvtártermében tartottak meg. Az előadást Kecskés Viktor tartotta, aki bemutatta az EU rövid történetét, megalakulásának folyamatát, a korábbi és mostani funkcióját, a tagállamok csatlakozásának feltételeit és az EU brüsszeli és strasbourgi parlamentjét.
2011. május 9.
Dr. Magyar Lóránt előadása

Május 03-án Kupuszinán tartott előadás Dr. Magyar Lóránt, orvos, pszihiáter és állandó diakónus, a „Napfényes életvezetés”   címén a Bonamentál szervezésében. Előadásának lényege a megsebzett ember, a magányos, az élet viszonttagságaitól fájdalmas ember. Ez megkeseríti mindennapjainkat és megbénít. A pszihiátriai orvostudománnyal egybekötve a diakónusi,lelki  tudásával próbál az embereknek segíteni, pozitívan tekinteni a megtörtént dolgokra.

2005. február 13.
Előadás a virágkertészeknek és méhészeknek
Február 7-én a Vajdasági Magyar Gazdák Szövetsége szervezésében előadást tartottak a virágkertészeknek, valamint a méhészeknek, a következő témákkal: virágkertészet és virágkötészet, a napraforgó és egyéb mézelő növények nektározása, a varroa atka elleni hatékony védekezés, a méhészeti tevékenység jogi szabályozása. Az előadók magyarországi szakemberek voltak: dr. Lévai Péter, a kecskeméti kertészeti főiskola tanára és főigazgatója, dr. Horváth Zoltán, a kecskeméti kertészeti főiskola tanára és Agárdi József okleveles biológus. A szép számmal megjelenő érdeklődő nagy figyelemmel kísérte az előadást.
2005. február 3.
A zombori Mezőgazdasági Intézet szakembereinek előadása

A közelmúltban Kupuszinán jártak a zombori Mezőgazdasági Intézet munkatársai. A könyvtárteremben megtartott előadásaik azokról a módszerekről szóltak, amelyek hatékonyabbá teszik a növényvédelmet, kissebb költséggel járnak, és egyre inkább a standard részeivé válnak az Európai Unió országaiban.

2004. május 30.
Előadás a Mezőgazdasági Minisztérium új programjáról

A kupuszinai helyi közösség szervezésében május 30-án 14 órai kezdettel a könyvtárteremben előadást tartanak.A téma a Minisztérium programjáról, hogy nyilvántartásba vegyék a az őstermelőket.A nyilvántartásba vétel számos előnnyel jár különösen a kölcsönök folyósitása terén.

2004. március 30.
Mezőgazdasági szakelőadások

A mezőgazdasági szakemberek a tél folyamán hagyományszerűen tanácsadó előadásokat tartanak sok faluban, a helyi sajátosságokhoz igazodva. Néhol az állatenyésztésen, másutt a konyhakertészeten van a fő hangsúly.

Oldalak: 1 | 2 | következő>>>

Utolsó hozzászólások

· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
...fergeteges hangulat az V.Palóc Világtalálkozón...https://www.youtube.com/watch?v=yJTuDFd4Dtc ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Az V. Palóc Világtalálkozón találkozunk! <3 <3 ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Láttuk őket a Polgárok Házában, Budapesten. Nagyon ...
· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...

Vajdaság MA | Délvidéki hírportál


Vajdaság MA | Délvidéki hírportál