Hírek (2008 január)

2008. január 10.
Négyesfogat szombaton
Kupuszináról indul az idén jubiláló 40 éves Négyesfogat. A négy falu - Doroszló, Gombos, Kupuszina és Szilágyi - műkedvelőinek közös műsorára január 12-én kerül sor, 19,00 órai kezdettel a művelődési otthonban. A további állomások: január 29. - Szilágyi, február 9. - Gombos, és február 23. - Doroszló.
2008. január 16.
Elnöki bemutatkozás Nyugat-bácskában

Pásztor István, a Magyar Koalíció közös elnökjelöltje Nyugat-Bácska több helységében kampányolt. Először Bezdánban, a Helyi Közösségben találkozott a helyi értelmiség, a parasztság, a vállalkozók és az ifjúság képviselőivel, majd látogatást tett a damasztgyárban. Kupuszinán a helybeli és a szilágyi civil szervezetek, a faluvezetés és a művelődési egyesületek vezetői előtt mutatkozott be. Gomboson a művelődési házban találkozott a tűzoltókkal, az Arany János ME és a parasztegyesület vezetésével és a fiatalokkal.

2008. január 17.
Kezdődik a részvényigénylés

A kormány január 10-i ülésén fogadta el a polgárokat megillető ingyenes részvények igénylésének folyamatára vonatkozó rendeletet. Ennek értelmében az igénylés január 28-án kezdődik és egészen július 31-ig tart - jelentette be a tegnapi kormányülést követően Mlađan Dinkić gazdasági miniszter.

2008. január 21.
Ifjúsági bál február 9-én
A FIKUSZ ifjúsági szervezet Ifjúsági bálat szervez február 9-én a régi iskola termében. A jó hangulatról a Vox együttes gondoskodik, a vendégeket ezenkívül gazdag tombola is várja. A belépődíj személyenként 700 dinár, jelentkezni január 27-ig lehet Vujevity Dejannál, a 786-724, illetve a 062/464-613 telefonszámokon.
2008. január 21.
Választási eredmények Kupuszinán

A vasárnapi elnökválasztások rendben zajlottak le, a faluban a polgárok két választóhelyen szavazhattak. Az összesített adatok alapján, az összesen 1866 bejegyzett választópolgár közül 1185 adta le voksát, ez 63,50 százalékos részvételi arányt jelent.

2008. január 31.
Mezőgazdasági birtokok újraregisztrálása

Ezen a héten megkezdődött a regisztált mezőgazdasági birtokok bejegyzésének megújítása. Emlékeztetőül, minden regisztrált termelő legkésőbb március 31-ig fel kell hogy újítsa a gazdaság bejegyzését. Ez azt jelenti, hogy eddig a dátumig be kell adni az idei évre vonatkozó adatokat (vetésterv és jószágállomány). Az újraregisztrálás előfeltétele annak, hogy a termelő állami támogatásokban részesüljön.

Utolsó hozzászólások

· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
...fergeteges hangulat az V.Palóc Világtalálkozón...https://www.youtube.com/watch?v=yJTuDFd4Dtc ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Az V. Palóc Világtalálkozón találkozunk! <3 <3 ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Láttuk őket a Polgárok Házában, Budapesten. Nagyon ...
· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...

Vajdaság MA | Délvidéki hírportál


Vajdaság MA | Délvidéki hírportál