Hírek (2005 július)

2005. július 5.
Halászléfőző verseny

A "Süllő" sporthorgászegyesület szervezésében június 29-én a Horgászotthonnál halászléfőző versenyt tartottak. A háromszemélyes zsűri (Sveto Bajić, Balog Pál és Dubac Pál) Asztalos Istvánt részesítette első helyezésben, aki a sportegyesület képviseletében vett részt a versenyen. A második hely Koleszár Nándornak (művelődési egyesület), míg a harmadik Pálinkás Mihálynak (vadászegyesület) jutott.

2005. július 12.
Képek a budapesti találkozóról
Június 26. és július 5. között zajlott le Budapesten a Határon túli magyar fiatalok 10. találkozója, melyen 16 országból mintegy 700 magyar fiatal jelent meg. Ez alkalommal falunk hagyományőrző csoportja is jelen volt a rendezvényen. A tánccsoport szó szerint megmozgatta a Lánchidat (a reggeli mosdatást adták elő), s nagy sikert aratott.
2005. július 20.
Megnyílt a tekepálya

A kupuszinai Önkéntes Tűzoltó Testület tekepályáját a közelmúltban nyitották meg ünnepélyes keretek között. Számos vendég érkezett vidékről, többek között a környékbeli tűzoltó szervezetek illetve az Apatin községi képviselő testület több tagja is megtisztelte jelenlétével ezt az eseményt.

2005. július 26.
Megszavazva az új helyi illeték

Mivel a 2000-ben bevezetett helyi illeték idén július 31-én lejár, a Helyi közösség szavazást írt ki az új helyi illetékre, az elkövetkező öt évre. Július 1. és 15. között harmincnégy megbízott személy járta a falut, hogy összegyűjtse a kupuszinai lakosok szavazatait. A két hét alatt összesen 1105 szavazatot sikerült összegyűjteni az 1878 szavazópolgártól. A szavazók közül 1018-an voksoltak a helyi illeték bevezetésére (92,1%), 51-en ellene (4,6%), és 36 érvénytelen voks volt.

2005. július 30.
Munkában az útépítők

Az elmúlt napokban falunkban több helyen is dolgoztak az útépítők. Aszfaltoztak a Fehérföldön, a Duna utca elején levő téren, valamint a Pcsela földműves szövetkezetnél. A munkálatok megrendelője a Helyi Közösség, kivitelezője pedig a Somborputevi. A

Utolsó hozzászólások

· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
...fergeteges hangulat az V.Palóc Világtalálkozón...https://www.youtube.com/watch?v=yJTuDFd4Dtc ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Az V. Palóc Világtalálkozón találkozunk! <3 <3 ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Láttuk őket a Polgárok Házában, Budapesten. Nagyon ...
· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...

Vajdaság MA | Délvidéki hírportál


Vajdaság MA | Délvidéki hírportál