"ipari park" címkék a bejegyzésekben

2015. augusztus 20.
Munkálatok az ipari parkban
A tavalyi évben a kupuszinai ipari park parkolójának bővítése történt. Idén ennek a területnek a végleges, felső réteg lebetonozására kerül sor. A munkálatok a tervek szerint augusztus folyamán kezdődnek majd el.
2014. október 5.
Folytatódnak a munkálatok az ipari parkban
Szeptember 8-án megkezdődött a kupuszinai ipari parkban tervezett parkoló kiszélesítése, ami a mázsaház mellett terül majd el. A kivitelezés jogát a Jugokop nevű cég nyerte Šabac-ról.
2013. január 30.
Napkollektorok Kupuszinán?
Az APROELEKTRO DOO belgrádi céggel a kupuszinai Helyi Közösség a tavalyi évben aláírta a szándéknyilatkozatot, miszerint a két fél azon dolgozik, hogy a kupuszinai ipari park végén a fácános erdő melletti részén mintegy 3 hektáron napkollektorokból áramot állítsanak elő 1 megawatt kapacitással. 25-én, pénteken osztrák szakértői csoport érkezett Kupuszinára, akiket Apatin község polgármestere is fogadott.
2012. december 16.
Az Ipari park című kisfilm bemutatója
December 8-án, 19 órakor, a Petőfi Sándor Művelődési Egyesület színháztermében bemutatásra került a kupuszinai ipari parkról szóló kisfilm, amit a kupuszinai VMSZ ifjúsági tagok készítettek, néhány kívülálló segítőkész kupuszinai személy közbenjárásával.
2011. december 16.
Hol van a határ?

Kupuszina hétköznapajiról, gondjairól, terveiről...

Kupuszina földrajzi fekvése kimondottan kedvező. Mindössze tíz kilométerre van Zombortól, hét kilométerre Apatintól. Az ember azt gondolná, hgy itt mindenki könnyen munkát találhat, ha a faluban nem boldogul, akkor az említett városokban, hisz egykor erős ipari központok voltak... De nem így van. Így hát nem marad más hátra, minthogy a mezőgazdaságban, a faluban keressék a helybeliek a megélhetést. A Magvető a múlt héten Kupuszinára látogatott...Az ottani gazdákkal beszélgettünk...

2011. december 12.
5,5 millió dinár Kupuszinának

A Tartományi Mezőgazdasági Titkárság idén ősszel is kiírta a pályázatait a mezőőrszolgálat támogatására, a tagosítás beindítására, a szennyvíz elvezetés tervdokumentációjának elkészítésére, földes utak karbantartására és a lecsapoló kanálisok karbantartására. Mint mindig a kupuszinai Helyi Közösség minden pályázaton indult. Ahol tudott önállóan, ahol pedig azt a kiírás nem tette lehetővé, ott közösen az apatini községgel.

2011. szeptember 27.
Munkálatok az ipari parkban

Folytatódnak a munkálatok az ipari parkban a vízelvezető csatorna kiépítésén, további 100 métert fognak kibetonozni. A munkálatokhoz szükséges pénzeszközöket a Tartományi mezőgazdasági, vízgazdálkodási és erdészeti titkárság biztosította pályázat útján, a kivitelező a bajmoki PTP Dubrava.

2011. április 14.
Közös vállalkozás az ipari parkban

A valjevói Stočar-Stapar vállalat és a kupuszinai helyi közösség közös vállalatot alapít az ipari parkban. Az apatini községi tanács április 13-án elfogadta az erről szóló határozatot. A tervek között termékválogató, hűtőház és siló kiépítése szerepel.

2010. október 11.
Vagy az első, vagy a százegyedik lépés hiányzik

BÁCSKERTESI GONDOK

Bácskertesen, avagy Kupuszinán régtől fogva tudják, hogy a sült galambról fölösleges ábrándozni, senki se menekül a dolog elől, a közösségi összetartás révén pedig az előrehaladás, a jobbítás, az élhetőbb falusi élet kialakításának szándéka kivetül a település egészére. Persze ma már az egyéni megélhetést biztosító mezőgazdasági munka mellett egyéb anyagi forrásokra is szükség van, amennyiben új munkahelyeket kívánnak teremteni a faluban, kellemesebb és egészségesebb létkörülményeket szándékoznak kialakítani, intézményeket, civil szervezeteket működtetni, vagyis valamiféle kaptár-jellegű faluképet kialakítani, amely zsong a munkától, elengedi a kirepülni vágyókat, de mindvégig számol velük és helyet készít nekik, mire visszatérnek. A falu önkormányzata minden helybeli beruházás kivitelezésére pályázik, meg kell hagyni, eredményesen, ennél fogva évek óta folyamatosan több nagyszabású munka is folyik egyszerre Kupuszinán.

2010. április 3.
Kupuszinán járt Kern Imre

Kupuszinán járt Kern Imre, a tartományi nagyberuházási alap igazgatója, hogy tájékozódjon az ipari park eddigi munkálatairól, valamint megbeszéléseket folytatott az építkezések további menetéről. Az ipari parkban a tervek szerint az idén az alábbi munkálatok lesznek elvégezve: alacsonyfeszültségű áramhálózat kiépítése, vízhálózat kiépítése a technikai vízre és az ivóvízre, a vízelvezető kanális betonozásának folytatása, a négy parcellára vezető útszakasz kiépítése, valamint a közvilágítás kiépítése.

Oldalak: 1 | 2 | következő>>>

Utolsó hozzászólások

· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
...fergeteges hangulat az V.Palóc Világtalálkozón...https://www.youtube.com/watch?v=yJTuDFd4Dtc ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Az V. Palóc Világtalálkozón találkozunk! <3 <3 ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Láttuk őket a Polgárok Házában, Budapesten. Nagyon ...
· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...

Vajdaság MA | Délvidéki hírportál


Vajdaság MA | Délvidéki hírportál