"Nyugdíjasszervezet" címkék a bejegyzésekben

2015. december 30.
Rendszeres kupuszinai látogatók a Szent Erzsébet fürdőben
A kupuszinai Nyugdíjas Egyesület hetente szervez utazást a helyi üdülni, pihenni, gyógyulni vágyó idősek számára. Az úticél a magyarországi Mórahalom ismert uszodája: a Szent Erzsébet gyógyfürdő, ahol októberben és novemberben az ötven éven felülieknek és a gyerekeknek kedvezményes áron kínálják a belépőjegyet.
2014. december 22.
21. nyugdíjas bál
A kupuszinai Nyugdíjas Egyesület és az Újvidéki Rádió "Éjszakai Mulató" című műsorának stábja Erzsébet és Katalin neve napja valamint az "Éjszakai Mulató" műsor 11. születésnapja alkalmából szervezett bálat Kupuszinán.
2013. december 15.
Huszadik nyugdíjas bál
Idén november 16-án lett megtarva a vajdaságszerte és határokon túl is híres kupuszinai nyugdíjas bál, amelyre 24 helységből érkeztek vendégek: Vajdaság különböző részeiről, Magyarországról és Horvátországból is.
2013. december 15.
Napsugaras ősz
November 12-én falunk kicsinyei két órás összeállítással köszöntötték a nagymamákat, nagypapákat, idősebb rokonokat, szomszédokat. Az előadás 6 órakor kezdődött, a színházterem ülőhelyei ismét megteltek.
2012. december 16.
Napsugaras ősz
November 17-én, szombaton, lezajlott a már évek óta hagyományosan megrendezésre kerülő Napsugaras ősz című műsor, amelynek szokásos szervezői a kupuszinai Nyugdíjas Egyesület és a kupuszinai József Attila Általános Iskola. A főleg a nagyszülőkhöz szóló, kétórás előadás a kupuszinai Petőfi Sándor Művelődési Egyesület színháztermében volt megtartva 17 órai kezdettel.
2012. november 3.
Nyugdíjasbál
Október 20-án megtartották az évente megrendezésre kerülő nyugdíjasbálat, a kupuszinai Nyugdíjas Egyesület és az Újvidéki Rádió Éjszakai Mulató műsora szerkesztőinek jóvoltából. A Vajdaság-szerte ismert és közkedvelt kupuszinai nyugdíjas bálra nagyjából 200 személy jött el, 27 vajdasági faluból és városból, 4 magyarországi helységből valamint Németországból.
2012. március 16.
Évi közgyűlés a Nyugdíjas Egyesületben
Kupuszinán, március 10-én, szombaton a Nyugdíjas Egyesület évi közgyűlést tartott, és egyben megünnepelték a nők napját is. Körülbelül 62 személy gyűlt össze. Az összejövetelen részt vett az apatini Nyugdíjas Egyesület elnöknője, és az ottani elnökség tagjai is.
2011. december 3.
Nyugdíjas bál

Kupuszinán november 19.- én megszervezték a 15. nyugdíjas bálat, mint minden alkalommal, most is az újvidéki rádió műsora, az Éjszakai mulató közreműködésével, ami ezen a bálon ünnepelte fenállásának 8. évfordulóját. 26 helységből gyűlt össze a közel 220 szórakozni vágyó. Az oromhegyesi Nefelejts együttes immár 10. éve szórakoztatta a jelenlévőket. A főszervezők, Kratofil Verona és Siplika Mária, ízletes vacsorával, a híres kupuszinai mákos rétessel, és sok szép, értékes tombolával várták a vendégeket.

2010. március 29.
A nyugdíjasok évi közgyűlése

Március elején a kupuszinai nyugdíjasok egyesülete megtartotta az évi közgyülését. Jelen volt az apatini nyugdíjas egyesület vezetősége. Tisztújítást végeztek a nyugdijas egyesületben, majd évi beszámolót tartottak működésükről.
 

2007. március 13.
A helyi nyugdíjasegyesület évi közgyűlése

Kupuszinán évi közgyűlést tartott az Apatin elnevezésű nyugdíjasegyesület helyi tagozata. Elnökük elmondta, hogy a tagok összetartása volt jellemző az elmúlt évre.

Oldalak: 1 | 2 | következő>>>

Utolsó hozzászólások

· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
...fergeteges hangulat az V.Palóc Világtalálkozón...https://www.youtube.com/watch?v=yJTuDFd4Dtc ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Az V. Palóc Világtalálkozón találkozunk! <3 <3 ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Láttuk őket a Polgárok Házában, Budapesten. Nagyon ...
· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...

Vajdaság MA | Délvidéki hírportál


Vajdaság MA | Délvidéki hírportál