"sport" címkék a bejegyzésekben

2017. február 19.
Cservenkai íjásznap
Február 5.-én, vasárnap Cservenkán a helyi Target íjászklub szervezésében barátságos íjászversenyt tartottak. A megmérettetésre egész Szerbiából érkeztek versenyzők, mint például Újvidékről, Pancsevórol, Becséről, Kishegyesről, Bajsáról, Moravicáról, Temerinből, Horgosról, Zentáról és Kupuszináról.
2017. február 19.
Tekebajnokságok sorozata
KUPUSZINÁN, az Önkéntes Tűzoltó Testület tekepályáján rendszeresen szerveznek bajnokságokat. Az elmúlt héten a falu civil szervezeteinek csapatai mérkőztek egymással.
2016. október 16.
Íjászverseny Bajsán
Október 9-én Bajsán a helyi közösség és a Káliz íjászklub szervezésében íjászversenyt tartottak. A versenyre Vajdaság egész területéről érkeztek íjászok. Újvidékről, Kishegyesről, Feketicsről, Moholról, Kanizsáról, Cservenkáról, Moravicáról és Kupuszináról is jelentkeztek megmérkőzni vágyók
2016. augusztus 21.
Amikor az ellenfél önmagunk
Július 24-én, vasárnap, Cservenkán a helyi Target íjászklub szervezésében íjászmegmérettetést tartottak. Az íjászversenyt az országos íjászszövetség is jegyezte, ami annyit jelent, hogy a versenyzők illetve a klubok eredményeit rögzítik és azt a későbbiekben rangsorolják. 
2016. július 31.
Novics Dávid a dobogó csúcsán
Július 3-án tartották Zomborban az országos szintű szabadfogású birkózó versenyt, melyen természetesen a kupuszinai Novics Dávid is részt vett, a zombori Radnicki klub tagjaként. 
2016. július 31.
Novics Dávid dobogóra került a nemzetközi versenyen
A belgrádi „Crvena Zvezda” birkózó klub volt a házigazdája a június 12-én megtartott „President cup” nemzetközi birkózó bajnokságnak. Szerbia egyik legnagyobb szabású és legmagasabb létszámú versenyén mintegy négyszáz birkózó vett részt tizennégy országból, köztük a zombori Radnički klubot képviselő kupuszinai fiú, Novics Dávid.
2016. június 28.
Íjászverseny Bácskossuthfalván
Vasárnap, 2016.06.12.-én Moravicán, azaz Bácskossuthfalván íjászverseny került megrendezésre, a falu fennállásának 230. évfordulója alkalmából. 
2016. június 28.
Novics Dávid országos bronzérmes birkózó
Novics Dávid kupuszinai birkózó részt vett az idősebb pionirok kötött fogású, országos szintű birkózó versenyén, melyet május 14-én tartottak meg Kanizsán. 
2016. június 28.
Maros Natália bronzérmet szerzett
A kupuszinai Maros Natália május 22-én részt vett a Kanizsán megtartott fiatalabb pioniroknak szóló, vajdasági szintű dzsúdó versenyen. A sporteseményen 250 versenyző jelent meg, Nati a 48 kilogrammig terjedő súlycsoportba lett sorolva, ahol három meccsből kettőt megnyert, így bronzérmet szerzett.
2016. május 12.
Novics Dávid két újabb aranyérmet szerzett
Novics Dávid, a kupuszinai birkózó április 18-án részt vett a Nagybecskereken megtartott idős pionirok vajdasági versenyén, ahol saját generációjával verenyzett.

Utolsó hozzászólások

· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
...fergeteges hangulat az V.Palóc Világtalálkozón...https://www.youtube.com/watch?v=yJTuDFd4Dtc ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Az V. Palóc Világtalálkozón találkozunk! <3 <3 ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Láttuk őket a Polgárok Házában, Budapesten. Nagyon ...
· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...

Vajdaság MA | Délvidéki hírportál


Vajdaság MA | Délvidéki hírportál