2016. augusztus 21.

Amikor az ellenfél önmagunk

Július 24-én, vasárnap, Cservenkán a helyi Target íjászklub szervezésében íjászmegmérettetést tartottak. Az íjászversenyt az országos íjászszövetség is jegyezte, ami annyit jelent, hogy a versenyzők illetve a klubok eredményeit rögzítik és azt a későbbiekben rangsorolják. 

A megmozdulásra az ország szinte minden területéről érkeztek versenyzők, például Belgrádból, Zemunból, Újvidékről, Temerinből, Becséről, Zentáról, Kishegyesről, Feketicsről, Bajsáról, Kupuszináról és Szabadkáról is.

A verseny helyszíne a cservenkai Potok kirándulóhely volt. A terepről, pályáról, annyit kell tudni, hogy egy mesterséges tavacska körül, löszfalak és kis erdő övezésében terül el. Technikás, íjász szívet felkorbácsoló célpontkiosztás volt, ugyanis relatív kis állatfigurák, nagy távok és trükkös terepviszonyok várták a résztvevőket. Volt löszfalról lefelé lövés őzre 20 méteren, de volt egyszerű, körülbelül 15m-es táv is medvebocsra a tóparton... Az ötletes pályát az időjárás is nehezítette, a negyven pár fokban még a legedzettebbek is emberükre találtak. A házigazda, Zoran Maravity az igényes pálya mellett a versenyzőket hideg itallal, kézi napernyőkkel vendégelte meg, a megmérettetés után pedig paprikással koronázta meg a találkozót.

Sok érem került kiosztásra a csigás, olimpiai, vadász illetve tradicionális kategóriákban korra és nemre való tekintettel.

A Bácsér Szabad Íjászegyesület Kupuszináról pionír kategóriában Tumbász Leonárd, Cservenkovics Gábor és edzőjük Bagi Szabolcs képviselte. A verseny során, a fiatalok, Leonárd aranyat és Gábor ezüstöt zsákmányoltak, míg edzőjük arannyal állhatott a dobogóra.

Fontos megemlíteni, hogy számos íjász a nagy melegre való tekintettel lemondta a versenylehetőséget. A fiataloknak ezúton szeretnénk gratulálni, a kitartásért és a bátor helytállásért.Címkék: sportUtolsó hozzászólások

· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
...fergeteges hangulat az V.Palóc Világtalálkozón...https://www.youtube.com/watch?v=yJTuDFd4Dtc ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Az V. Palóc Világtalálkozón találkozunk! <3 <3 ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Láttuk őket a Polgárok Házában, Budapesten. Nagyon ...
· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...

A keresett oldal nem található! | Vajdaság MA


A keresett oldal nem található! | Vajdaság MA