Hírek (2008 október)

2008. október 10.
Garázsavató

A kupuszinai Önkéntes Tűzoltó Testület idei megemlékezésén került sor az új tűzoltógarázs ünnepélyes felavatására. A rendezvényt minden évben megtartják, az 1890-es tűzvészre emlékeznek melyben a falu legnagyobb része leégett. Ezúttal azonban új eseményre is sor került. A Szent Flórián szobor megkoszorúzása és az ünnepi szentmise után rövid ünnepség keretében felavatták az elkészült új garázsépületet.

2008. október 11.
Csőtisztítás

A múlt héten befejezték a vízvezetékcsövek tisztításának munkálatait. Erre azért volt nagy szükség, mert a vízvezetékhálózat kiépítése óta eltelt több mint három évtized alatt a csöveken vastag belső lepedék keletkezett. A kiépült víztisztító már egy ideje tiszta vizet biztosít, de ez a víz piszkos csöveken keresztül jut el a fogyasztókhoz. Az idén, a tartományi Nagyberuházási alap támogatásával megvalósulhatott a csőtisztítás.

2008. október 14.
Október 15-én alapkőletétel
Nemsokára megkezdődnek az ipari park kiépítésének munkálatai. A tartományi Nagyberuházási Alaptól elnyert 16,5 millió dinárból először a a trafóállomás, a mázsa és a tehergépjárművek számára létesített parkoló fog kiépülni. Október 15-én, szerdán 15,00 órai kezdettel kerül sor a rendezvényre, melynek kereteiben ünnepélyesen lerakják az ipari park alapkövét. Az ünnepségre rangos tartományi és községi vendégeket várnak. A rendezvény a futballpályán lesz, amely közvetlenül a munkálatok helyszíne mellett található. A szervezők mindenkit várnak az ünnepségre!
2008. október 17.
Az eljövendő generációkért

Lerakták a kupuszinai ipari park alapkövét

Október 15-én került sor a kupuszinai ipari park alapkövének ünnepélyes letételére. Az eseményen nagyszámú vendég és látogató vett részt, többek között jelen volt Pásztor István, a a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke, a tartományi kormány alelnöke, tartományi gazdaságfejlesztési és privatizációs titkár, Momćilo Milović, a Tartományi Nagyberuházási Alap igazgatója, Kern Imre, a Tartományi Nagyberuházási Alap titkára,dr. ®ivorad Smiljanić, az apatini község polgármestere, Félegyházi Zsolt magyar konzul.

2008. október 29.
Állásbörze

A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat Zomborban egy hét múlva pénteken újabb állásbörzét rendez. Az október 31-én a Sokol otthonban sorra kerülő bemutatkozóra eddig 30 munkaadó jelentette részvételét. Biztosítási, adminisztratív dolgozókat, kereskedőket, fizikai munkásokat, molnárokat, pékeket, asztalosokat, ácsokat keresnek. Az érdeklődőket 11 és 14 óra között várják.

Forrás: Zombori Rádió

Utolsó hozzászólások

· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
...fergeteges hangulat az V.Palóc Világtalálkozón...https://www.youtube.com/watch?v=yJTuDFd4Dtc ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Az V. Palóc Világtalálkozón találkozunk! <3 <3 ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Láttuk őket a Polgárok Házában, Budapesten. Nagyon ...
· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...

Vajdaság MA | Délvidéki hírportál


Vajdaság MA | Délvidéki hírportál