Hírek (2010 április)

2010. április 3.
Kupuszinán járt Kern Imre

Kupuszinán járt Kern Imre, a tartományi nagyberuházási alap igazgatója, hogy tájékozódjon az ipari park eddigi munkálatairól, valamint megbeszéléseket folytatott az építkezések további menetéről. Az ipari parkban a tervek szerint az idén az alábbi munkálatok lesznek elvégezve: alacsonyfeszültségű áramhálózat kiépítése, vízhálózat kiépítése a technikai vízre és az ivóvízre, a vízelvezető kanális betonozásának folytatása, a négy parcellára vezető útszakasz kiépítése, valamint a közvilágítás kiépítése.

2010. április 27.
Támogatják a helyi járulékot

A kupuszinai civil szervezetek és politikai pártok gyűlésén egyhangú határozatot fogadtak el, melyben minden szervezet egyhangúlag szükségesnek ítéli meg és támogatja a 2010-2015 időszakra Kupuszina területére bevezetendő helyi járulékot.

2010. április 27.
Focidélután

A Partizan sportegyesület szervezésében április 1-én focidélutánt tartottak. Megmérkőztek a pionírok, az ifjúsági csapat, a felnőttek és a veteránok csapata. A rendezvény végén bableves várta a játékosokat és a nézőket egyaránt.
A csapat következő szombaton Zomborban játszott a Radničkivel, ahol is három mérkőzésből kettőt megnyert.

2010. április 27.
Gyűléseztek a sporthorgászok

A Süllő sporthorgász egyesület gyűlésén szó volt a vajdasági szövetség gyűlésén való részvételről, ahol átadják a petíciót a Felső-dunamellékre szóló, csónakon való közlekedést tiltó rendelet megszüntetéséről. A petíciót több százan írták alá, valamint a környékbeli civil szervezetek, helyi közösségek és az apatini község is. A horgászegyesület betársult az Asszociáció nevű szövetségi egyesületbe, amely 8000 tagot számlál. Szó volt a kadett horgászverseny megkezdéséről, valamint arról, hogy engedélyt kértek a horgász-versenypálya kialakítására a DTD csatorna partján.

2010. április 27.
Magvető-élőújság Kupuszinán

A Magyar Szó napilap Magvető című mezőgazdasági melléklete élőújságot tartott Kupuszinán. A műsort a helyi és a nemesmiliticsi művelődési egyesület fellépése tette színesebbé. Az élőújságon sor került a Magvető nyereményjátékának sorsolására is.

2010. április 27.
Tűzoltó-találkozó lesz augusztusban

Az Önkéntes tűzoltó testület szervezésében megbeszélést tartottak, melyen részt vettek a gombosi, doroszlói, szilágyi és tavankúti tűzoltók is. A megbeszélés fő témája az augusztus 28-án megrendezésre kerülő baráti találkozó volt, mely az idén Kupuszinán kerül megrendezésre, és amelyen részt vesznek és versenyeznek a környék tüzöltó egyesületei.

2010. április 27.
Felújítják az öltözőt

Koleszár Nándor szponzorálta a labdarúgó pálya öltözőjén az  ajtók festésére szükséges festéket. Molnár István szervezésével a kis futballisták szülei, és más önkéntesek az öltöző rendbehozásán  dolgoztak. Új padokat is készítettek a nézőtéren. A tennivaló sok, hogy a focipálya öltözője ismét rendben legyen, de sok szorgalmas kéz segítségével  és kitartással sikerül majd.

Utolsó hozzászólások

· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
...fergeteges hangulat az V.Palóc Világtalálkozón...https://www.youtube.com/watch?v=yJTuDFd4Dtc ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Az V. Palóc Világtalálkozón találkozunk! <3 <3 ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Láttuk őket a Polgárok Házában, Budapesten. Nagyon ...
· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...

Vajdaság MA | Délvidéki hírportál


Vajdaság MA | Délvidéki hírportál