"Nyári játékok" címkék a bejegyzésekben

2016. szeptember 25.
13. Játék Határok Nélkül
A kupuszinai Játék Határok Nélkül nevű hagyományos rendezvényre augusztus 14-én került sor a Süllő Sporthorgász Egyesület szervezésében. 
2016. augusztus 21.
Civil szervezetek ünnepe- Nyári Játékok Kupuszinán
Kupuszinán 13. alkalommal szervezték meg a Nyári Játékok nevű tömeges rendezvényt, a falu civil szervezeteinek, egyesületeinek ünnepi versenyét.
2015. augusztus 20.
Tizenkettedik Nyári játékok
A hagyományos kupuszinai Nyári játékokra augusztus 16-án került sor a Horgászotthonnál. A csapatok összemérték egymással ügyességüket, gyorsaságukat vízi és szárazföldi játékokban.
2014. október 5.
XI. Játék Határok Nélkül
A hagyományos kupuszinai nyári játékokra augusztus 17-én került sor a Horgászotthonnál. Ezúttal is a szokásos hét csapat mérte össze egymással ügyességét, gyorsaságát egy vízi és hat szárazföldi játékban.
2013. augusztus 23.
Játék határok nélkül - tizedszer
Idén augusztus 11-én került megrendezésre a Kupuszinán tradícionális rendezvénynek számító Játék határok nélkül, 10. alkalommal. A szervező a falusi Süllő Sporthorgász Egyesület volt, akik a vendégeket 13 órától várták, majd 14 órakor megkezdődtek a játékok.
2012. augusztus 15.
9. Nyári Játékok Kupuszinán

Augusztus 12-én, vasárnap sor került az immár hagyományos Nyári Játékok megszervezésére a Süllő Sporthorgász Egyesület jóvoltából. Idén is jelen voltak ádándi vendégeink. A játékokon hét csapat vett részt, és mindegyik vitt magával egy játékot.

2011. augusztus 16.
Nyári játékok 2011

Augusztus 14-én vasárnap a Süllő Sporthorgászegyesület szervezésében a hagyományos falunapi játékok voltak megtartva a Pecabungalóban, ahol a falu apraja- nagyja részt vett - vagy mint játékos, vagy mint szurkoló,  néző. Nyolc csapat versenyzett egymással érdekes játékokban. Jelen volt az ádándi testvérfalu vendégcsapata, valamint a táborlakók is összeállítottak egy csapatot.

2009. augusztus 19.
VII. Játék határok nélkül

Augusztus 15-én, szombaton tartották meg a sorrendben hetedik Nyári játékokat. A szervező a kupuszinai Süllő Sporthorgász Egyesület, a helyszín pedig a Duna-holtág melletti Horgászotthon volt. Az idén is több száz látogató fordult meg az egész napos rendezvényen.

2008. augusztus 14.
Nyári játékok

Vasárnap, augusztus 10-én tartották meg az idei Nyári játékokat. A 2003-ban indult rendezvény azóta hagyományossá vált. A játékokon a falusi civil szervezetek - a sporthorgászegyesület, a vadászegyesület, a tűzoltótestület, az ifjúsági szervezet, a sportegyesület valamint a helyi közösség - csapatai mérik össze tudásukat, erejüket, ügyességüket különböző, mulatságos játékokban.

2007. szeptember 19.
Játék határok nélkül 2007

Az idén is több százan vettek részt - játékosként vagy nézőként - a hagyományos Játék határok nélkül elnevezésű rendezvényen. A versenyt ötödik alkalommal szervezték meg, a kupuszinai Horgászotthonban, augusztus 12-én. Sajnos az időjárás nem volt a legkegyesebb, kicsit hűvös volt, de szerencsére az eső nem szólt közbe. A vízi játékokat azonban más, nem kevésbé mulatságos játékokkal helyettesítették.

Oldalak: 1 | 2 | 3 | következő>>>

Utolsó hozzászólások

· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
...fergeteges hangulat az V.Palóc Világtalálkozón...https://www.youtube.com/watch?v=yJTuDFd4Dtc ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Az V. Palóc Világtalálkozón találkozunk! <3 <3 ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Láttuk őket a Polgárok Házában, Budapesten. Nagyon ...
· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...

Vajdaság MA | Délvidéki hírportál


Vajdaság MA | Délvidéki hírportál