"Önkéntes tűzoltó testület" címkék a bejegyzésekben

2012. október 13.
Megemlékezés a falutűzről

Október 2-án, a kupuszinai Önkéntes Tűzoltó Testület megemlékezett a 122 évvel ezelőtt történt falutűzről. A 120 meghívottat az 54 kupuszinai önkéntes tűzoltó, 20 kupuszinai pionír tűzoltó, a 20 tagból álló fúvószenekar és körülbelül 25 vidéki vendég alkotta, akik Apatinból, Doroszlóról, Gombosról, Hódságról, Szilágyiról és Tavankútról érkeztek.

2012. szeptember 29.
Vendégségben Tavankúton
Szeptember 8-án, szombaton, a gyümölcsnapok alkalmából a tavankúti tűzoltó testület meghívta a kupuszinai önkéntes tűzoltó egyesületet az ünnepségre. Kupuszináról délután 1 órakor indult a 9 fős társaság: Finta Árpád, Csizmadia István, Guzsvány István, Ladányi Mihály, Szidor Károly, ezenkívül három fiatal focista, akik kisegítették a tűzoltó egyesület csapatát: Pásti Zoltán, Kratofil Nándor és Dujmovics Dénes, és a sofőr Tót Zoltán.
2012. szeptember 15.
A Helyi Közösség és az ÖTT közös akciója Kupuszinán
Mivel a nagy szárazságban a vízfogyasztás minden eddigi rekordot megdöntött, és még így is alig tudott a rendszer elég vizet adni a lakosságnak, éppen ezért a csőrendszer tisztítása a nyári időszakban háttérbe szorult. Ez azt eredményezte, hogy a csövek végein, a vízkieresztőknél, sahtoknál több szennyeződés gyűlt össze.
2012. augusztus 29.
Pénzsegély a tűzoltóknak
A kupuszinai Önkéntes Tűzoltó Testület a 24-ei tűzesetről értesítette az apatini Hivatásos Tűzoltó Testületet, ezenkívül az apatini község alelnökét is, Cvetićanin Mirant, aki 30.000 dinárt hagyott jóvá a Kupuszinán történt tűzeset elhárításánál elhasznált üzemanyagra.
2012. augusztus 29.
Tűz volt Kupuszina határában
Augusztus 24-én, pénteken, 15:10-kor riasztást kapott az Önkéntes Tűzoltó Testület, hogy tűz van a kiserdőben. A jégelhárító állomástól a kanálisig körülbelül 3-5 hektár égett, amit az Önkéntes Tűzoltó Testület hat felnőtt és egy ifjúsági tagja hárított el 20:40-ig.
2012. augusztus 29.
Ajándékot kapott a kupuszinai ÖTT
A kupuszinai Önkéntes Tűzoltó Testület használt egyenruhát és kiegészítőket kapott az apatini Hivatásos Tűzoltó Testülettől. Múlt héten, szerdán hozta el a csomagot Hegedűs Ferenc, tűzoltó parancsnok helyettes, ami tartalmazott 11 darab vízálló és tűzálló egyenruhát (nadrág, felsőrész), 16 darab rohamsisakot, 5 pár csizmát, 5 darab derékszíjat és 5 pár kesztyűt.
2012. augusztus 15.
9. Nyári Játékok Kupuszinán

Augusztus 12-én, vasárnap sor került az immár hagyományos Nyári Játékok megszervezésére a Süllő Sporthorgász Egyesület jóvoltából. Idén is jelen voltak ádándi vendégeink. A játékokon hét csapat vett részt, és mindegyik vitt magával egy játékot.

2012. július 11.
Kupuszinaiak az országos tűzoltó versenyen
A kupuszinai Önkéntes Tűzoltó Testület 2012. július 1-jén részt vett a Zrenyaninban megrendezett országos tűzoltó versenyen, mint Nyugat-Bácska önkéntes tűzoltóinak képviselője. A 9 főből álló férficsapat a Senior B kategóriában versenyezett.
2012. július 3.
Tilos a tűzgyújtás a határban
Szerbia Belügyminisztériuma rendeletet hozott, amellyel kötelezővé teszi minden mezőgazdasági termelőnek és minden személynek, aki részt vesz az aratásban az alábbiakat:
2012. június 16.
Készülnek a versenyre
A Szerbiai Tűzoltók Szövetsége négyévente megszervezi a Tűzoltók Országos Versenyét. Az első verseny 2008-ban volt megtartva Bajina Bašta-n, ebben az évben pedig Zrenjaninban kerül megszervezésre a második országos verseny 2012. június 29. és július 1. között. A kupuszinai Önkéntes Tűzoltó Testület felnőtt csapata is részt vesz ezen a nagyszabású megmérettetésen, és nagy erőkkel, szorgalommal készülnek és gyakorolnak.

Utolsó hozzászólások

· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
...fergeteges hangulat az V.Palóc Világtalálkozón...https://www.youtube.com/watch?v=yJTuDFd4Dtc ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Az V. Palóc Világtalálkozón találkozunk! <3 <3 ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Láttuk őket a Polgárok Házában, Budapesten. Nagyon ...
· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...

A keresett oldal nem található! | Vajdaság MA


A keresett oldal nem található! | Vajdaság MA