"Önkéntes tűzoltó testület" címkék a bejegyzésekben

2011. október 5.
A tűzoltótestüle megemlékezése a falutűzről

Október másodikán, mint minden évben hagyományosan, a faluban kitört tűzvész emlékére tűzoltóünnepséget tartottak. Az ünnepi felvonulást a kupuszinai fúvós zenekar kísérte.
Vendégek voltak Doroszlórol, Szilágyiról, Gombosról.

2010. április 27.
Tűzoltó-találkozó lesz augusztusban

Az Önkéntes tűzoltó testület szervezésében megbeszélést tartottak, melyen részt vettek a gombosi, doroszlói, szilágyi és tavankúti tűzoltók is. A megbeszélés fő témája az augusztus 28-án megrendezésre kerülő baráti találkozó volt, mely az idén Kupuszinán kerül megrendezésre, és amelyen részt vesznek és versenyeznek a környék tüzöltó egyesületei.

2010. január 27.
Véget ért a szervezetek közötti tekeverseny
Lezajlott a civil szervezetek közötti tekebajnokság. A bajnokságot az Önkéntes Tűzoltó Testület szervezte, s összesen hét szervezet mérte össze erejét: a nyugdíjasegyesület, az ifjúsági szervezet, a Helyi közösség, az önkéntes tűzoltótestület, a sportegyesület, a művelődési egyesület és a sporthorgászok. Az eredmények alapján a Petőfi Sándor Művelődési Egyesület csapata a harmadik helyen végzett, második lett a Süllő Sporthorgászegyesület csapata, az első helyet pedig a Partizan Sportegyesület szerezte meg. A legtöbb pontszámot elérő egyéni versenyző Gábor Ádám volt.
A döntő után a tűzoltótestület elnöke kiosztotta a díjakat, majd a verseny közös vacsorával zárult.
2010. január 27.
Utcák közötti tekeversenyt szerveznek

Az Önkéntes Tűzoltó Testület ülésén beszámoltak a nemrég lezajlott civil szervezetek közötti tekebajnokságról, valamint megbeszélték az elkövetkező tekeversenyek, az Alvég-Fölvég közötti verseny és az utcák közötti verseny részleteit. Szó volt ezenkívül az évi közgyűlés megszervezésének részleteiről.

Az utcák közötti verseny hamarosan elkezdődik, ezért a tűzoltó testület kéri az érdeklődőket, hogy 2010. január 31-én 14,00 órakor jelenjenek meg az ÖTT kistermében, a versennyel kapcsolatos megbeszélésre.

2008. október 10.
Garázsavató

A kupuszinai Önkéntes Tűzoltó Testület idei megemlékezésén került sor az új tűzoltógarázs ünnepélyes felavatására. A rendezvényt minden évben megtartják, az 1890-es tűzvészre emlékeznek melyben a falu legnagyobb része leégett. Ezúttal azonban új eseményre is sor került. A Szent Flórián szobor megkoszorúzása és az ünnepi szentmise után rövid ünnepség keretében felavatták az elkészült új garázsépületet.

2007. október 5.
Megemlékezés a 117 évvel ezelőtti falutűzről

Kupuszinán a helyi és környékbeli tűzoltó egyesületek képviselői megkoszorúzták Szent Flórián szobrát. Arra a tűzesetre emlékeztek, amelyben majdnem a falu összes háza a lángok martalékává lett. Minden évben a tűzeset évfordulóján virágokat helyeznek el patrónusuk szobránál és szentmisén vesznek részt a helyi Szent Anna római katolikus templomban.

2007. szeptember 19.
Jól szerepeltek a kistűzoltók

Szombaton Zentán nagyszabású tűzoltó-találkozót tartottak. A vajdasági szintű találkozót a Vajdasági Tűzoltószövetség szervezte, s összesen 36 csapat mérte össze erejét. A versenyen a kupuszinai Önkéntes Tűzoltó Testület pionír csapata is részt vett, s nem is akármilyen eredménnyel: a második helyet szerezték meg.

2006. március 8.
Tekeverseny az ÖTT szervezésében
A kupuszinai Önkéntes Tűzoltó Testület volt a házigazdája a környező testületek, egyesületek tekecsapatainak. Tömeges volt a részvétel, és bátran állíthatjuk, hogz a versenyben nem a győzelem volt a fontos, hanem a részvétel. Jöttek is tömegesen, Csizmadia István elnök elmondta, hogy a jövőben is tömegesíteni és népszerűsíteni szeretnének ezt a sportágat. A gombosi, a szilágyi, az apatini, a doroszlói és nem utolsósorban a házigazdák csapatainak tagjai jól érezték magukat, és megígérték, hogy a jövőben is ellátogatnak Kupuszinára.
2006. február 22.
Utcák közötti tekeverseny volt 18-án
Kupuszinán az Önkéntes Tűzoltó Testület szervezésében tekebajnokságot szerveztek. A falu utcáinak képviselői mérték össze erejüket a versenyen. Csizmadia István, a tűzoltő testület elnöke elmondta, a cél nem csak sportesemény szervezése, sokkal inkább a falu lakosságának, úgy idősnek, mint fiatalnak a megmozgatása volt. Összesen 7 csapat mérte össze erejét, egyenként 8 résztvevővel. A győztes a Kossuth Lajos utca csapata lett, őket követik az Ady Endre, majd a Petőfi Sándor utca csapata.
2006. február 6.
Beszámoló a kupuszinai Önkéntes Tűzoltó Testület évi közgyűléséről

A kupuszinai Önkéntes Tűzoltó Testület megtartotta rendes évi közgyűlését Csizmadia István elnök vezetésével. A jelentésekben kiemelték, hogy a településen az elmúlt évben csak kisebb kéménytüzek voltak, amelyet a lakosok saját erőből is képesek voltak elfojtani.

Utolsó hozzászólások

· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
...fergeteges hangulat az V.Palóc Világtalálkozón...https://www.youtube.com/watch?v=yJTuDFd4Dtc ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Az V. Palóc Világtalálkozón találkozunk! <3 <3 ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Láttuk őket a Polgárok Házában, Budapesten. Nagyon ...
· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...

A keresett oldal nem található! | Vajdaság MA


A keresett oldal nem található! | Vajdaság MA