"Helyi közösség" címkék a bejegyzésekben

2006. január 21.
Beszámoló a kupuszinai szervezetek közgyűléséről

Január 13-án tartották meg a helyi civil szervezetek és intézmények közgyűlését, melyen jelen voltak az egyház, a helyi általános iskola, a tűzoltó testület, a sportegyesület, az ifjúsági szervezet valamint a helyi közösség képviselői. A tanácskozást Péter István polgármester vezette.

2005. október 18.
Községi küldöttség járt falunkban

Kupuszinán járt az Apatin községi képviselő testület küldöttsége, ahol közös megbeszélést folytattak a helyi önkormányzat és a civil szervezetek képviselőivel. A település aktuális gondjai kerültek megvitatásra.

2005. augusztus 11.
Kupuszinai küldöttség az ádándi falunapon
Falunk magyarországi testvértelepülése, Ádánd augusztus 6-án ünnepelte a falu napját. Erre az alkalomra kisebb küldöttség érkezett Kupuszináról, valamint Ádánd romániai testvérfalujából, Csíkmadarasról is. A rengeteg kulturális és szórakoztató jellegű program mellett, a három település polgármestere elültette a barátság fáját. A kapcsolatok ápolásának folytatásaként az augusztus 13-14.-i Kupuszinai nyár elnevezésű rendezvényre vendégek érkeznek Ádándról, többek között az ádándi futballcsapat, a népdalkör és az önkormányzat küldöttsége.
2005. július 30.
Munkában az útépítők

Az elmúlt napokban falunkban több helyen is dolgoztak az útépítők. Aszfaltoztak a Fehérföldön, a Duna utca elején levő téren, valamint a Pcsela földműves szövetkezetnél. A munkálatok megrendelője a Helyi Közösség, kivitelezője pedig a Somborputevi. A

2005. július 26.
Megszavazva az új helyi illeték

Mivel a 2000-ben bevezetett helyi illeték idén július 31-én lejár, a Helyi közösség szavazást írt ki az új helyi illetékre, az elkövetkező öt évre. Július 1. és 15. között harmincnégy megbízott személy járta a falut, hogy összegyűjtse a kupuszinai lakosok szavazatait. A két hét alatt összesen 1105 szavazatot sikerült összegyűjteni az 1878 szavazópolgártól. A szavazók közül 1018-an voksoltak a helyi illeték bevezetésére (92,1%), 51-en ellene (4,6%), és 36 érvénytelen voks volt.

2005. június 2.
Traktort vásárolt a helyi közösség
A kupuszinai helyi közösség az idei évi költségvetési tervekkel összhangban és a pénzeszközök függvényében a közművesítési alapból egy MTZ 820-as 80 lóerős traktort vásárolt. A beruházás célja a kommunális szolgáltatások -szemétkihordás, hókotrás, az útszélek kaszálása- eredményesebb kivitelezése.
2005. április 24.
Megalakult az új Tanács

Az új összetételű Tanács április 22-én megtartotta alakuló gyűlését. Az április 3.-i választások eredményei alapján a 15 tanácsnoki helyből 14-et a Polgárok csoportja - Péter István vezette csoportosulás szerzett meg, egy mandátumot pedig a másik lista, a Polgárok csoportja Kupuszináért.

2005. április 4.
A helyhatósági választások eredményei

Április 3-án, vasárnap helyhatósági választásokat tartottak az apatini község helyi közösségeiben, így Kupuszinán is. Az 1874 szavazásra jogosult polgár közül 915 adta le voksát (a részvételi arány 48,83 %).

2004. december 30.
Karácsonyi ajándékosztás

A Karácsony alkalmából, a Helyi Közösség és az Egyház ajándékokat osztott ki a gyermekeknek. A kisiskolások alkalmi műsorral köszöntötték az ünnepet. A helyi Szent Anna templomban a falu apraja nagyja nagy számban vett részt a szentmisén.

2004. december 10.
Megérkezett a Mikulás!

Kupuszinára megérkezett a Mikulás.Bejárta a falu utcáit,meggyozodve arról, hogy valóban sok a jó és szófogadó gyerek akik megérdemelték a csomagot A gyerekek versekkel és dalokkal kedveskedtek a Mikulásnak. A Télapónak segítoi is akadtak a Krampuszok személyében, akik mindenkit elláttak virgáccsal is az ajándékok mellett. A Mikulás minden sarkon megállt, ahol már várta ot a sok-sok gyerek.

Utolsó hozzászólások

·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
...fergeteges hangulat az V.Palóc Világtalálkozón...https://www.youtube.com/watch?v=yJTuDFd4Dtc ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Az V. Palóc Világtalálkozón találkozunk! <3 <3 ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Láttuk őket a Polgárok Házában, Budapesten. Nagyon ...
· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...

A keresett oldal nem található! | Vajdaság MA


A keresett oldal nem található! | Vajdaság MA