"Helyi közösség" címkék a bejegyzésekben

2015. november 26.
Árkolás az Ady Endre utcában
A tavalyi árkolások folyamán derült ki, hogy az Ady Endre utcában levő Gréda park sarkánál problémás az esővíz elvezetés. Nagyobb csapadék esetén három irányból (az iskola felől, a Gosszé irányából és Budzsák felől) odazúdul a víz és összegyülemlik a kis park sarkán, mint egy teknőben.
2015. október 4.
Új buszmegállók Kupuszinán
Kupuszina nemrégiben öt új buszmegállóval gazdagodott. Egy található a Zombori úton, kettő a központban és még kettő az Apatini út Petőfi Sándor utcával való találkozásánál. 
2015. augusztus 20.
Tizenkettedik Nyári játékok
A hagyományos kupuszinai Nyári játékokra augusztus 16-án került sor a Horgászotthonnál. A csapatok összemérték egymással ügyességüket, gyorsaságukat vízi és szárazföldi játékokban.
2015. augusztus 20.
Új buszmegállók Kupuszinán
A faluban öt buszmegálló teljes renoválása zajlik majd augusztus folyamán. A Helyi közösség az apatini község büdzséjéből erre a célra jóváhagyott összeget kap, amely 1 millió dinárt tesz ki.
2015. augusztus 20.
Ideiglenes munkások a Helyi közösségben
Az apatini község két munkást biztosít kommunális munkálatok elvégzésére, meghatározott időre, vagyis három hónapra. Tanácshatározat alapján választották Tadián Istvánt és Turkály Krisztiánt. Ők segítik majd a Helyi közösség munkáját.
2015. augusztus 20.
Munkálatok az ipari parkban
A tavalyi évben a kupuszinai ipari park parkolójának bővítése történt. Idén ennek a területnek a végleges, felső réteg lebetonozására kerül sor. A munkálatok a tervek szerint augusztus folyamán kezdődnek majd el.
2015. július 8.
Megkezdődött a földtagosítás Kupuszinán
Július 8-án, szerdán gyakorlatilag is megkezdődött a komasszáció Kupuszinán. Első lépésként a földtulajdonosok egyeztetik tulajdonjogukat a kataszterben lévő adatokkal.
2015. július 8.
Újítás a kupuszinai vízgyárban
A kupuszinai víztisztítónál üzembe helyezésre került az a berendezés, amelynek a funkciója a víz fertőtlenítésére szolgáló klór előállítása. 
2015. július 8.
Földtagosítás
A kupuszinai kataszteri községben kezdetét vette a földek tagosítása (komasszáció), amely egy 3 éves folyamat lesz. Magába foglalja a falu területén lévő háztelkek és kertek átmérését, valamint a határban lévő szántóföldek kimérését és kiosztását.
2015. május 29.
Munkálatok májusban
A kupuszinai helyi közösség négy munkálatot látott elő május hónapra, melyek mindegyikét a prigrevicai Džimi Commerce vállalat végzi el.

Utolsó hozzászólások

·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
...fergeteges hangulat az V.Palóc Világtalálkozón...https://www.youtube.com/watch?v=yJTuDFd4Dtc ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Az V. Palóc Világtalálkozón találkozunk! <3 <3 ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Láttuk őket a Polgárok Házában, Budapesten. Nagyon ...
· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...

A keresett oldal nem található! | Vajdaság MA


A keresett oldal nem található! | Vajdaság MA