"Helyi közösség" címkék a bejegyzésekben

2010. március 22.
Sólyom László magyar köztársasági elnök látogatása Kupuszinán

A VMSZ meghívására, március 12-én falunkban járt Sólyom László, a Magyar Köztársaság elnöke. A magas rangú vendéget Péter István, Kupuszina polgármestere fogadta. Köszöntőjében rámutatott, kötelességünk, hogy emlékezzünk arra a 18 kupuszinaira akik a 48-as szabadságharcban életüket adták a hazáért.

2010. január 27.
Látogatók az ipari parkban
Egy magyar-izraeli befektető csoport küldöttsége érkezett falunkba, akik miután megtekintették az ipari park területét, tetszésüket fejezték ki. A látogatás után azzal váltak el, hogy a közeljövőben idelátogatnak e cégcsoport tulajdonosai is, s akkor folytatják a megbeszéléseket. Az előzetes megbeszélések alapján a cég ambíciói túlmutatnak az eddigi terveken.
2010. január 27.
A Helyi közösség beszámolója az elmúlt évről

A Helyi közösség Tanácsa a január 15-én megtartott ülésén elfogadta a 2009. év munkajelentését. Mint elhangzott, a tavalyi év pénzügyi szempontból igen nehéz volt, mivel az apatini költségvetésben előlátott összegeknek csak egy részét utalták át, és a helyi illeték átutalásával is késnek. Ennek ellenére az elmúlt évet sikeresnek ítélték meg

2009. december 25.
Kétmillió dinár határutak rendezésére
A kupuszinai Helyi közösség kétmillió dinárt nyert a Tartományi mezőgazdasági titkárság határutak rendezésére szóló pályázatán. A pályázat eredetileg 3 és fél millió dinár értékű munkálatokra szólt, ebből kétmilliót hagytak jóvá. A következő tanácsgyűlésen lesznek meghatározva azok a határrészek, ahol a földesutakat a pályázati pénzből megrendezik.
2009. december 25.
Ruhagyűjtési akció
A Helyi közösség Szociális bizottsága ruhagyűjtést szervezett a rászorulók részére. A gyűjtést követően osztották szét a rászorulóknak az adományokat. Ezúton is köszönik mindenkinek a segítséget!
2009. december 13.
Mikulás-nap

A Mikulás az idén is megjelent falunkban, a megszokott időben és megszokott útvonalon járta be a falut, s nagy örömet szerzett a gyerekeknek.

2009. december 13.
Felszerelik az ipari parkban fúrott kutat

 A munkálatok különböző szelepek, automatikák beépítéséből és a vízpumpa elhelyezéséből álltak. A pumpák kapacitása 25 liter másodpercenként, 8 bar nyomás mellett. A szükséges pénzeszközöket a Tartományi mezőgazdasági, erdészeti és vízgazdálkodási titkárságon nyert pályázat biztosította.

2009. december 13.
Munkálatok a DTD csatornánál
Munkálatok folynak a Duna-Tisza-Duna csatornánál. A beömlő falusi kanális két oldalát és alját kövezik ki 80 méter hosszúságban, hogy megakadályozzák a part kétoldali omlását.
2009. december 13.
Vége felé közeledik az aláírásgyűjtés
A vége felé közeledik az aláírásgyűjtés a kisebbségi szavazólistára való felkerülésre, a Nemzeti Tanácsokról szóló törvény értelmében. Eddig több mint 1200 kupuszinai polgár adta aláírását. Aki még nem írt alá és szeretné azt megtenni, jelentkezhet a Helyi közösségben,
2009. december 13.
A földárverés eredményei

A Helyi közösség birtokában lévő földterületek ismét bérbeadásra kerültek. A Kommunális és árverező bizottság december 8-án tartotta meg az árverést, amely a következő eredménnyel zárult:
- Buják Róbert - 4,5 hektár a moháti hídnál
- Horvát Kornél és Predrag Vujnović  - 11 hektár a kis háton
- a Naša Pčela szövetkezet 40 hektár a szemetes mögött

Utolsó hozzászólások

·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
...fergeteges hangulat az V.Palóc Világtalálkozón...https://www.youtube.com/watch?v=yJTuDFd4Dtc ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Az V. Palóc Világtalálkozón találkozunk! <3 <3 ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Láttuk őket a Polgárok Házában, Budapesten. Nagyon ...
· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...

A keresett oldal nem található! | Vajdaság MA


A keresett oldal nem található! | Vajdaság MA