"Fácán vadászegyesület" címkék a bejegyzésekben

2012. február 16.
Az idei rendezvények tervei
Kupuszinán, február 2-án a civil szervezetek gyűlést tartottak, ahol beszámoltak a 2012-es évi terveikről. Február 18-án farsangi bálat szervez a Petőfi Sándor Művelődési Egyesület. Március 10-én a Fikusz ifjúsági szervezet fiataloknak bulit szervez, 17-ére munkaakciót terveznek, a nyugdíjasotthon tatarozását célozták meg, 11-én a színjátszók premier előadását láthatja a közönség, 15-ére megemlékezés lesz a 48-as forradalomról, a hónap végefelé pedig az amatőr színjátszók szemlén vesznek részt Tordán, a Fácán vadászegyesület pedig vadszámlálást fog tartani. Április 7-én Fikusz buli, 22-én a Partizán Sport Egyesület szervezésében Alvég-Felvég torna.
2012. január 30.
Vendégvadászok Kupuszinán
Január 15-én, vasárnap 8 vendégvadász érkezett Kanizsáról. A kupuszinai és kanizsai vadászok közötti kapcsolat, barátság már évekkel ezelőtt elkezdődött. Minden évben meglátogatják egymást egy közös vadászat erejéig. Vasárnap reggel indultak a vadászatra. Lőttek fácánt, sakált és vaddisznót.
2012. január 6.
Megfogyatkozott a nyúlállomány

A 2011-es tavaszi nyúlszámláláskor úgy vélték a vadászok, hogy lesz elegendő nyúl, vadászatra is. Viszont, október 15.-től, amikor kezdődött a nyúlvadászati szezon, kiderült, hogy jóval kevesebb van belőlük. Csizmadia Tibor, a vadászok elnöke úgy véli, hogy valamilyen betegség és a kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt pusztultak el ilyen nagy számban.

2012. január 6.
Bővítik a Vadászotthont

A kupuszinai vadászok civil szervezete bővíti a vadászotthon épületét. Az építkezés 2010-ben kezdődött el. Önerőből felépítették a falakat és a tetőszerkezetet, azután pályázaton nyert pénzből folytatták a víz és áram bevezetését, a plafon szigetelését és a nyílászárók beépítését. Ezután szintén önerőből vásároltak csempét.

2011. augusztus 26.
Vaddisznópaprikás-főző verseny

Vasárnap, augusztus 21-én a Vadászházban a Fácán Vadászegyesület els? alkalommal szervezett vaddisznópaprikás főző versenyt. A felhívás igen nagy érdeklődést keltett. Harmincegy bogrács szakácsa versenyzett egymással. A vadászok három kilogramm tiszta vaddisznóhúst biztosítottak minden bográcsra, valamint a salátát és a kenyeret a vacsorához.

2011. július 29.
Vadpaprikás-főző verseny a Vadászházban

A Fácán vadászegyesület vadpaprikás-főző versenyt szervez augusztus 21-én a Vadászháznál. A benevezési díj bográcsonként 2.000 dinár, amiért a versenyzők 3 kg csontnélküli vaddisznóhúst, valamint fát, kenyeret és salátát kapnak. A verseny kezdete 15,00 óra. Jelentkezni Szurap Mihálynál lehet a Vadászháznál, vagy a 064/236-9066 és 060/3129-450-es telefonszámokon, legkésőbb augusztus 14-ig.

2006. szeptember 1.
Lezajlott a 4. Játék határok nélkül

13-án, vasárnap tartották a sorrendben 4. Nyári játékok - Játék határok nélkül elnevezésű rendezvényt, melyen falunk különböző szervezetei mérik össze erejüket és ügyességüket. A rendezvényt ezúttal a vadászháznál tartották, szervezője a helyi "Fácán" vadászegyesület volt. Elmondhatjuk, hogy a teljesítmény kevésbé volt fontos, annál inkább a mulatság.

2005. június 30.
Nyolcvan éves a vadászegyesület

A kupuszinai Fácán vadászegyesület fennállásának 80. évfordulóját ünnepelte. Csizmadia Tibor, a vadásztársaság elnöke elmondta, hogy jelenleg 59 tagjuk van. A tervek között szerepel a vadállomány növelése, vadmenhelyek létesítése, erdősítés a helyi civil szervezetek tagságának segítségével és a helyi közösség közreműködésével.

Oldalak: <<<előző | 1 | 2 |

Utolsó hozzászólások

· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
...fergeteges hangulat az V.Palóc Világtalálkozón...https://www.youtube.com/watch?v=yJTuDFd4Dtc ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Az V. Palóc Világtalálkozón találkozunk! <3 <3 ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Láttuk őket a Polgárok Házában, Budapesten. Nagyon ...
· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...

A keresett oldal nem található! | Vajdaság MA


A keresett oldal nem található! | Vajdaság MA