"Nyugdíjasszervezet" címkék a bejegyzésekben

2006. március 8.
Nőnapi összejövetel a nyugdíjasotthonban

A nemzetközi nőnap alkalmából a kupuszinai nyugdíjasok is összegyűltek, kellemes zene és csevej mellett szórakoztak. Volt itt mi szemnek-szájnak ingere, természetesen ezúttal is, mint más alkalommal, a nők voltak azok, akik tettek magukért, még ezen a napon sem feledkeztek meg a sütésről-főzésről.

2006. február 11.
Beszámoló a nyugdíjasok báljáról

Kupuszinán a nyugdíjasok bálat szerveztek. Az immár hagyományos mulatságon , mindenki hozott magával egy csomó jókedvet , sőt a tánccipőit sem hagyta otthon a társaság. Az eseményen a környező településekről is érkeztek vendégek. A repertoáron éppen úgy szerepelt a csárdás , mint a kóló, az est a kultúrális sokszínűség és tolerancia jegyében telt el.

2005. október 3.
Megnyílt a nyugdíjasotthon
Kupuszinán nyugdíjasotthont avattak. A településen a nyugdíjas szervezetek eddig is sikeresen működtek, és nem csak a közös vásárlási akciók terén, most azonban sokkal könnyebben szervezhetik meg tevékenységeiket. A nyugdíjasotthon a község társadali-politikai szervezetei segítsége és Kupuszina polgárainak hathatós munkája nélkül nem állhatna a mostani formájában. A kisebb hiányosságok ellenére, amelyeket a tervek szerint a közeljövőben orvosolnak az otthon már most is kiválóan alkalmas rendezvények szervezésére és arra, hogy felélénkítse a nyugdíjasok életét a faluban.
2005. február 3.
Batyubál volt Kupuszinán
A kupuszinai nyugdíjasok mind aktívabbak és érdeklődéssel tekintenek egyesületük munkájára.Nemcsak a szórakozás terén van ez így, hanem más területeken is . Legutóbb batyubálat szerveztek az érdeklődőknek, akik szép számban meg is jelentek,alkalmuk volt ismerkedni és nem utolsósorban jól érezni magukat. A szervező Antulić Rozália volt.
2004. október 30.
Nyugdíjasok találkozója

Kupuszinán találkoztak a vajdasági nyugdíjasok, apatiniak, zomboriak, sziváciak, cservenkaiak, hódságiak. Nem hivatalos találkozóról volt szó, egy társas esten vettek részt, ahol elbeszélgettek a nyugdíjasokat érintő legidőszerűbb kérdésekről. A vendégeket az apatini nyugdíjas egyesület elnöke, Gojko Korica köszöntötte, valamint Antulity Rozália és Buják Verica a házigazdák részéről. A társas esten tánccal, zenével feledkeztek meg gondjukról-bajukról volt tombola, szórakozás, ismerkedés. A jövőben gyakrabban kellene összejönni, hangzott el, ezért már most tervezik a következő találkozót.

2004. május 30.
Nem csak a húszéveseké a világ

Nem csak a húszéveseké a világ elnevezéssel Kupuszinán e hónap 13-án a nyugdíjasok vacsorával egybekötött zenés,táncos estre gyűlnek össze.Jelentkeznia Csillag utca 30-as szám alatt lehet, a beugró 170 dinár.A szervezők a környező helységekből is várnak résztvevőket.

2004. május 30.
Nyugdíjasok találkozója

Apatin és Kupuszina nyugdijasai összegyűltek baráti beszélgetésre, tapasztalatcserére. Nem volt szó a pénztelenségről, a betegségekről, henem a jó hangulat megteremtéséről, a gondok elfeledéséről.Slobodan Lončarević, a szakszervezet képivselője műsorvezetőként brillirozott.

Oldalak: <<<előző | 1 | 2 |

Utolsó hozzászólások

· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
...fergeteges hangulat az V.Palóc Világtalálkozón...https://www.youtube.com/watch?v=yJTuDFd4Dtc ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Az V. Palóc Világtalálkozón találkozunk! <3 <3 ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Láttuk őket a Polgárok Házában, Budapesten. Nagyon ...
· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...

A keresett oldal nem található! | Vajdaság MA


A keresett oldal nem található! | Vajdaság MA