2012. június 7.

Kitűnő eredmények a versenyeken

A kupuszinai József Attila általános iskola alsós és felsős diákjai egyaránt nagyon szép eredményeket értek el a különböző versenyeken az elmúlt hónapban.

Szabó Attila, 7. osztályos tanuló a futóversenyeken ért el kimagasló sikereket. A körzeti futóversenyen, Zomborban 1. helyezett lett 100 méteren. Szintén 100 méteren 2. helyezést ért el Zentán, Bácskeresztúron (Ruski Krstur) 800 méteren 1. helyezett lett, Újvidéken pedig harmadik a 60 méteres távon. Sremska Mitrovicán, 100 méteren 3. helyezést ért el, a csapattal viszont 2. helyezést. A nyár folyamán részt vesz majd a vajdasági és országos futóversenyeken is, remélhetőleg hasonló sikerekkel.

Ujlakos Stefánia, Sulc Dorcka és Csíkos Gergő a köztársasági magyar nyelvi versenyre jutottak el. Zentán, mesemondó versenyen Kratofil Zsóka 1. helyezést, Molnár Márk szintén 1. helyezést ért el. Szurap Adolf pedig különdíjat kapott.

Janovics András, Guzsvány Szilvia és Szmolenicki Flórián körzeti történelem versenyre jutottak el. Zentán rovásíró versenyen öt diák vehetett részt Kupuszináról: Csíkos Enikő, Janovics Diána, Pálinkás Hédi, Boldizsár Mária és Guzsvány Réka. Diána 2. helyezést ért el, Enikő pedig 4. helyezést.

Lakiteleken, a kisiskolások fociversenyén két csapat vett részt, egy alsós és egy felsős. Mindkét csapat aranyérmes lett.

Szintén Lakiteleken várépítő versenyt szerveztek, ahol agyaggal dolgoztak a versenyzők. Kupuszináról egy négyfős csapat indult, Janovics András, Búbos Vivien, Tallósi Edit és Péter Bernadett személyében. Minden csapat a verseny előtt elegendő időt kapott a felkészülésre, ami alatt a nekik kiszabott híres vagy elfelejtett vár történetét, legendáját kellett megismerni. Ennek a várnak a megépítését otthon gyakorolhatták, majd a versenyen a kapott anyagból újra megalkothatták azt.

Utolsó hozzászólások

·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
...fergeteges hangulat az V.Palóc Világtalálkozón...https://www.youtube.com/watch?v=yJTuDFd4Dtc ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Az V. Palóc Világtalálkozón találkozunk! <3 <3 ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Láttuk őket a Polgárok Házában, Budapesten. Nagyon ...
· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...

A keresett oldal nem található! | Vajdaság MA


A keresett oldal nem található! | Vajdaság MA