2012. október 8.

Szüretbál

Szeptember 29-én, szombaton, nagy vidámsággal zajlott le Kupuszinán a minden évben megrendezésre kerülő szüretbál. A több, mint 100 kupuszinai népviseletben mulatozó gyerek között főleg általános iskolások szerepeltek, de szép számban voltak köztük óvodások, középiskolások és óvodáskor előttiek is.

A bíróné az idén Tallósi Edit volt, akiért a bíró, Finta Olivér, csoporttársaival, a legidősebb csoport tagjaival (7., 8. osztályos tanulók és középiskolások) 13 órakor indult el a központból, zenés kísérettel, feldíszített traktorral, kocsival.

A nagyjából 120 fős, népviseletes gyereksereg 14 órai kezdettel táncolva járta végig a falu egy részét, tanárok, óvónők, szülők, nagyszülők, rendőrök, valamint a 14 kupuszinai önkéntes zenészből álló zenekar kíséretében. A felvonulók 16 óra körül érkeztek meg a szüretbál feldíszített helyszínére, a kultúr otthon termébe, ahol először a kis-és nagycsoport tánca következett, majd a 4 licitálással megvehető koszorú került eladásra, amit az idősebb csoport fiú tagjai vásárolhattak meg párjaiknak, ezt követte a kisebbek számára a gyümölcskosár licit, amiből minden osztályfőnök is kapott egyet, végül pedig sor került a szőlő-és almalopásra. A 8. osztályosok kiflit és üdítőt árultak az általuk megszervezett néhány órás mulatság alatt.

Utolsó hozzászólások

·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
...fergeteges hangulat az V.Palóc Világtalálkozón...https://www.youtube.com/watch?v=yJTuDFd4Dtc ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Az V. Palóc Világtalálkozón találkozunk! <3 <3 ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Láttuk őket a Polgárok Házában, Budapesten. Nagyon ...
· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...

A keresett oldal nem található! | Vajdaság MA


A keresett oldal nem található! | Vajdaság MA