2013. július 10.

Aktív sportélet

A FK Partizan Kupusina Labdarúgó Klub a helyi szponzorok segítségével, azok anyagi támogatásából megvásárolta a munkaakcióhoz szükséges anyagot és bemeszelte, kerámialapokkal látta el a sportpályán lévő épület fürdőszobáját valamint a vízvezetéket is megszereltették. A helyi szponzorok és az önkéntes munkájukkal hozzájárulók, Kratofil Nándor, Zsivu Péter, Pásti Zoltán, Dujmovics Viktor, Pécsi Tihamér, Finta Árpád, Báló Mirkó segítségével az épületben sikeres munkaakció zajlott le.

Vasárnap, június 30-án, Bukóc, Apatin és Kupuszina veterán csapatai mérkőztek meg, mely megmérettetésen a helyi csapat győzött. Az eseményen az apatiniak támogatásával csapolt sört árultak, mely bevételből labdákat és sportfelszereléseket vásároltak. A résztvevők tetszésüket fejezték ki a mérkőzéssel kapcsolatban, melyet vacsora és lazítás követett. A Fikusz fényeffektusokkal, míg a Vox együttes hangosítással látta el a rendezvényt.

Szombaton, július 6-án, a hercegszántói és a helyi csapat barátságos mérkőzést tartott. Az esemény létrejöttét támogatta a Tűzoltó Egyesület, a Kultúra, a Helyi Közösség, az apatini turisztikai ügynökség, a Sulc pékség, Tumbász Attila és Szurap Zoltán. Mindezek és a helyi lánycsapat hathatós segítsége nagyban hozzájárult az esemény kivitelezéséhez. A hercegszántói csapat a megérkezést követően ellátogatott a tájházba és a Süllő sporthorgász központba. A barátságos mérkőzést a helyi csapat nyerte meg, melyet vacsora és a hercegszántóiakkal való barátkozás követett. A munka tovább folytatódik, így hétfőn a zombori sportszövetség felméri a pálya és az öltöző helyzetét.

A fiatalok tömeges és aktív részvételével kezdődött meg az őszi bajnokságra való felkészülés. Köszönve nekik és mindenkinek, aki hozzájárul a Labdarúgó Klub működéséhez, a vezetőség bizakodva néz az elkövetkező időszakra.

Utolsó hozzászólások

· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
...fergeteges hangulat az V.Palóc Világtalálkozón...https://www.youtube.com/watch?v=yJTuDFd4Dtc ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Az V. Palóc Világtalálkozón találkozunk! <3 <3 ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Láttuk őket a Polgárok Házában, Budapesten. Nagyon ...
· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...

A keresett oldal nem található! | Vajdaság MA


A keresett oldal nem található! | Vajdaság MA