"Önkéntes tűzoltó testület" címkék a bejegyzésekben

2012. március 27.
Az ÖTT évi közgyűlése
Kupuszinán, március 25-én az Önkéntes Tűzoltó Testület megtartotta évi közgyűlését. A gyűlésen szó volt az ÖTT 2011. évi munkabeszámolójáról, a 2011. évi pénzügyi beszámolóról, a 2012. évi munkatervről, a 2012. évi pénzügyi tervről és egyéb témákról.
2012. március 12.
Alvég-fölvég tekeverseny
Kupuszinán március 4-én, vasárnap az Önkéntes Tűzoltó Testület Alvég-Fölvég tekeversenyt szervezett. A versenyen két női és két férfi csoport vett részt. Minden csapatban 10 játékos játszott. A női és a férfi megmérettetésen is az Alvégi csapat győzedelmeskedett.
2012. február 21.
Kiosztották az érmeket

Kupuszinán, február 19-én, vasárnap véget ért az egyéni tekebajnokság, amit az Önkéntes Tűzoltó Testület szervezett. A versenynek 32 résztvevője volt, 5 nő és 27 férfi. A mérkőzések után Csizmadia István, az ÖTT elnöke és Toldi István kiosztották a három legjobb női és a három legjobb férfi játékosnak az arany, ezüst és bronzérmeket.

2012. február 16.
Tűzoltóképzés
Kupuszinán, az Önkéntes Tűzoltó Testület tűzoltó képzést szervezett az új pionír és az idősebb tagoknak is. Az elméleti előadásokat Buják Róbert és Finta Árpád tartották. A képzés két napig folyt. Az előadások után a hallgatók tesztet írtak. Aki kellően odafigyelt, és sikeresen megírta, alapfokú tűzoltó vizsgában részesült.
2012. február 16.
Az idei rendezvények tervei
Kupuszinán, február 2-án a civil szervezetek gyűlést tartottak, ahol beszámoltak a 2012-es évi terveikről. Február 18-án farsangi bálat szervez a Petőfi Sándor Művelődési Egyesület. Március 10-én a Fikusz ifjúsági szervezet fiataloknak bulit szervez, 17-ére munkaakciót terveznek, a nyugdíjasotthon tatarozását célozták meg, 11-én a színjátszók premier előadását láthatja a közönség, 15-ére megemlékezés lesz a 48-as forradalomról, a hónap végefelé pedig az amatőr színjátszók szemlén vesznek részt Tordán, a Fácán vadászegyesület pedig vadszámlálást fog tartani. Április 7-én Fikusz buli, 22-én a Partizán Sport Egyesület szervezésében Alvég-Felvég torna.
2012. január 31.
Folytatódik a tekebajnokság
Január 24-én befejeződött a civil szervezetek közti tekebajnokság. Összesen 10 csapat versenyzett: a kultúregyesület, a helyi közösség, a nyugdíjasszervezet férfi és női csapata, valamint az ifjúsági szervezet, az önkéntes tűzoltó testület, a sporthorgászegyesület és a sportegyesület csapata. A kultúregyesület férfi csapata szerezte a legtöbb pontot, így a serleg hozzájuk került.
2012. január 10.
Megkezdődött a tekebajnokság
Kupuszinán, január 8-án, vasárnap délután 2 órakor elkezdődött a civil szervezetek közötti tekebajnokság. 10 csapat nevezett be, női, férfi és vegyes felállásban. A verseny bő két hétig tart majd. A győztes csapat megkapja a vándorserleget. A bajnokság befejeztével a résztvevők vacsorában részesülnek, mondta el Csizmadia István, az Önkéntes Tűzoltó Testület elnöke.
2011. december 23.
Ajándékot kapott a kupuszinai ÖTT
A kupuszinai Önkéntes Tűzoltó Testület felvette a kapcsolatot az oromhegyesi Önkéntes Tűzoltó Testülettel, akik elmondták, hogy Németországból 300 használt oxigénpalackot kaptak. A beszélgetés során az oromhegyesi tűzoltó parancsnok felajánlotta, hogy odaajándékoz a kupuszinai ÖTT-nek 3 palackot. A legutóbbi tűzeset bebizonyította, hogy szükség van ilyen felszerelésre. Remélhetőleg nagyon kevés alkalommal kell majd hasznát venni.
2011. december 23.
Pályázaton nyert az ÖTT
A Tartományi Mezőgazdasági Vízgazdasági és Erdészeti Titkárság pályázatot hirdetett, amit a kupuszinai és a szilágyi Önkéntes Tűzoltó Testület is megpályázott. Mindkét falu Tűzoltó Testülete megnyerte a pályázatot, ami 165.000 dinárt tesz ki, amelyet a meglévő épületeik felújítására költenek majd.
2011. december 12.
Mikulás járt Kupuszinán

December 4.-én Mikulás alkalmából az önkéntes tűzoltó testület, civil szervezet vezetősége szerény ajándékcsomagokkal lepte meg a legfiatalabb tűzoltókat. Az ajándékosztás után a kis tűzoltók tekézhettek, és sós pereccel valamint üdítővel kedveskedtek nekik.
December 5.-én délután a Mikulás lovaskocsival és segítőivel, a manókkal és krampuszokkal körbejárták a falut, hogy ajándékcsomagokat osztjanak szét a gyerekeknek. Az esős idő ellenére szép számban jelentek meg a Mikulásra kíváncsi, és a vele való találkozástól izgatott csemeték, a szüleik kíséretében.

Utolsó hozzászólások

· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
...fergeteges hangulat az V.Palóc Világtalálkozón...https://www.youtube.com/watch?v=yJTuDFd4Dtc ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Az V. Palóc Világtalálkozón találkozunk! <3 <3 ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Láttuk őket a Polgárok Házában, Budapesten. Nagyon ...
· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...

A keresett oldal nem található! | Vajdaság MA


A keresett oldal nem található! | Vajdaság MA