"Helyi közösség" címkék a bejegyzésekben

2004. november 30.
Felújítják a közvilágítást
Megkezdték a falu utcai lámpáinak felújítását. A kiégett világítótestek cseréje folyamatban van, illetve újak felszerelése ahol régi, nem szervizelhető vagy működésképtelen kandeláberekre akadnak.A munkálatok gyors befejezésére számítanak. A felújítások után egy jobban megvilágított, biztonságosabb falu lesz Kupuszina .
2004. augusztus 31.
Épül az új víztisztító

A kupuszinai Helyi Közösség megkezdte a víztisztító teljes felújítását. A munkálatok miatt időnkénti fennakadásokra kell számítani a vízszolgáltatásban. A felújítás várhatóan két hónapig tart majd.

2004. június 30.
Magyarországi küldöttség látogatása Kupuszinán

Június 26-án mintegy 20 vendég érkezett Kupuszinára a magyarországi Ádándról, falunk testvértelepüléséről. A küldöttséget az ottani önkormányzat valamint az egyesületek és civil szervezetek képviselői alkották. Az egésznapos látogatás célja a két település kapcsolatainak ápolása, főként a civil szervezetek közötti együttműködés kiépítése, közös programok lehetőségeinek megvitatása volt.

2004. május 30.
Előadás a Mezőgazdasági Minisztérium új programjáról

A kupuszinai helyi közösség szervezésében május 30-án 14 órai kezdettel a könyvtárteremben előadást tartanak.A téma a Minisztérium programjáról, hogy nyilvántartásba vegyék a az őstermelőket.A nyilvántartásba vétel számos előnnyel jár különösen a kölcsönök folyósitása terén.

2004. március 30.
A Helyi Közösség beszámolója

A Helyi Közösség az elmúlt évben mindent megtett annak érdekében ,hogy a kitűzött céloknak eleget tegyen. Többek között a vízvezetékhálózat korszerűsítésén dolgoztak és egy nyilvános pályázatot írtak ki a felújítására, hogy a falu megfelelő minőségű ivóvizet kapjon. A víztisztító eszmei terve már el is készült.

2004. február 28.
Kupuszinán járt Kasza József

Kupuszinán lakossági fórumon vett részt Kasza József, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke,valamint Vánja Edit, a Most-Híd térségfejlesztési központ képviselője és Mamužić Lajco vízügyi szakember.

2004. január 30.
Az idén elkészül az új víztisztító

A kupuszinai Helyi Közösségben aláirták a szerződést a vizhálózat korszerűsítésére, a viz megtisztítására az újvidéki Tehnomag-Term céggel. A kivitelezô által elkészített tervet Dr. Božo Dalmacija, az újvidéki Technológiai Kar tanára vizsgálja felül.

2003. augusztus 30.
Testvérfalusi megállapodás Ádánd és Kupuszina között

2003. augusztus 20-án, azaz Szent István napján falunkban járt a magyarországi Ádánd (Siófok közeli falu) küldöttsége, élén a polgármesterrel. Ádánd polgármestere, Pollák Tibor, valamint Kupuszina polgármestere, Péter István ünnepélyes keretek között aláirták a két falu testvértelepülési együttmüködéséről szóló megállapodást.

Utolsó hozzászólások

·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
...fergeteges hangulat az V.Palóc Világtalálkozón...https://www.youtube.com/watch?v=yJTuDFd4Dtc ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Az V. Palóc Világtalálkozón találkozunk! <3 <3 ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Láttuk őket a Polgárok Házában, Budapesten. Nagyon ...
· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...

A keresett oldal nem található! | Vajdaság MA


A keresett oldal nem található! | Vajdaság MA