"Helyi közösség" címkék a bejegyzésekben

2012. augusztus 29.
Kupuszini toronyóra, nem jól járt a sétálója
Kupuszina jelenlegi templomát 1808 és 1813 között építették és Szent Anna, a Boldogságos Szűz Mária édesanyjának tiszteletére szentelték. A toronyórát pedig valamivel később szerelték fel. Körülbelül egy hónapja megállt az óra, mint később kiderült, az egyik fogaskeréknél egy fog hiányzott, kitört. A Helyi Közösség az órát helyi mesterekkel javíttatta meg.
2012. augusztus 15.
9. Nyári Játékok Kupuszinán

Augusztus 12-én, vasárnap sor került az immár hagyományos Nyári Játékok megszervezésére a Süllő Sporthorgász Egyesület jóvoltából. Idén is jelen voltak ádándi vendégeink. A játékokon hét csapat vett részt, és mindegyik vitt magával egy játékot.

2012. július 3.
Vízellátási gondok

Az elmúlt napokban a polgárok bosszúságára a vízellátás akadozik, rendszertelen időközönként szünetel, különösen az esti órákban.

2012. június 7.
Szemétszedési akció lesz szombaton
A Tisztítsuk meg Szerbiát országos akció keretein belül Kupuszinán, június 9-én, szombaton reggel 8 órakor szemétgyűjtő akció lesz, melyen bárki részt vehet. Egy csapat a zombori, egy pedig az apatini bekötőút végétől indul majd a falu felé a szemétszedéssel, a benzinkútnál találkoznak, onnan pedig a Belgrádi utcán keresztül haladva a bungalók felé veszik az irányt.
2012. június 4.
Tanácsgyűlés volt
Kupuszinán, május 28-án, a Helyi Közösség tanácsa gyűlést tartott, melyen több határozat is született. Többek között pénzbeli támogatást hagyott jóvá a Bácsér Íjászklubnak két céltábla megvásárlására. A határutak rendezésének munkálatait odaítélték a bajmoki Panonputevi cégnek, a munkálatok a Tartományi Mezőgazdasági, Erdészeti és Vízgazdálkodási Titkárság támogatásával valósulnak meg.
2012. május 29.
Az idén elkészül az utcai árkok tervdokumentációja
Kupuszinán a 2012-es év folyamán elkészülnek majd az utcai esővíz elvezető árkok tervdokumentációi, amely részletesen feldolgozza és meghatározza majd minden utcában az árkok mélységét. Erre két okból van szükség. Az első ok, hogy részt tudjanak venni a megjelenő pályázatokon az esővíz elvezető árkokat illetően, amelyre csak elkészült tervekkel van lehetőség.
2012. május 22.
Megnyert pályázat határutak rendezésére

A Tartományi Mezőgazdasági Titkárság tavaszi pályázati fordulóján a kupuszinai Helyi Közösség 2 millió dinárt nyert a határutak rendezésére. Ugyanebben a témában ősszel is volt pályázat, amit a Helyi Közösség szintén nyert 2,5 millió dinárt. Mind a két pályázat a "sárlerázó" köves útszakaszok kiépítését foglalja magába.

2012. április 24.
Magyarországi befektetőcsoport járt Kupuszinán
A magyarországi Tisza-klaszter és a kupuszinai Helyi közösség együttműködési szerződést írtak alá, melyben a magyar fél vállalta, hogy befektetőket hoz a helyi ipari parkba. Továbbá érdeklődést mutattak a szennyvízhálózat kiépítésére is. A fent említett klaszter magyarországi bejegyzésű, de több ország cégeit is képviseli.
2012. március 1.
Kóbor kutyák

Indul a tavasz a maga szépségével és bosszúságaival. Az egyik bosszúság a lakosság felháborodására a kóbor kutyák elszaporodása és csapatba verődése, ezért megkérdeztem a Helyi Közösség elnökét, Péter Istvánt, hogy mondjon véleményt erről a helyzetről.

2012. február 7.
A faluban járhatóak az utak
Vasárnap az ország területén rendkívüli helyzetet hirdettek a szűnni nem akaró havazás és a kemény fagyok miatt. Falunkban is már napok óta tart a nagy havazás. Az apatini "Naš Dom" kommunális vállalat munkásai a hótúró kamionnal és a Helyi Közösség dolgozója, Babity Tivadar a traktor után kapcsolható hóekével folyamatosan, éjjel-nappal takarítják az utakat az egész falu területén, valamint a bekötőutakon.

Utolsó hozzászólások

·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
...fergeteges hangulat az V.Palóc Világtalálkozón...https://www.youtube.com/watch?v=yJTuDFd4Dtc ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Az V. Palóc Világtalálkozón találkozunk! <3 <3 ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Láttuk őket a Polgárok Házában, Budapesten. Nagyon ...
· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...

A keresett oldal nem található! | Vajdaság MA


A keresett oldal nem található! | Vajdaság MA