"Süllő sporthorgászegyesület" címkék a bejegyzésekben

2012. augusztus 15.
9. Nyári Játékok Kupuszinán

Augusztus 12-én, vasárnap sor került az immár hagyományos Nyári Játékok megszervezésére a Süllő Sporthorgász Egyesület jóvoltából. Idén is jelen voltak ádándi vendégeink. A játékokon hét csapat vett részt, és mindegyik vitt magával egy játékot.

2012. július 3.
Halfőző verseny

Az apatini turisztikai szervezet anyagi támogatásával és a kupuszinai Süllő Sporthorgász Egyesület szervezésében június 29-én lezajlott a halfőző verseny. Az apatini turisztikai szervezet biztosította a 30 versenyzőnek a halat és a tüzifát, a többi hozzávalót pedig mindenki magának vitte. A főzés egy óráig tartott, sípszóval kezdődött, és azzal is fejeződött be. Egyéni verseny volt, tehát a szakácson kívül senki más nem szólhatott bele a főzésbe.

2012. május 29.
Pályázatot nyert a Süllő Sporthorgász Egyesület
A Tartományi Gazdasági Titkárság pályázatán a kupuszinai Süllő Sporthorgász Egyesület 300 ezer dinárt nyert a Horgászotthonban készülő faházikók munkálataira. A pénz a két faházikó belsejének befejezésére van előlátva, ami felöleli a bútorzatot, a lampériát, az izolációt, az áram bevezetését és más munkálatokat.
2012. február 16.
Az idei rendezvények tervei
Kupuszinán, február 2-án a civil szervezetek gyűlést tartottak, ahol beszámoltak a 2012-es évi terveikről. Február 18-án farsangi bálat szervez a Petőfi Sándor Művelődési Egyesület. Március 10-én a Fikusz ifjúsági szervezet fiataloknak bulit szervez, 17-ére munkaakciót terveznek, a nyugdíjasotthon tatarozását célozták meg, 11-én a színjátszók premier előadását láthatja a közönség, 15-ére megemlékezés lesz a 48-as forradalomról, a hónap végefelé pedig az amatőr színjátszók szemlén vesznek részt Tordán, a Fácán vadászegyesület pedig vadszámlálást fog tartani. Április 7-én Fikusz buli, 22-én a Partizán Sport Egyesület szervezésében Alvég-Felvég torna.
2011. augusztus 16.
Nyári játékok 2011

Augusztus 14-én vasárnap a Süllő Sporthorgászegyesület szervezésében a hagyományos falunapi játékok voltak megtartva a Pecabungalóban, ahol a falu apraja- nagyja részt vett - vagy mint játékos, vagy mint szurkoló,  néző. Nyolc csapat versenyzett egymással érdekes játékokban. Jelen volt az ádándi testvérfalu vendégcsapata, valamint a táborlakók is összeállítottak egy csapatot.

2011. július 8.
Halfőző verseny

Június 29-én tartották meg a hagyományos halfőző versenyt a  Süllő Sporthorgászegyesület szervezésében. Helyszíne a kupuszinai Horgászotthon volt, ahol huszonöt bogrács halat főztek a versenyzők, és még több tíz bogrács főtt társaságoknak és vendégeknek.

2010. április 27.
Gyűléseztek a sporthorgászok

A Süllő sporthorgász egyesület gyűlésén szó volt a vajdasági szövetség gyűlésén való részvételről, ahol átadják a petíciót a Felső-dunamellékre szóló, csónakon való közlekedést tiltó rendelet megszüntetéséről. A petíciót több százan írták alá, valamint a környékbeli civil szervezetek, helyi közösségek és az apatini község is. A horgászegyesület betársult az Asszociáció nevű szövetségi egyesületbe, amely 8000 tagot számlál. Szó volt a kadett horgászverseny megkezdéséről, valamint arról, hogy engedélyt kértek a horgász-versenypálya kialakítására a DTD csatorna partján.

2010. január 20.
A sporthorgászegyesület tervei
A Süllő sporthorgász egyesület gyűlésén megvitatták az egyesület aktuális kérdéseit. Határozatot hoztak egy szemétgyűjtő akció megszervezéséről , a pecabungalótól mindkét irányba két kilométer hosszan megtisztítják a vizet a szeméttől és a karóktól. Megvitatták továbbá a tartományi pályázaton elnyert támogatás, valamint a helyi illetékből az egyesületnek juttatott összeg felhasználását. Ezenkívül kinevezték a leltári bizottságot, megvitatták a statútum módosítását, és szó volt az évi közgyűlés megszervezéséről.
2009. augusztus 19.
VII. Játék határok nélkül

Augusztus 15-én, szombaton tartották meg a sorrendben hetedik Nyári játékokat. A szervező a kupuszinai Süllő Sporthorgász Egyesület, a helyszín pedig a Duna-holtág melletti Horgászotthon volt. Az idén is több száz látogató fordult meg az egész napos rendezvényen.

Utolsó hozzászólások

· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
...fergeteges hangulat az V.Palóc Világtalálkozón...https://www.youtube.com/watch?v=yJTuDFd4Dtc ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Az V. Palóc Világtalálkozón találkozunk! <3 <3 ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Láttuk őket a Polgárok Házában, Budapesten. Nagyon ...
· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...

A keresett oldal nem található! | Vajdaság MA


A keresett oldal nem található! | Vajdaság MA