"Négyesfogat" címkék a bejegyzésekben

2011. február 2.
Nép(i)es fogat

A Négyesfogat: Doroszló, Szilágyi, Bácskertes (Kupuszina) és Gombos, nyugat- bácskai települések közös, zenés, táncos, jelenetekkel tarkított összeállítása, melyet mind a négy helyszínen bemutatnak. Az idén, január 22-én Bácskertes adott otthont a záróműsornak. Forgács Csilla konferálásában mintegy száz részvevő mutatkozott be a hétvégenkénti körutakon.

2010. november 12.
Négyesfogat 2011 – középpontban Bácskertes

2011 januárjában Bácskertes a házigazdája a négy falut is bejáró rendezvénysorozatnak. Középpontba a bácskertesi néprajzi gyűjtemény kerül, amely immár húsz éve kedvelt turisztikai látványosság és a helyi Tájmúzeumban található. A régiós szinten jelentős utazó művelődési műsorsorozatban a bácskertesiek néptánccal és népmesével, a doroszlóiak kabaréjelenettel, a gombosiak jelenettel és népdallal, a szilágyiak pedig néptánccal lépnek Nyugat-Bácska közönsége elé.

2010. január 27.
A Négyesfogat Kupuszinán

Január 24-én Kupuszinára érkezett a Négyesfogat, Doroszló, Gombos, Kupuszina és Szilágyi közös művelődési rendezvénye. Az előadások változatosak és igen színvonalasak voltak. Az idei rendezvény a Benedek Elek-évforduló jegyében zajlott.

2009. február 6.
Szilágyin ért célba a Négyesfogat

A Nyugat-bácskai Négyesfogat – mely során négy település egyesületeinek szakcsoportjai mutatkoznak be egymásnak, készítenek közös műsorokat – január 10-én a gombosi, 11-én a bácskertesi, 16- án a doroszlói állomása után január 31-én, az idei házigazdánál, Szilágyin zárta útját.

2008. február 28.
Negyvenedik alkalommal is sikerrel vágtatott a Négyesfogat

Forrás: Hét Nap

Február derekán Doroszlón rendezték meg a Négyesfogat: Doroszló, Gombos, Szilágyi és Kupuszina jubiláris, 40. közös művelődési összejövetelét. A műsorban mint vendég fellépett a bajai ĺszirózsa népi táncegyüttes.

2008. január 10.
Négyesfogat szombaton
Kupuszináról indul az idén jubiláló 40 éves Négyesfogat. A négy falu - Doroszló, Gombos, Kupuszina és Szilágyi - műkedvelőinek közös műsorára január 12-én kerül sor, 19,00 órai kezdettel a művelődési otthonban. A további állomások: január 29. - Szilágyi, február 9. - Gombos, és február 23. - Doroszló.
2004. január 30.
Kupuszinán járt a Négyesfogat
Négy falu - Gombos, Kupuszina, Szilágyi és Doroszló - műkedvelői elhatározták, hogy minden évben közös művelődési műsort szerveznek. A kupuszinai bemutatkozáson a szereplők szavalatokkal, énekszámokkal, rövid jelenetekkel mutatkoztak be.

Utolsó hozzászólások

· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
...fergeteges hangulat az V.Palóc Világtalálkozón...https://www.youtube.com/watch?v=yJTuDFd4Dtc ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Az V. Palóc Világtalálkozón találkozunk! <3 <3 ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Láttuk őket a Polgárok Házában, Budapesten. Nagyon ...
· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...

A keresett oldal nem található! | Vajdaság MA


A keresett oldal nem található! | Vajdaság MA