"József Attila Általános Iskola" címkék a bejegyzésekben

2012. január 31.
Edzőterem nyílt Kupuszinán

Január 28-án 14 órakor hivatalosan megnyitották az edzőtermet Kupuszinán. A Tartományi Sport és Ifjúsági Titkárságtól 3 millió dinár értékben sportfelszerelést kapott a József Attila általános iskola. A felszerelés tartalmaz két futópadot, egy szobabiciklit, egy sétapadot és egy univerzális lat padot. A modern gépek amerikai gyártmányúak. A felszerelést ideiglenesen a régi iskola egyik termében használhatják az érdeklődők, de amint kész lesz a sportcsarnok, a gépek át lesznek helyezve oda.

2011. december 25.
Sportcsarnok épül Kupuszinán

Szeptember 13.-án letették az alapkövet a kupuszinai sportcsarnok építésére. A munkálatokat október közepén kezdte a sabaci Inter-Kop építkezési vállalat. A csarnok 1600 m?-en terül majd el. A szontai és prigrevicai sportcsarnokok mása lesz, azzal a különbséggel, hogy nem parketta, hanem műanyag padló lesz. Eddig 85 millió dinárt hagytak jóvá a munkálatokra. Az épület teljes felszereltségéhez még 30 millió dinárra lenne szükség, amiből a nézőtér és a felszerelés lenne fedezve. A mai napig a beton alapok lettek elkészítve. A munkák jelenleg is folynak, a tél idején műhelyben készítik a tetőkonstrukciót. A kupuszinai József Attila általános iskola igazgatója, Csíkos Sándor véleménye szerint remélhetőleg jövő szeptemberig, iskolakezdésre készen lesz a csarnok.

2011. december 25.
Karácsonyi hangulat az iskolában és az óvodában

Kupuszinán, december 23.-án megérkezett a Mikulás a József Attila általános iskolába. A gyerekek énekekkel és szavalatokkal fogadták. Ezután minden tanuló ajándékcsomagot kapott.

2011. október 5.
Szüreti bál

Október elsején,  14:00 órai kezdettel a József Attila Általános Iskola nyolcadik osztályosainak szervezésében megtartották Kupuszinán a szüretbálat. Ez egy minden évben  megrendezésre keülő rendezvény, amely megmozgatja az általános iskolásokat, szülőket és a falu lakosságát, akik örömmel vesznek részt a hagyományőrző rendezvényen.

2011. szeptember 14.
Letették a tornaterem alapkövét

Kedden délben dr. Bojan Pajtić, a vajdasági kormány elnöke, valamint Nebojša Malenković, a Tartományi Nagyberuházási Alap megbízott igazgatója elhelyezték a bácskertesi József Attila Általános Iskola tornatermének alapkövét. Az egybegyűlteket Csíkos Sándor iskolaigazgató köszöntötte.

2011. augusztus 16.
Milleniumi tábor

Az  idén a József Attila Általános Iskola és az Ábrahám Pál Egyesület Apatin egy igazán színvonalas nemzetközi tábort tudhat maga mögött.

2011. augusztus 12.
Nemzetközi tábor az iskolában

A helyi József Attila Általános Iskolában ismét megrendezésre kerül a Palóc tábor. A vendégek augusztus 10-én érkeznek és 16-ig maradnak.
A tábor témája a honfoglalás és Szent István király. A tábor ideje alatt lesz a Szent István szobor avatása Apatinban, melyen a táborlakók is részt vesznek majd. Összesen 81 gyerek és 20 felnőtt érkezik, többek közt a kárpátaljai Aklihegyről, az erdélyi Bögözről és Csíkszentimréről.

2009. december 25.
Félévzáró műsor
A kupuszinai József Attila Általános Iskola tanulói félévzáró műsort szerveztek. Az iskola páros számú osztályai állították össze a rendezvényt, amely igen színvonalasra sikerült.
2009. szeptember 16.
Palóc tábor

Sikeres volt a Bácskertesen megrendezett Palóc tábor, melynek keretmeséjét a film- és sztárvilág, a sztárság szolgáltatta. E téma köré fűzték a szervezők a programját az augusztus 15-étől 21-éig tartó tábornak, melynek résztvevői a József Attila Általános Iskola tanulói és fogadott vendégei voltak, akik Ágasegyházáról, Kaskantyúról, Kopácsról és Doroszlóról érkeztek.

2009. június 12.
Ballagás

A József Attila Általános Iskola nyolcadikosai - tizenhárom tanuló - május 29-én ballagtak. A ballagók névsora: Buják Anett, Buják Krisztina, Császár Nikolett, Csernai Botond, Csizmár Gábor, Dienes Ákos, Guzsvány Csilla, Guzsvány Gellért, Győrfi Krisztofer, Janovics Anna, Maros Linda, Maros Norbert, Szidor Máté. Vuk diplomát kapott Csernai Botond és Janovics Anna.

Utolsó hozzászólások

· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
...fergeteges hangulat az V.Palóc Világtalálkozón...https://www.youtube.com/watch?v=yJTuDFd4Dtc ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Az V. Palóc Világtalálkozón találkozunk! <3 <3 ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Láttuk őket a Polgárok Házában, Budapesten. Nagyon ...
· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...

A keresett oldal nem található! | Vajdaság MA


A keresett oldal nem található! | Vajdaság MA