"Helyi közösség" címkék a bejegyzésekben

2015. május 29.
Szemétgyűjtési akció
2015. április 25-én, szombat reggel 08.00 órakor gyülekeztek az önkéntesek arra a már-már hagyományos akcióra, mely során falunk környékét megtisztítjuk az elszórt hulladéktól.
2015. február 28.
Mezőgazdasági előadás
Február 26-án a Vajdasági Magyar Szövetség szervezésében tájékoztató előadásra került sor Kupuszinán. A kultúregyesület könyvtártermében megtartott előadás témája a következő volt: “A 2015-ös évi Köztársasági és Tartományi mezőgazdasági támogatásokkal kapcsolatos információk”.
2015. január 14.
Beszámoló a Helyi Közösség tavaly elvégzett munkáiról
A pénzügyi nehézségek ellenére sikerült több korábban elkezdett munkálatot folytatni, vagy új beruházásokat elvégezni. Felszereltek egy víztisztító berendezést az artézi kúton, leaszfaltozták a gyógyszertár előtti parkolót, újabb sárlerázó szakaszok kerültek a földesutakra, kimélyítették az utcai elvezető árkokat, és folytatták az ipari park kiépítését.
2014. december 22.
Októberi díjat kapott a Helyi Közösség
Az idei évben is az APTINI KÖZSÉG NAPJA alkalmából 15 szervezetnek oszották ki az Októberi díjat. A díjazottak között volt a kupuszinai Helyi közösség is a sokéves falu szervezés és rendezésben elért eredményeiért.
2014. december 22.
Az idén is eljött a Mikulás Kupuszinára
2014-ben sem feledkezett meg a Mikulás a kupuszinai gyerekekről, december 5-én érkezett falunkba krampuszaival.
2014. október 5.
Munkálatok Kupuszinán
Pár éve elkészültek a sárlerázók a zombori bekötőút mentén, idén pedig sorra került a többi faluba vezető út is ebből a szempontból (Szigetvár felőli út, Fehérföld felőli út, Petőfi Sándor utca vége, Apatini út vagyis Székesi út egy része, Ady Endre utca vége, Kossuth Lajos utca vége).
2014. október 5.
Folytatódnak a munkálatok az ipari parkban
Szeptember 8-án megkezdődött a kupuszinai ipari parkban tervezett parkoló kiszélesítése, ami a mázsaház mellett terül majd el. A kivitelezés jogát a Jugokop nevű cég nyerte Šabac-ról.
2014. június 5.
Munkálatok a falun kívül
A kupuszinai helyi közösség és az apatini Útkarbantartó Igazgatóság (Direkcija za puteve) karbantartási munkálatokat végzett a Duna-Tisza csatorna felé vezető úton, az útpatkát javították.
2014. június 5.
Segélygyűjtés Kupuszinán is
Kupuszinán is gyűjtöttek a szerbiai árvízkárosultak számára. Az adományokat május 19-től 22-ig lehetett elvinni a helyi közösség épületébe, amelyeket aztán az apatini vöröskereszt továbbított a rászorulóknak.
2014. május 12.
Megszépül a központ
Falunk központjában, az orvosi rendelő előtti kicsi parkban sajnos kiöregedtek a katalpafák, amelyeket a tavalyi évben megpróbáltak még újraéleszteni, lemetszeni az elszáradt ágakat, hátha újra kihajtanak, de mindhiába, ezért idén eltávolították őket.

Utolsó hozzászólások

·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
...fergeteges hangulat az V.Palóc Világtalálkozón...https://www.youtube.com/watch?v=yJTuDFd4Dtc ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Az V. Palóc Világtalálkozón találkozunk! <3 <3 ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Láttuk őket a Polgárok Házában, Budapesten. Nagyon ...
· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...

A keresett oldal nem található! | Vajdaság MA


A keresett oldal nem található! | Vajdaság MA