"Süllő sporthorgászegyesület" címkék a bejegyzésekben

2009. június 13.
Képes beszámoló a Süllő Sporthorgász Egyesület tevékenységéről
Képek a Süllő horgászegyesület tevékenységéről: a Horgászotthon felújításáról, a tereprendezési munkálatokról, az épülő faházikókról.
2009. május 6.
Készülő faházikók

Képek a Süllő sporthorgászegyesület által, az "Iskola a természetben" projektum keretein belül a Horgászotthonnál épülő faházikókról

2008. augusztus 14.
Nyári játékok

Vasárnap, augusztus 10-én tartották meg az idei Nyári játékokat. A 2003-ban indult rendezvény azóta hagyományossá vált. A játékokon a falusi civil szervezetek - a sporthorgászegyesület, a vadászegyesület, a tűzoltótestület, az ifjúsági szervezet, a sportegyesület valamint a helyi közösség - csapatai mérik össze tudásukat, erejüket, ügyességüket különböző, mulatságos játékokban.

2007. szeptember 19.
Játék határok nélkül 2007

Az idén is több százan vettek részt - játékosként vagy nézőként - a hagyományos Játék határok nélkül elnevezésű rendezvényen. A versenyt ötödik alkalommal szervezték meg, a kupuszinai Horgászotthonban, augusztus 12-én. Sajnos az időjárás nem volt a legkegyesebb, kicsit hűvös volt, de szerencsére az eső nem szólt közbe. A vízi játékokat azonban más, nem kevésbé mulatságos játékokkal helyettesítették.

2007. július 8.
Halfőző verseny

Múlt vasárnap rendezték meg az immár hagyományos halfőző versenyt Kupuszinán, a Horgászotthonban. A verseny az Apatini halászesték keretein belül zajlik, a győztes részt vehet Apatinban az Aranybográcsért folyó "küzdelemben".

A rendezvény minden évben sok versenyzőt és látogatót vonz. Számtalan bográcsban főtt a halpaprikás. Az Az első helyet Kulity István szerezte meg, a második Csizmár Gábor, a harmadik a 14 éves Cservenkovics Dávid lett.

2006. július 13.
Kupuszinai siker a Halászestéken

A múlt héten véget ért az immáron 43. alkalommal megtartott Apatini Halászesték rendezvénysorozat, mely színvonalas kulturális, szórakoztató és sport rendezvényeivel minden évben több ezer látogatót vonz. A Halászestéket nemcsak az apatini, hanem a környékbeli lakosok is szép számban látogatják, így falunkból is.

2006. július 5.
Halászléfőző verseny, 2006

Az idén is volt halászléfőző verseny, melyet az apatini Halászesték keretein belül szerveznek meg minden évben. A rendezvényt július 3-án tartották, ezúttal a faluban, a régi iskola épületében, mivel a Horgászotthon még mindig víz alatt áll. Összesen huszonöt versenyző indult, akiknek előre meghatározott szabályok alapján kellett a halászlét elkészíteni.

2006. május 23.
Árvíz 2006!

Az áprilisi árvíz sajnos a "Süllő" sporthorgász egyesületet sem kerülte el. A Duna szinte minden év tavaszán árad ,ez a Sárkányos vízterületeit is érinti. Minden évben emelkedik a vízszint, a mi horgászterületeinken is. Az idén is emelkedni kezdett.

2005. augusztus 18.
Beszámoló a Kupuszinai Nyárról

Jól sikerült a Kupuszinai Nyár elnevezésű rendezvény . A kétnapos ünnepségsorozaton részt vettek magyarországi vendégek is, Ádándról és Kaskantyúról. A színvonalas programban ki-ki megtalálhatta a neki megfelelőt, a felhőtlen szórakozástól az irodalmi-művészeti programokig.

2005. július 5.
Halászléfőző verseny

A "Süllő" sporthorgászegyesület szervezésében június 29-én a Horgászotthonnál halászléfőző versenyt tartottak. A háromszemélyes zsűri (Sveto Bajić, Balog Pál és Dubac Pál) Asztalos Istvánt részesítette első helyezésben, aki a sportegyesület képviseletében vett részt a versenyen. A második hely Koleszár Nándornak (művelődési egyesület), míg a harmadik Pálinkás Mihálynak (vadászegyesület) jutott.

Utolsó hozzászólások

· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
...fergeteges hangulat az V.Palóc Világtalálkozón...https://www.youtube.com/watch?v=yJTuDFd4Dtc ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Az V. Palóc Világtalálkozón találkozunk! <3 <3 ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Láttuk őket a Polgárok Házában, Budapesten. Nagyon ...
· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...

A keresett oldal nem található! | Vajdaság MA


A keresett oldal nem található! | Vajdaság MA