"József Attila Általános Iskola" címkék a bejegyzésekben

2012. október 8.
Szüretbál

Szeptember 29-én, szombaton, nagy vidámsággal zajlott le Kupuszinán a minden évben megrendezésre kerülő szüretbál. A több, mint 100 kupuszinai népviseletben mulatozó gyerek között főleg általános iskolások szerepeltek, de szép számban voltak köztük óvodások, középiskolások és óvodáskor előttiek is.

2012. szeptember 15.
Becsöngettek!
Szeptember 3-án 8 órakor alkalmi műsorral megnyitotta kapuit a József Attila általános iskola. A leendő elsősök mellett a negyedikesek és a szerb csoport is felléptek. Utánna a negyedikesek szimbolikusan bevezették az elsősöket az iskolába. Jó hír, hogy a tankönyvek már megérkeztek, kisebb javításokat sikerült elvégezni az épületen, és talán a legjobb hír, hogy több általános iskolás van mint tavaly.
2012. június 19.
Lezajlott a kisérettségi
Június 18-án anyanyelvből, 19-én pedig matematikából bizonyíthatott a József Attila általános iskola 14 végzős diákja. A matematikai tesztelésen a diákok 25 százalékban kaptak olyan feladatot, amely szerepel a feladatgyűjteményben, 25 százalékban olyat, amely részben ismert és 50 százalékban ismeretlen feladatokkal találkoztak, amelyhez az általános iskolában szerzett tudásukat kellett alkalmazniuk.
2012. június 7.
Kitűnő eredmények a versenyeken

A kupuszinai József Attila általános iskola alsós és felsős diákjai egyaránt nagyon szép eredményeket értek el a különböző versenyeken az elmúlt hónapban.

2012. június 4.
Erdélyi kirándulás
Évek óta megszervezésre kerül a Kárpát-medencei iskolatalálkozó. Minden évben hat ország, hat általános iskolájának diákjai gyűlnek össze, Laskóról, Aklihegyről, Komáromból, Piliscsabáról, Etédről és Kupuszináról. Idén a vendéglátó az etédi Jósika Miklós általános iskola volt. Kupuszináról nyolc gyermek és két tanár jutott el az ötnapos kirándulásra.
2012. május 29.
A diákok június 1-én ballagnak
Kupuszinán, június 1-jén, pénteken délután 14 diákot búcsúztat a József Attila általános iskola. Osztályfőnökük Janovics Anna. Az utolsó osztályfőnöki órát úgy tervezik, hogy a szülők és a tanárok is részt vegyenek rajta. Útjuk az iskolából a kultúrotthonba vezet majd, ahol ünnepélyes műsor keretében az iskola igazgatója, Csíkos Sándor, kiosztja a ballagóknak a diplomákat és a dícsérőleveleket.
2012. május 22.
Legjobb iskoláink

Hét vajdasági magyar általános iskola is az ország hatvanegy legjobb tanintézményének a listájára került. Az iskolákat többek között a záróvizsga eredményei, a versenyeken elért helyezések, a különféle rendezvényei, a beruházások, a pedagógusképzései alapján rangsorolták, de a minisztérium körzeti igazgatóságainak és a nemzeti tanácsoknak az ajánlásait is figyelembe vették. A hét vajdasági magyar általános iskola egyike a bácskertesi József Attila Általános Iskola.

2012. március 20.
Március 15-i megemlékezés
Kupuszinán is megemlékeztek az 1848-49-es forradalomról és szabadságharcról. A Petőfi Sándor Művelődési Egyesület és a József Attila általános iskola szervezte meg az ünnepséget. Az általános iskola tanulói, tanáraik segítségével szép műsorral készültek erre a napra.
2012. március 19.
A kupuszinai iskola a legjobbak között
A szerbiai oktatásügyi minisztérium a kupuszinai József Attila Általános iskolát Szerbia legjobb iskolái közé sorolta. Összesen 61 iskola részesült ebben az elismerésben, ebből hét magyar tannyelvű. Az elismerésnek nemcsak jelképes jelentősége van, hanem lehetőséget ad az iskolának arra hogy jelentkezzen a DILS projektum pályázati felhívásaira, melyek célja az oktatás, egészségügy és szociális védelem fejlesztése helyi szinten. Ezekre a pályázatokra csak a kitüntetett iskolák jelentkezhetnek.
2012. február 21.
Maszkabál az iskolában
Kupuszinán, február 19-én, vasárnap a József Attila általános iskola, azon belül a 8. osztály szervezésében megtartották a maszkabálat az iskolásoknak. Körülbelül 20 jelmez volt, a hét osztály és az óvodások csoportosan öltöztek, és persze voltak egyéni jelmezek is. A zsűritagok a következők voltak: Molnár Keri Erzsébet, Janovics Mária, Vörös Endre és Cseh Maksimilijan.

Utolsó hozzászólások

· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
· Tumbász Leonárd íjász sikere
Lonárd GRATULÁLUNK BALLAGÁSOD alkalmábol! Sok sikert és ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
...fergeteges hangulat az V.Palóc Világtalálkozón...https://www.youtube.com/watch?v=yJTuDFd4Dtc ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Az V. Palóc Világtalálkozón találkozunk! <3 <3 ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Láttuk őket a Polgárok Házában, Budapesten. Nagyon ...
· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...

A keresett oldal nem található! | Vajdaság MA


A keresett oldal nem található! | Vajdaság MA