"Helyi közösség" címkék a bejegyzésekben

2013. március 3.
Mezőgazdasági előadás
A kupuszinai Helyi Közösség és a zombori Agroinstitut már több éve közösen előadásokat szerveznek a falunkban, így került sor a február 20-án, szerdán, a könyvtárteremben megtartott előadásra is.
2013. január 30.
Napkollektorok Kupuszinán?
Az APROELEKTRO DOO belgrádi céggel a kupuszinai Helyi Közösség a tavalyi évben aláírta a szándéknyilatkozatot, miszerint a két fél azon dolgozik, hogy a kupuszinai ipari park végén a fácános erdő melletti részén mintegy 3 hektáron napkollektorokból áramot állítsanak elő 1 megawatt kapacitással. 25-én, pénteken osztrák szakértői csoport érkezett Kupuszinára, akiket Apatin község polgármestere is fogadott.
2013. január 30.
A kupuszinai civil szervezetek idei tervei
A kupuszinai civil szervezetek január 8-án, kedden gyűlést tartottak, amelyen összehangolták a 2013-as évre vonatkozó terveiket.
2013. január 7.
Báger - önerőből
A kupuszinai Helyi Közösség különböző pályázatokon sikeresen szerepelt, minek köszönhetően létrehozott egy kisebb gépparkot - traktor, kistraktor, kotrógép - ami biztosítja a folyamatos hatékony működését a Helyi közösségnek és a falunak egyben. A képen látható mini báger azért is különleges, mivel teljes összegében önerőből lett megvásárolva.
2013. január 7.
Új hókotró

Az apatini község rendkívüli helyzetekre megbízott törzskara, tekintettel az utóbbi évek rendkívüli időjárási viszontagságaira, fontosnak találta, hogy a község településein a hatékonyabb hóeltakarítás érdekében lépéseket tegyen. Első lépésben Kupuszina és Szilágyi települések kapott hókotrókat, de napokon belül megérkeznek Prigrevicára és Szontára is.

2013. január 6.
Karácsonyi jótékonykodás
A karácsony közeledtével a kupuszinai FIKUSZ (Független Ifjúsági Kupuszinai Szervezet) jótékonysági gyűjtést szervezett. A kultúrotthonba várták az adakozni szándékozókat, akik zsákszám hordták a gyerek- és felnőttruhát, játékot. Az összegyűlt adományokat a Vöröskereszt zombori szervezete továbbította a rászorulókhoz.

A kupuszinai Helyi Közösség is szervezett jótékonysági gyűjtést gyümölcs- és zöldségfélékből, a zombori gyermekotthon (árvaház) részére.

2012. november 24.
Tizenegymillió dinár csatornák rendezésére
A tartományi mezőgazdasági titkárság vízlecsapolásra kiírt pályázatára az apatini község minden helyi közössége pályázott és nyert is. A szilágyi helyi közösség hatmillió dinár értékben tudja majd kanálisait kitisztítani, amiből kétmilliót a titkárság, kétmilliót a község, kettőt pedig a Nyugat-bácskai vízgazdálkodási vállalat finanszíroz majd. A kupuszinai helyi közösség tizenegy millió kétszázezer dinárt nyert el a pályázaton, amiből össze szeretnének kötni a Ferenc-csatornát a meglévő kanálisrendszerrel.
2012. október 8.
Új híd a temető bejáratánál

A tavalyelőtti nagy esőzések miatt a kupuszinai temető mellett húzódó árkot sürgősen ki kellett mélyíteni, mivel a víz már a házakba folyt. Ekkor a temetőbe vezető hidat is szét kellett bontani, mert nem volt átfolyó. A Helyi Közösség tanácsa az idei munkatervben célul tűzte ki, hogy a fent említett hidat megcsinálja, és a munkálatok most fejeződtek be mindenki megelégedésére.

2012. október 8.
Naperőmű létesül?
A kupuszinai Helyi Közösség tanácsa rendkívüli ülést tartott, annak kapcsán, hogy az Aproelektro nevű cég képviselői megkeresték a vezetőséget, azzal a szándékkal, hogy áramfejlesztés céljára napelemeket telepítsenek az ipari övezetbe. A tanács az ülésen meghatározta a helyét és a javasolt bérleti díját a területnek.
2012. szeptember 15.
A Helyi Közösség és az ÖTT közös akciója Kupuszinán
Mivel a nagy szárazságban a vízfogyasztás minden eddigi rekordot megdöntött, és még így is alig tudott a rendszer elég vizet adni a lakosságnak, éppen ezért a csőrendszer tisztítása a nyári időszakban háttérbe szorult. Ez azt eredményezte, hogy a csövek végein, a vízkieresztőknél, sahtoknál több szennyeződés gyűlt össze.

Utolsó hozzászólások

·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
...fergeteges hangulat az V.Palóc Világtalálkozón...https://www.youtube.com/watch?v=yJTuDFd4Dtc ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Az V. Palóc Világtalálkozón találkozunk! <3 <3 ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Láttuk őket a Polgárok Házában, Budapesten. Nagyon ...
· A Rákóczi Szövetség ajándéka
kis aranyosak ...
· A virágtermesztésben is fejlődni kell
nagyon szepek ...
· Kupuszinaiak a kecskeméti Csiperó fesztiválon
Gyönyörű viselet, még gyönyörűbb fiatalság !!! <3 ...
·  Kupuszinaiak a Palóc világtalálkozón
Nagy öröm és megtiszteltetés volt mindnyájunk számára ...

A keresett oldal nem található! | Vajdaság MA


A keresett oldal nem található! | Vajdaság MA